Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
9.3.15 09:25

@Petulka1234 Já mám malou taky u sebe s manželem v posteli a v dětské postýlce ji prostě už nemůžu ani vidět, děláme to takhle od jejího asi měsíce a jsme s tím nadmíru spokojeni :-) U nás teda jely dudlíky všechny druhy, vlastně už v porodnici jí ho sestry daly, protože byla fakt hodně neklidná… No nic, už se mi tu zlobí… Jinak babička taky ze začátku mi pořád říkala, ať ji pořád nechovám, přitom jsme to měli doslova nařízené od doktorů, jenže starším lidem některé věci vysvětlit… to prostě nešlo… Malá se třeba musela uhoupávat, protože měla koliky a to byly někdy řeči, že ji rozmazlím… a tak, teď usíná vedle mě, ne na rukou a sakra, i kdyby byla trošku rozmazlená… myslím, že na to má moje dítě právo,… po tom všem, co si se mnou v těhu užila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.3.15 09:32

@Bela111 ty budeš prikrmovat za 2 týdny a já až za 3 týdny, tak mě pak pisni, jestli je to lepší, ju :) držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.3.15 09:37

@Bela111 tak se dívám, že nejsem jediná asi, kdo má postýlku už jen jako na odkládání hraček :mrgreen:…přesně tak, taky si dělám tak nějak po svém, já vystřídala taky všechny dudlíky, všech tvarů, velikostí a nic…nechce a nechce a ani se ji nedivím, být jí a být jen zvyklá na velikost bradavky, tak taky by se mi nechtělo strkat do pusy něco studeného, velkého, z latexu, sát jako blázen a ještě by z toho nic neteklo :mrgreen: :D
To bych řvala a řvala, že neeeeee, že jen bradavku :pankac: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
9.3.15 09:39
@Bela111 píše:
Holíp mě teda malá v noci vstává taky často, jsme na UM, za celý den, když jí udělám součet, tak vypije ve 3,5 měsících 650 ml přesně :-) tak kdybych nedávala pít v noci, tak se tam nedohrabeme, ale už mě to vysiluje, dneska teda vstávala „jen“ tři krát, ale já nějak nemám srdce jí to mlíko nedat, jako přibírá tabulkově, ale stejně… Čaj jí dám i v noci, když se probudí třeba po hodině a půl… Za 14 dnů začnu s příkrmy, už mě tohle nebaví a začínají mi docházet síly. Navíc teď o víkendu mi vstávala oba dny kolem půl druhé a to jako natvrdo, jednou potřebovala nutně kakat a po druhé ji pro změnu bolelo břicho…

Jak ja te chápu :-[ Jak jsem dala na noc kasičku, je to u nás v pohodě. Dneska se Eliška probudila sice ve 12 a poplakala si…nebo spíš pomrčela…ale pak se probudila o půl 7, dala jsem mlicko a ještě teď spinka. Taky mě to dělá zle ji slyšet plakat, ale jak teď sleduju, k něčemu to je. Taky se mě mala budila pořád, byla jsem fakt unavená…a to taky nemáme cumel a spinka v postylce. Včera byla první mrkvicka a dobré :-D

Prostě chvilku vydrž ;-) bude lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
9.3.15 10:12

Akorát já mám trochu z kaše strach, aby to její střeva zvládla, ještě občss se ozývá břicho, moc to nechápu, některé dny je to ok, jindy bolí, přitom dělám všechno pořád stejně… @Petulka1234 Dudlík z latexu je ještě celkem chutnej, ale já té mé „chuděře“ dávám tvrdej ze silikonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.3.15 12:35

Já Nelci dávám dvakrát v noci ve 12 a kolem 6,někdy ji o půlnoci dám dudlík s spí tak do 2 pak dostane flašku a potom v 6-7 takže to vychází na stejno. My ještě příkrmy nedáváme až na konci 4měsíce protože měla mléko od mě. Ale už se na to těším, doufám že jí bude smakovat. mě to vstávání nevadí ale já potom někdy nemůžu spát i dvě hodiny jsem vzhůru. Tak to je malá na dudlíku závislá jen na to spaní, přes den ho nechce. Včera jaksi nemohla usnout vzala jsem si ji k sobě přítulila a spala hned jak mě to chybělo takže se vám holky nedivím že máte miminka u sebe.

Příspěvek upraven 09.03.15 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.3.15 12:49

@Papia taky ji vazu protože s nema sermuje a vrtí se, dloube do oči, vydělává cucek, strašně se vztekala zkusila jsem ať usne sama trvalo to 3/4hodiny stejně jsem ji svazala asi budeme vázat do 18 :mrgreen:
Já jsem si o bezlepkové metodě četla sledovala videa ale nevím jestli by se mě chtělo pořád miminko sledovat abych poznala ze chce na záchod ale je to dobré že se naučí rychle bez plenek. Já dávám látkové pleny tak se to snad naučí taky rychle, v pemprsce má totiž zadek pořád v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.3.15 15:54

@misaly
presne, dloube do oci, mele se, občas se skrabne
s tim vazanim mi to stve, ale ji to bez toho proste nejde- nevim jak ji to naucit :think: bych byla rada, aby to umela bez toho, ale jak na to :?:

ja u te bezplenkovky ji porad nesleduju-na to jsem asi lina ;) -zkousim to většinou když se vyspi, před krmenim a po krmeni-jak mi to vyjde…zatím bych rekla ze je to tak 50 na 50-nekdy jo, nekdy ne-ale jsem rada když se podari do kybliku vykakat a ja nemusim mejt celou pokadenou pipku i zadek a ještě když nam to nekdy protece az na zada, tak ještě vse prat… ;)-to se pak vyplati ten cas co tomu věnujeme-jsem zvedava jak to pujde dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.15 15:57

zoubky

Ahoj holky,
jsem tu poprvé od narození našeho drobka tak jsem nepročítala celou diskuzi, to by mi asi zabralo dost času :)
Chci se zeptat, jestli už někdo nepozorujete růst zoubků u dětiček? Malý je teď takový divně protivný a zdá se mi že i jeho spodní dásnička vypadá jinak. Je to možné, tak brzy? Dnes nám jsou 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.3.15 16:51

@elatine
my zatím ne, ale kamarádky chlapecek mel ve 3 mesicich uz 3 zuby-každý to ma jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.3.15 09:36
@elatine píše:
Ahoj holky,
jsem tu poprvé od narození našeho drobka tak jsem nepročítala celou diskustrká o by mi asi zabralo :)
Chci se zeptat, jestli už někdo nepozorujete růst zoubků u dětiček? Malý je teď takový divně protivný a zdá se mi že i jeho spodní dásnička vypadá jinak. Je to možné, tak brzy? Dnes nám jsou 4 měsíce.

U nas asi uz jo. Upozornila mě na to doktorka a kdyz jsem. zkoumala dásně, spodní má vystouplou a pořád si do pusy strka ruku a slinta.

S vazanim vas chápu…ale kdyz mudra zakázala, zjistila jsem, ze to jde i bez toho. Dávám male k hlavě plenku, zamota se do ní a hned usne. Cumel taky nemáme. Ale třeba je to i kaši, co ja vím. Každopádně dneska spánek od 7 do půl 5 bez probuzení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.3.15 15:20

Ahoj holky,
tak mame 4 mesice a vaha je 7,2 kila- jsem rada ze uz tolik nepribejva :)
ptala jsem se na kojeni, tak dr. rikala ze museme plnne kojit klido do 6 mesice-ze pokud mala prospiva-coz prospiva, tak je to ok :palec:
Na další kontrolu jdeme az za 2 mesice, kdy budeme i ockovat schématem 2+1 v 6ti mesicich

jinak se musim pochlubit-jak zkousime tu bezplenkovou komunikacni metodu, tak za posledních 5 dnu se mala pokakala do plinky jen 1× :palec: -coz je super :dance: - mam s toho velkou radost-nemusim mejt ten pokadenej zadeček a nekdy zada az na lopatky a prepirat bodycka a dupačky a hlavne nam ted staci 3 plinky na 24hodin…v noci nepřebaluju a pak ma 1 plinku na pul dne- tim ze kaka a nekdy i cura do kybliku, tak není potřeba plinku tak často menit-jsem zvedava jak ji to pujde dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.15 17:02

@Papia tak to je super, že máš z toho radost a že se vám skoro-bezplenkování daří :)
Já jdu na III. hexu a poradnu za dva týdny, to už bude mít malá 4,5 měsíce a prý už mě obeznámí s příkrmama, tak pak začnu pomaličku, ale uvidíme, třeba ji začnu dávat příkrmy trošku pozdějic, zatím plně kojím taky a stačí jí to. Příjde mi, že strašně po tom mlíčku roste a roste :mrgreen: To je jedno, jsem ráda, že jí můžu dát plnohodnotné mlíčko jako prvnímu děťátku, které jsem vydržela kojit do 11 měsíců. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.15 17:05

Chci se vás zeptat, malá vždy plakala, když s námi komunikovala, ale poslední 2 dny mě příjde, že výská, píská, křičí -je to takové srandovní, vždy když zavíská, tak je to takové roztomilé a začnu se usmívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.15 17:06

…jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie