Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
22.3.15 10:31

@misaly Já už rodičák mám vyřízený, takže papírování mám už tzv. z krku. Mám to na 3 roky a vešla jsem se i na 2 roky za více peněz kdybych chtěla, ale zůztávám na 3 roky, 2 roky mě příjdou hrozně málo a tak brzo se mě prcka nebude chtít ještě opouštět.
A dovču mám taky ještě nedobranou. Takže každá korunka dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.3.15 10:33

@Irisek83 Ta tvrzení od neuroložky mě příjde nějaký divný, když ostatní říkají, že je to ok. Přesně jak píšeš, zkus i tu jinou neuroložku a uvidíš, že to bude v pořádku. Někdy se i tesař utne, jak se říká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.3.15 10:52

Jinak malá pase koníčky, brblá si něco pod nosem atd., ale ještě se neobrátí na záda, ale co vím z první zkušenosti od prvního děťátka, tak to příjde, kdy to děvčata budeme opravdu, co nejméně čekat, prostě jednoho dne šup a bude doma velké překvápko, kdy ten další pokrok budete s celou rodinou oslavovat :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.3.15 17:45
@Papia píše:
@Irisek83
nas nikdo nekontroloval jak pasem koniky, proste vůbec nic…netusim co delame dobře a co spatne :think: -občas při paseni také prepadne do boku-je to jasne když jednu ruku zvedne-chce něco chytit do ruky a na druhé se tolik neudrzi, tak se pak prekuli ;) taky jsem u detske videla deti co drzel hlavu vis, ale nevim jak byly pro naší stare :think:
celkem me i stve, ze to nikdo nekontroluje-bych rada vedela jestli není potřeba něco procvičovat vic a něco zase min…aby se třeba něco nezanedbalo…na kyčlích kontroluji jen kycle a o detske, jen obvod hlavy a poslech plic, vaha a to co jim reknu ja, nebo co se chci zeptat se poresi…

Tak dětská vždy Eli překuli na bříško a říkala naposledy ze pase pěkně. To se dokonce pak i sama na bříško překulila, aj jsme se obě lekly, aby nespadla. To ale nevím, zda to dělají i ostatní pediatri. No právě, ty nevíš, nikdo vás nehlida, nás zase až moc. Jako jsem rada, ale pak hledají snad u to, co by třeba jindy neřešili, těžko říct.

A tobe mala přibírá pořád stejně, i kdyz ji prikrmy? A kasicku na noc dáváte? Eli po ní spi ukázkove. Dneska od 7 do půl 6. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.3.15 19:02

@Irisek83
ja zatím jen kojim-kojim vecer v 19hod, pak v noci mezi 2-3 a pak mala vstava v 5:45, ale kojim az tak v pul7 az 7-ona se rano nebudi hlady…

třeba dnes jsem v noci kojila az ve 4 a stejnak rano byla zase před tou 6 vzhuru a kojila jsem az v 8:20 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.3.15 19:39
**@Papia píše:
@Irisek83
ja zatím jen kojim-kojim vecer v 19hod, pak v noci mezi 2-3 a pak mala vstava v 5:45, ale kojim az tak v pul7 az 7-ona se rano nebudi hlady…třeba dnes jsem v noci kojila az ve 4 a stejnak rano byla zase před tou 6 vzhuru a kojila jsem az v 8:20 :think:

Jejda, ja si te spletla s Alie :-D Vím, ze ty kojis, promiň;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.3.15 20:48

@Petulka1234 taky jsem ji zkusila dat jen mrkev tak 5 to měla ale vůbec ji to nejde polknout, prska, pluje, no mě vařená mrkev taky nejede tak ji chapu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.3.15 21:04

Dívala jsem se na ty kaše to dáváte taky lžičkou, a jaký je rozdíl mezi mléčnou a nemlecnou a jaké kupujete značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.3.15 22:32

My měly Sunarku, teď Nutrilon a ještě jsme dostaly Hami. Je to asi úplně jedno, jen by neměly obsahovat lepek. Mala ji všechno. Dam víc vody a Eliška to vypije z flasky. Jinak dle mého nemlecna neobsahuje mléko, asi pro alergiky :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.3.15 00:05

@Irisek83 máme necelých 6 kg, podle doktorky přibíráme normálně, v půl roce má být prý plus mínus dvojnásobek porodní váhy… Kašičku dáváme před koupáním (někdy po - podle toho, kdy máme poslední jídlo předtím) a spinká taky krásně… Já teda kupuju Nutrilon vanilkovou, možná taky proto pak nechce to normální mlíčko… Zato dneska jsme dopoledne zkusili banán a plivala ho, i když byl krásně slaďoučkej, nakonec teda půlku zbaštila, ale ty ksichtíky u toho stály za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.3.15 08:28

@misaly já dávám mléčnou rýžovou kaši od nutrilonu 140 ml vody a 6 odměrek kaše a pihe mi to z flašky. Příchutě jsem zatím nekupovala, myslím, že má na sladké času dost :-) a nemléčné ty nerozmícháváš ve vodě, ale v připraveném um/mateřském mléku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.3.15 16:38

Taky ted máme Nutrilon a ten je ridky dost, ale třeba Sunarek se musí naředit. a o nemlecne kaši jsem se dočetla az dneska, zase jsem chytřejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.3.15 08:49

Zdravím děvčata, chci se vás zeptat, malé dnes je 4 měsíce a 9 dní a poslední 3 dny v noci se mi začla často budit na prso (přes den je to pořád stejné, vydrží i 3 hodiny spát, aniž by chtěla pít z prsu), a tak si říkám, že třeba jí to mlíčko už na noc nestačí a napadla mě kaše? a když ano, tak jaká nejlépe? a nebo čím by to mohlo být, že neustále chce být v noci na prsu? děkuji za každou vaší radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.3.15 12:51
@Papia píše:
ja zatím jen kojim-kojim vecer v 19hod, pak v noci mezi 2-3 a pak mala vstava v 5:45, ale kojim az tak v pul7 az 7-ona se rano nebudi hlady…

U nás je to skoro stejné, vykoupat, pak hned (kolem osmé) se pořádně nabaští z obou a spolehlivě usne. Pak se budí obvykle tak ve 3 a potom kolem šesté. Vzhledem k velikosti bříška a váze blížící se k 7 kg :mrgreen: nemám pocit, že by to nestačilo, takže zatím žádný dokrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.3.15 17:52
@Petulka1234 píše:
Zdravím děvčata, chci se vás zeptat, malé dnes je 4 měsíce a 9 dní a poslední 3 dny v noci se mi začla často budit na prso (přes den je to pořád stejné, vydrží idiny spát, aniž by chtěla pít z prsu), a tak si říkám, že třeba jí to mlíčko už na noc nestačí a napadla mě kaše? a když ano, tak jaká nejlépe? a nebo čím by to mohlo být, že neustále chce být v noci na prsu? děkuji za každou vaší radu.

Mozna ji mlicko nestačí, ale ja bych bez porady s mudr nic nedávala. Ani prikrm, co jsi zde psala před nedávnem. Hlavně se má začínat jen jedním druhém. zeleniny, skrz alergii. pokud ale plne kojis, tak mas čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí