Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234
ja taky rano prebalim az kolem te 6 a pak když kojim okolo 9 tak ji prebalim az po jidle, protože to se teprve vykadi…jinak přebaluju před jídlem
dneska ji nede skoro vůbec spat…usne na par minut a zase sup a je vzhuru-uz to tahle dela skoro 2 hodiny a před posledním krmenim to bylo taky tak…snad ji pujde to spani aspoň v noci
a to je i svazana a stejnak nic ![]()
navíc se mi dnes bloknul trochu krk-neotocim hlavu moc do strany, dost to boli, takze to bude asi masakr -o vikendu jsem s ni sama doma-pritel je pryc ![]()
@Papia ty vážeš i přes den? chápu to dobře? protože já už přes den vůbec nevážu (přece se musí pohybovat a učit se). Vážu jen na noc, to už ví, že se musí spát a potom rozvazuji pravidelně až v těch buď v 5 nebo v 6 ráno. To rozsvítím jemně lampičku, začnu pomaloučku na ní mluvit, pak rozvážu 3 uzlíčky, prcek se mi krásně začne protahovat a ví, že začíná den. Pak chvilku počkám, než se mi tím natahováním pěkně vykaká, pak až přebalím, šupnu pod deku, zhasnu lampičku, šupnu prso a spíme dále.
@Papia .....ale většinou od té 6 hod. ranní už nespíme, ale někdy malá spí dál, tak ji nechám.
@Petulka1234
přes den ji vazu jen když -třeba jako dnes- ji nejde tak 2 hodky usnout…vždy zabere, pak hodi ruckama a zase je vzhuru…tak když uz je uplne hotova, tak ji vazu, no
-ale jinak ne -ani do kocarku-je fakt ze tam téma ruckama taky porad mava a rusi se tim ze spani…
ja s ni nespim v naší posteli ani rano…tim ze po krmeni ji musim nechat odkrknout je to takove slozitejsi-ona hrozne hlta a tak ji musim vždy po krmeni davat odkrknout -i v noci…ale to ji dost často moc nejde…ale rano po te 6 když nakrmim, tak ji ještě soupnu do postýlky a spi třeba ještě do 8-9hodin a ja třeba taky ![]()
@misaly, @Irisek83, tak dneska v noci jsme měli poprvé Nutrilon Sleep Well a opravdu funguje
… Malá usla v 11, vzbudila se v půl 7 na papání a pak spinkala ještě do 9
…jinak dneska jsme byli u doktorky a na denní nespaní mi bylo porazeno dát ten Sleep Well jednu dávku k obědu a opravdu mi malá po o na necelou hodinku zabrala
… jinak už máme píchlá ouška, všichni mě strašili, jak to bolí, krvácí atd., ale je to absolutně bez problému ![]()
Zdravim holky, tak jsem se sem po dlouhy dobe zase na chvilku dostala. K tou spanku-nas maly 2,5mesice spinka krasne jak pres den tak v noci. vecer jde spat v pul 9,spinka do pul treti, nakojim a pak spinka az do pul 8.takze ja se vyspim krasne..pres den nevydrzi dyl jak 2hodiny vzhuru. vcera jsem odpoledne 5 a pul hodiny v kocarku v loznici u otevreneho okna, takze jsme meli s pritelem volne odpoledne a vyuzili jsme ho k odpocinku u dobreho filmu
Jinak musim se pochlubit…Pritel se rozhodl, ze me a prcka chce mit jako komplet rodinu a na Silvestra o pulnoci me pozadal o ruku, takze se 27.6. vdavam
Mejte se hezky a at vam deticky pekne spinkaji a rostou, desne to utika ![]()
@MoňulaB To je krásný, moc gratuluji!
Vypadáte jako ideální rodinka ![]()
@Alie já se taky chystám píchnout ouška ale este nemáme vybrané náušnice asi v pátek vyberem. A co jsem se dívala tak doktorka si účtuje 400 což mě přijde dost.Ve zlatnictví kde nastreluji tak 150.a jaké má zlaté nebo stříbrné? Já jedu hned po obědě ven to usne ale pak se mě ve výtahu nebo v postýlce vzbudí takže si nelehnu abych si chvilku odpočinula, teď má takové intervaly hodku spí pak pozoruje okolí, brebenti to trvá tak1,5hodky a pak si zas dachne.
@misaly jj, my jsme platili 400. Já nevim, přijde mi to lepší, když to dělá dokrotrka, náušničky zatím vybrané nemáme, máme nastřelené ty plastové a prý musí zůstat alespoň 3 týdny, takže vybírat teprve půjdeme.
@misaly píše:
Slintaji vám miminka a strkaji ruce do pusy?
jojo-zvlast když je na brisku, tak ma hnedka celou ruku v puse a nebo když ji mam na rameni na krknuti, tak si kolikrat taky tu rucku do pusy da…ale jinak samostatne ani nijak neslinta
Přesně tak. Kdyz je mala na rameni nebo bříšku, tak si ruku do pusy dá. Sem tam o ní zavádí i normálně, ale velice málo. Ale pokud si ji tam prcek dává, není to nic špatného. První vjem má v pusině, proto tam vše bude cpát. A budete se divit, u nás v nemocnici náušnice dávají v den odchodu. Sice Eliška je neměla pichle hned v porodnici, ale pouze o 14 dní později. Byli jsme na vyšetření a tam nemohl být žádný kov, jinak by je taky uz měla.
@MoňulaB píše:
Zdravim holky, tak jsem se sem po dlouhy dobe zase na chvilku dostala. K tou spanku-nas maly 2,5mesice spinka krasne jak pres den tak v noci. vecer jde spat v pul 9,spinka do pul treti, nakojim a pak spinka az do pul 8.takze ja se vyspim krasne..pres den nevydrzi dyl jak 2hodiny vzhuru. vcera jsem odpoledne 5 a pul hodiny v kocarku v loznici u otevreneho okna, takze jsme meli s pritelem volne odpoledne a vyuzili jsme ho k odpocinku u dobreho filmuJinak musim se pochlubit…Pritel se rozhodl, ze me a prcka chce mit jako komplet rodinu a na Silvestra o pulnoci me pozadal o ruku, takze se 27.6. vdavam
Mejte se hezky a at vam deticky pekne spinkaji a rostou, desne to utika
To jsi šťastná maminka. Opravdu klobouk dolů. A k zasnubam gratuluju ![]()