Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
12.2.15 14:17

@Petulka1234 No u nás byl i rekord, 7 hodin spánku :-) Ale to bylo jen jednou, jinak se Eli budí sama po 3-5 hodinách. My vylézáme z postele kolem 10, co se budu hnat :dance:

Dneska jsem byly na kontrole a náš „drobeček“ má ve 3 měsísích a 3 dnech 6620 g :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.2.15 14:49

@Irisek83 waw,krmíš dobře :),to je jen dobře! Prosímtě když jdeš s malou na poslední kontrolu kyčlí? malá už bude mít za 4 dny 3 měsíce a pozvánka ještě nepřišla, tak jsem z toho trošku nervózní, jestli jsem něco neprošvihla, nebo jestli to pošlou pozdějic? nevíš prosímtě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.15 15:52

@Irisek83
nase „mala“ na dnesni kontrole ve 3 mesicich a 1 dni ma 6.800gramu :mrgreen:

@Petulka1234
na kycle nam dala zadanku detska-nikdo si nas nepredvolaval…sama jsem se tam pak po telefonu objednávala-byla jsem tam s malou na zacatku ledna-vse bylo ok a další kontrolu mame po 6 týdnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.2.15 17:13

Dneska jsme byly na druhé vakcíně hexa bečela asi tak minutu posledně to byla hruza to bylo snad 15 min prý jim tam miminko eště nebrečelo. Nelča má 3 měsíce a 8 dní a měří 59 cm a váží 5780 g. odpoledne spala skoro 3 hodiny asi ji to zmohlo.Na kyčle se u nás neobjednává a má je v pořádku. S tím jídlem přes noc mala někdy vydrží od půl 8 do 3 dneska dokonce až o půl páté a to vypije 100-120 a spí dál. @Irisek83 @Papia dobří bobečci, pěkně rostou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
18.2.15 15:08
@Petulka1234 píše:
@Irisek83 waw,krmíš dobře :),to je jen dobře! Prosímtě když jdeš s malou na poslední kontrolu kyčlí? malá už bude mít za 4 dny 3 měsíce a pozvánka ještě nepřišla, tak jsem z toho trošku nervózní, jestli jsem něco neprošvihla, nebo jestli to pošlou pozdějic? nevíš prosímtě?

U nás se na kyčle neobjednává, při poslední kontrole v 6 týdnech nám řekli, že máme přijít ve čtyřech měsících, a to bylo všechno v pořádku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
18.2.15 15:10
@Papia píše:
@Irisek83
nase „mala“ na dnesni kontrole ve 3 mesicich a 1 dni ma 6.800gramu :mrgreen:@Petulka1234
na kycle nam dala zadanku detska-nikdo si nas nepredvolaval…sama jsem se tam pak po telefonu objednávala-byla jsem tam s malou na zacatku ledna-vse bylo ok a další kontrolu mame po 6 týdnech…

Taky dobrý macíček :-) A jak často se ti bobek budí? U nás pořád nejčastěji po těch 3 hodinách a to už jí dávám 180 ml. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 18:58

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe..2 deti davaji poradne zabrat :)..Starsi mel nestovice, ale maly to bohudik nedostal..ale uz jdeme poctvrte na kontrolu kycli, tak snad to bude dobre…nejvetsi problem mame s ocickem, ma nepruchodne kanalky, vcera byl na vyplach a sondaz, ale pry to vypada, ze ude mit v pulroce operaci :(..Na 3.mesicni kontrole vazil 6370g a 61cm a ockovani jsme posunuli kvuli tem nestovicim..Co se tyce papani, davam 3×denne sunar a konecne spi i v noci cca od 10 do 4-5 a pak v 7,takze super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.2.15 08:15

@Irisek83 nas to samé. Celou dobu ok i 3 kontrola ok, ale přijde ještě jednou za 6 neděl :nevim: ale že je v pořádku, tak jsem tomu taky moc nerozuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.2.15 08:16

Holky a co zuby? Už někdo máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.2.15 13:45
@LLaduš píše:
Holky a co zuby? Už někdo máte?

My nee, ale malá se mi začala budit po 2 hodinách, je nevrlá, vypije jen třeba 50 ml mlíčka a usne. A tak se to opakuje celou noc…říkala jsem si, zda nezačínají zoubky…ale na druhou stranu před den spinká pěkně 3 hodiny. takže asi jen má domněnka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
19.2.15 16:57

U nás zoubky taky ne, už párkrát jsem ji přejela prstem po dásních, jestli něco nenahmatám a zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
19.2.15 17:01

Jo a už jsem maminky přišla na to, proč se mi malá budila 5 nocí po hodině, bylo to zavinováním (vázala jsem ji ručky do zavinovačky, co mají v porodnicích) a jí to už začalo vadit, takže jsem ji šupla do pytle a jsme zase zpátky po 3 hodinách na kojení.
Takže jsem se dnes konečně po 5 nocích vyspala.
Už jsem opravdu nevěděla čím to může být až mě impuls dal partner, když mě před 2 dny večer řekl: chudák malá, mě takhle někdo zavázat na noc, tak se určitě v klidu nevyspím!
Takže jsem mu za to dnes poděkovala.
Přeji vám maminky klidné noci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.2.15 09:17

U nás taky nic..Sice hrozně slintá, ale to zoubkama asi nebude..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.2.15 08:59
@Irisek83 píše:
Taky dobrý macíček :-) A jak často se ti bobek budí? U nás pořád nejčastěji po těch 3 hodinách a to už jí dávám 180 ml. :roll:

spat jde okolo pul 8-8(tekze poslední krmeni je v 7 vecer) a pak se vzbudi cca mezi 2-4-to nakojim a pak tak okolo 7 vstane-zase nakojim, ale to uz je pak hodinku vzhuru, takze uz nejdeme spat :(-vydrzi si hrat tak hodku zas ji uspim…pak krmíme cca po 3 hodinách-ale když je venku v kocarku, tak vydrzi dele spat, tak krmim az třeba po 4 hodinách-propoctu to vždy tak aby poslední krmeni bylo v tech 7-tedy aspoň se snazim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.2.15 09:03

Byly jsme na druhé kontrole kycli-tak je vse ok-na další jdeme za 2 mesice
jinak porad plne kojim.
mala krasne pase koniky- jen nevydrzi moc dlouho, navaluje si na sebe hracky a vse olizuje-zatím ji to moc nejde brat doruky a nacpat do pusy- to ještě nezvladne-ale lepsi se :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí