Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
31.3.15 08:47

Ahoj holky, tak ja se dari?
nase mala zacala minuly tyden vyskat a tak ruzne pisti a povykuje- je videt jak ji to bavi, ale je to tedy randal :mrgreen: -vydrzi klidne i pul hodiny a pak to plynule prejde do protivného pokrikovani-jak uz je unavena ;)
uz se nesnazi o otocku na bok-prestala se prohýbat-ted jen zvedne nozky a hodi je do boku- trohu ji to otoci a pak ji ty nozky prevazi zase zpet ;)
a kdyz ji chovam, tak jak je jakoby v polosedo-lehu-tak se snazi si sednout-to ji hrozne bavi-obcas opravdu hodne svihne nohama a zatne svaly a ono ji to vymrsti do toho sedu- je to strasna sranda -nenechavam ji to delat moc často- myslim, ze ještě nemá pripravene ty svaly- jsem cetla ze je preba mit naposilovane ze 2/3 ty sikme brisni svaly a z 1/3 to prime…takze az se zacne otáčet, tak pak ji dovolim i trosku vice sedet…

uz jsme byli na vylete s vozikem-croozrem. Zatím tedy jen pesky-mala sedi odpruzena ve vajicku a bylo to fajn…nakojila a prebalila jsem v aute a po vylete zas a bylo to uplne v pohode ;)

jinak porad jen kojim, zkousime dal tu bezplenkovou metodu-davam na kyblik po spani a po kojeni a proste se mame fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.3.15 18:00

Jo a dnes odpoledne se poprvé otočila a pak uz asi 20× :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
31.3.15 18:57

Zdravím, tak malé dávám na noc mléčnou kašičku a spinká už lépe, takže ji mlíčko na noc již nestačilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.3.15 21:31
@Papia píše:
Jo a dnes odpoledne se poprvé otočila a uz asi 20× :mrgreen: :mavam:

Jooo, to znám. Mala se otáčí pořád…prekuli se a jelikož to jeste neumí zpet, tak zacne plakat, pretocim ji, ale hned je zase na bříšku a za chvilku zase řev. Začíná si na bříšku i chytat hračky… A jak je Ukecana a zvědavá…no sranda :-) Ale nejlepší jsou ty její dva zoubky :-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.4.15 13:08

Zdravím, tak jsme byli v poradně a III. hexě. Malá váží ve 4,5 měsících 7380 a měří 68, takže vše ok a už máme přikrmovat, ale já už přikrmuju trošičku dávno :mrgreen:
Tak zatím pácek maminky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.4.15 14:08

Mě se ještě nepretaci ale dr. říkala že je šikovná, když leží na bříšku tak sahá po hračkách a z pátky na záda se pretocila dvakrát, snad ji to časem půjde. Dneska snědla celou dávku zeleniny, z toho mám radost už jí to jde pěkně, večer taky dávám ryžovou kaši moc ji nejede ale zkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.4.15 14:17

@Papia taky strašně vyska a ječí, teď dela takové huu, je, hodně ji baví blbinky s taťku to se směje, do toho sedu to zkoušela jednu dobu furt to už je i dva měsíce, ale taky ji nenechávám na sezení má času dost. @Irisek83 to musí být roztomile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.4.15 16:55

Ahojte. Dneska jsme byly na první očkování, mala byla zlaticko. Trošku zaplakala a jak jsem ji vzala na ruky přestala…váha 7,76kg a 66 cm, což je o půl kila a 3 cm víc, než před měsícem. Uz tak rychle nepribírá, což jsem rada. Doktorka prý ze se bude Eli co nevidět plazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.4.15 09:26

@Irisek83
tak to jste velky skoro jako my(68cm-vaha asi nastejno))- jen my jdem na ockovani az za mesic a do te doby nemame ted zadnou kontrolu-s plazenim my mame snad ještě cas ;)
kolikateho jste narozeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.4.15 10:55

@Irisek83 Ahoj a kolik máte už měsícu a dní? tak to je moc šikovná, že už vám poleze za chvíli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.4.15 10:58

My máme za 13 dní přesně 5 měsíců, ale do plazení má malá ještě určitě daleko :) ještě se chudáček ani neotočí, protože ještě neví jak tam má šupnout tu nožku, ale když ji trošku pomůžu, tak už konečně dnes pochopila, co má udělat s ručičkou, aby byla zcela otočená na bříšku. :srdce: Jinak při přebalování to začíná už být fuška, jak se začne vždy vytáčet :cert: :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.4.15 11:38

@Petulka1234
my mame 5 mesicu 11.4. a otoci se ted par dnu, ale vůbec ne tim ze zakloni hlavu a prohne se…udela to tak ze zvadne obe natazene nohy nahoru-pak je sklopi do boku-to ji trochu vyhoupne a pak k tomu ještě natoci hlavu na stejnou stranu o ono ji to jakoby prevazi :mrgreen: je to sranda a dost ji to vždy unavi…většinou si pod briskem zapomene rucicky, nekdy ji pomůžu, nekdy uz je sama vytahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.4.15 14:02

Tak hlásím, že malá se 3.4. poprvé sama (samozřejmě, když jsem se zrovna nedívala) otočila na bříško :hug: a od té doby to pořád zkouší :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.4.15 11:33

@Petulka1234
tak supr :palec:
nase poprvé 31.3 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.4.15 21:13

Mala ma ve čtvrtek 5 měsíců. Poprvé se otočila sama 2.3. Teď uz vali dobře, prozatím na jednu stranu, tak trénujeme druhou. Pro změnu je v řešení, ze se neotači na obě. Už mě to začíná otravovat. Vidím, jaká je mala šikulka, ale prostě ji musí doktori pořád řešit. Ach jo :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí