Poradna duly
Jana Čurdová
@Papia tak to je taky pekna vaha
nas prcek je hrozne dlouhy.ma byt po kom
ale jinak vypada drobounkej..
@MoňulaB
tak nase drobounce tedy nevypada-spis jak obrik, nebo budha ![]()
ted mame i dost porovnani-segre se narodila v nedeli holcicka (3,2kg)-tak to je vazne rozdil ![]()
Včera jsme byly na očkování proti pneumokoku vůbec nebyla k utišení i sestřička se divila ani vozeni po chodbě nazabralo až když jsem ji oblékla tak venku ztichla a usnula, zas byla ubrecena večer nechtěla jíst ani spat, pokecala s taťku s kolotočem, pak usnula u flašky vypila asi 60,dneska toho taky moc nepojedla. zajímavé že to tak očkování ovlivňuje.
@Papia já taky nechám jen povinné..to očko nemám vůbec ráda..a upřímně? je k ničemu..ale to tu nebudu radši moc rozebírat, je to dost ožehavé téma a nerada bych tu vyvolala hádku…:) jinak naušničky naše doktorka nastřeluje. Píchat bych jí to nenechala..Ted se starším bojujeme s vysokýma horečkama a doktorka zjistila spálový bacil..Hrozil nám špitál, naštěstí nakonec ne, dostal antibiotika..No jsem z toho na prášky..:( Hlavně, aby to nechytla malá…
@Papia jee tak to je hezky ze mate v rodine takhle dva prcky
nas mel 3965g kdyz se narodil, takze kdyz pak vidim nejaky mimco ktery ma 3 kila tak se mi zda hrozne malinky ![]()
@Nicol23
jojo, taky nemam ocko rada, takze dame jen 2+1 a pak se uvidi…ale urcite az později-tak v 5-6 mesici…
pichat také nausnicky nechci- to nastreleni je takove rychlejsi…snad to bude ok-jen nevim jestli nase dr. to dela
snad budes mit prcka brzo zdravého-verim, ze to je stres
![]()
@MoňulaB
jojo-babicku s toho asi trefi- nemela nic ted dva prcky najednou ![]()
@Papia a doktorku mas vuci tomu ockovani tolerantní? nenuti ti ty nepovinný? me jo, ale my se nedáme..:D jinak malej uz je v pořádku. konecne uz bez horecek, tak antibiotika zabraly.ted uz je jen dobrat a doufám, ze jsme to vymlatili..:)
Holky, která davate Bio Gaiu? kdy planujete přestat davat? mala ma zítra 3měs, mame uz skoro spotrebovanou druhou lahvičku a je uplne bez bolesti.Tak premyslim, jestli uz přestat davat, nebo jeste jednu koupit…
@Nicol23 My dáváme, už nám tři měsíce byly a zrovna jsem kupovala novou lahvičku
asi zkusím dávat obden, ale ty probiotika jsou prospěšná v jakémkoli věku a kor teď v zimě je ještě budu dávat.
@nikiD Mas pravdu.To me nenapadlo, ze by aspon do konce zimy bylo dobre je davat..:) Tak taky jeste koupím..:)
@Nicol23
jojo, nase dr. je ok- jen ji podepisu odklad a ty nepovinna nam vůbec nenuti…pristi tyden jdeme na 3mesicni prohlidku ![]()
Nám nic doktorka nenutí je to moje rozhodnutí, já jsem na zánět uší trpěla dost i brácha a mamka, jako čtyřleté dítě jsem proležela skoro celý rok v nemocnici, zápal plic, záněty uší(prý to může být dědičné)pamatuji si tam i Mikuláše, bylo toho víc tak chci preventivně malou ochránit jestli to pomůže nebo ne aspoň jsem pro to něco udělala, docházela jsem i na foniatrii naštěstí všechno v pořádku.
Zdravim holky..vcera jsem byla s prckem na druhy davce ockovani hexy..reakce strasna…
maly vecer 2 hodiny v kuse strasne brecel, az se uplne dusil a pistel
noc byla taky silena, budil se po 45 minutach s desnym placem, porad byl takove spave miminko tak doufam ze se mu to odted nezmenilo…uz mam uplne po chuti jit na dalsi ockovani(mame jit zase za mesic)…
A jinak kolik ti vasi prckove vazi a meri? byli jsme vcera na 3 mesicni kontrole a maly vazi 6100g a meri 62cm. tak se taky pochlubte ![]()
@MoňulaB my na tříměsíční 61.5cm a 6340g
očkování máme odložené až po čtvrtém měsíci, ale taky z toho mám hrůzu..
@nikiD ja si ted taky vycitam ze jsem to nenechala odlozit
prvni ockovani snesl v pohode a ted to druhy…no katastrofa…brecela jsem snim jak mi ho bylo lito a clovek nevi jak takovymu prteti pomoct
tak mate taky peknou vahu ![]()