Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
2.1.15 11:48

@Ter85
kvůli inverzi jsme byly doma jen prvních 14 dni co jsme prisly z porodnice, pak uz jsem to neresila.
taky musíme jist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.1.15 13:30

My jsme chodili ven ikdyz bylo mínus 5zabalila jsem ji navíc do tlusté deky a pres obličej dala plenku at nedycha studeny vzduch.Tak nám se ten režim docela daří kolem půl 7-7koupeme nají se a dám pevne do zavinovačky, lehnu si s ni do postele pritisknu si ji k sobe když brečí pustím fén z mobilu někdy usne hned někdy to trvá hodinu pak ji dám do postylky a spi do 2-3 pak kolem 5-6a v 8 vstáváme. A v noci chodim ještě odstrikavat protoze mám málo mléka ať to trochu podpořím. přes den usíná v náručí nebo ji houpu ve vajíčku a kočár na ni zabírá. Včera jsem ji vazila tak má 4800 a asi 56cm to ji je 8tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.1.15 13:37
@Ter85 píše:
@Irisek83

Nechci delat chytrou, ale zkus vecer nakojit, dat kapky na prdy, prebalit a pri tom namasirovat beisko a zacvicit nozkama. Pak zabalit do zavinovacky a pokud porad trapi prdy, tak nahrat pytlik s peckama (DMko) a dat do zavinovacky na brisko. Strcit dudlika a pokud breci a chce te, tak lezet s ni v posteli. V zavinovacce se pak dobre prendavaji prcci do postylek.

Mala miminka maji radi, kdyz se pevne zabali, pripomina jim to delohu a lip spinkaji. Znas Kiedronovou a Neznou naruc? Propaguje zavinovani deti. Knizku moc doporucuju. ;)

Podle mě malá prdíky netrpí. Nějak to nepociťujeme. Byly doby kdy ano, ale teď dlouho nic. Do zavinovačky jsem ji dneska v noci dala a hrůza. Škubala sebou, nechtěla v ní byt a tak plakala, že jsem ji raději vytáhla. Já jsem ji prakticky ani moc do zavinovačky nedávala, tak si není zvyklá. Přece jen už je na světě skoro 8 týdnů. Problém bude spíš v tom, že chce být u mě. Dneska teda zkusím uspat v posteli, ale zase pokud si na ni zvykne, tak to taky není dobře. No uvidíme. A @Papia jak jste usíny dneska vy? My až kolem 12 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.1.15 10:49

@Irisek83
včera az v pul 11 :roll:…ale to uz jsem ji uhoupala v rukou a pak ji dala do postylky-ale kojila jsem ji naposledy v 9 vecer, pak tedy v pul 11 usnula a pak jsem ji kojila az v pul 2…malou jsem i tak v tech pul 2 musela na krmeni vzbudit, ale prsa uz jsem mela pekne nalita-az moc
pak jsem krmila v pul 6 a to uz se kroutila a tlacila, pak jsme sly do obyvaku-aby se pritel vyspal, tady spi v kolibce a ja na sedačce a spala zase az do 9-takze dobry…ted usnula v pul 11 a az se vzbudi tak nakrmim a pujdem ven :mavam:
zacina se to lepsit uz tolik nebreci…včera jsme dali na brisko a usnula tak, ale dudlala si ruku, tak jsme radeji zkusili dudlik-zatim ho nikdy nechtěla ale včera si ho vzala-jenze ji porad pada, jak silne dudla a tak ji ho clovek porad podaval zpet…trosku vopruz-dnes uz zkusime byt zase bez dudliku-ona u toho totiž nespi a jen dudla a je uplne vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.1.15 10:54

Taky jsem včera koupila nove kapicky-jsou hlavne na to když dite hlta a polika hodne vzduchu-coz je nas priklad-jmenuji se sab simplex, tak jsem zvedava. jeste tedy dobereme espumisan a pak ji to zkusim dat…jinak uz i to krkani nam jde o hodne lip :pankac:
jen nas trapi ucpany noc-mame doma extreme suchy vzduch :cert:
takze před krmenim ji vytiram nosanek vincentkou na zvlhceni-moc se ji to nelibi, ale pomaha to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.1.15 16:02

Ahoj holky, tak jak to jde s mimiskama?

u nas porad stejne-zitra mame kontrolu u detske…
jinak mala je celkem hodna, ale když ji nejde usnout, tak me dokaze pekne vyrvat…pak ji musim uhoupat na rukách-hruza…ted se zrovna vzbudila asi po pul hodine spanku…ach jo…tak zase pa :mavam:
nestiham vůbec nic doma delat…porad se jen tocim okolo ni…nejak nevim jak si udelat nejaky rezim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.1.15 16:15

Ja taky kolikrat nic nestíhám, a s tím spaním mě spí pres den tak půl někdy tříčtvrte hodky tak něco málo stihnu udělat ale musím ji uspat na rukách, dneska spala jen hodku v kočáře pojedla a este si na chvilku schrupla ted je v kolibce hodná ale vyhazuje dudel a cucá si ruku js ji dala rukavice tak se vztekala, snad se tu ruku nezadavi.my jdem ve stredu na očkování už to máte nekdo za sebou? a bude dávat nepovinná očkovaní? Omluvte chyby ale většinu píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.1.15 21:42
@Papia píše:
Ahoj holky, tak jak to jde s mimiskama?u nas porad stejne-zitra mame kontrolu u detske…
jinak mala je celkem hodna, ale když ji nejde usnout, tak me dokaze pekne vyrvat…pak ji musim uhoupat na rukách-hruza…ted se zrovna vzbudila asi po pul hodine spanku…ach jo…tak zase pa :mavam:
nestiham vůbec nic doma delat…porad se jen tocim okolo ni…nejak nevim jak si udelat nejaky rezim :think:

Dle rady @Ter85 malou uspávám v posteli. První okoupu, pak jdu do ložnice, vezmu s sebou mlíko, jelikož přikrmuju a v pološeru malá pojí. Pak ji nějak uspím. Někdy hodinu, ale ležím s ní…pak ji předělám do postýlky. Snad si nezyvkne na postel, ale prdím na to. usínala i o půlnoci, teď tak cca kolem 9 a je klid. Zkus to taky tak. U nás je to teda bez zavinovačky, tu nechce, ale jinak to nějak jde. Před den problém není, to spinká pěkně v kočárku, kde spí i 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.1.15 21:44
@misaly píše:
Ja taky kolikrat nic nestíhám, a s tím spaním mě spí pres den tak půl někdy tříčtvrte hodky tak něco málo stihnu udělat ale musím ji uspat na rukách, dneska spala jen hodku v kočáře pojedla a este si na chvilku schrupla ted je v kolibce hodná ale vyhazuje dudel a cucá si ruku js ji dala rukavice tak se vztekala, snad se tu ruku nezadavi.my jdem ve stredu na očkování už to máte nekdo za sebou? a bude dávat nepovinná očkovaní? Omluvte chyby ale většinu píšu z mobilu.

Já určitě jdu jen do povinných očkování, nic na víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.1.15 21:47
@Papia píše:
@Irisek83
včera az v pul 11 :roll:…ale to uz jsem ji uhoupala v rukou a pak ji dala do postylky-ale kojila jsem ji naposledy v 9 vecer, pak tedy v pul 11 usnula a pak jsem ji kojila az v pul 2…malou jsem i tak v tech pul 2 musela na krmeni vzbudit, ale prsa uz jsem mela pekne nalita-az moc
pak jsem krmila v pul 6 a to uz se kroutila a tlacila, pak jsme sly do obyvaku-aby se pritel vyspal, tady spi v kolibce a ja na sedačce a spala zase az do 9-takze dobry…ted usnula v pul 11 a az se vzbudi tak nakrmim a pujdem ven :mavam:
zacina se to lepsit uz tolik nebreci…včera jsme dali na brisko a usnula tak, ale dudlala si ruku, tak jsme radeji zkusili dudlik-zatim ho nikdy nechtěla ale včera si ho vzala-jenze ji porad pada, jak silne dudla a tak ji ho clovek porad podaval zpet…trosku vopruz-dnes uz zkusime byt zase bez dudliku-ona u toho totiž nespi a jen dudla a je uplne vzhuru

Se divím, že malou budíš. Já bych ji asi nechala spát a mléko odstříkala. Nebo je to blbost? Já jsem totiž ráda, že Eliška v noci spí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
5.1.15 22:42
@Papia píše:
Taky jsem včera koupila nove kapicky-jsou hlavne na to když dite hlta a polika hodne vzduchu-coz je nas priklad-jmenuji se sab simplex, tak jsem zvedava. jeste tedy dobereme espumisan a pak ji to zkusim dat…jinak uz i to krkani nam jde o hodne lip :pankac:
jen nas trapi ucpany noc-mame doma extreme suchy vzduch :cert:
takze před krmenim ji vytiram nosanek vincentkou na zvlhceni-moc se ji to nelibi, ale pomaha to

Espumisan a sab simplex maji stejnou ucinnou latku. Espumisan je silnejsi. Jestli vam nezabiral Espumisan, tak sab simplex nebude lepsi. Co probiotika? Sice je to strasny ranec, ale probiotick kapky nam jedine pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
5.1.15 22:49

@Irisek83

Tak super, ze uspavani je lepsi. :) Mimca potrebuji citit mamu, je jim jedno, kde se uspavaji-jestli v posteli, na gauci, na zemi, ale potrebuji mit u sebe maminu. Me obe deti postupne pochopily, ze mama je u nich a pak zacaly usinat hned, casem i v jejich postylce, stacilo je hladit. Starsi dite uz je 3 lety, usina v pohode ve svy posteli, ale kdyz nekde flamuju, tak pokazdy se v noci vzbudi a vola me, nebo prijde ke me, aby se ujistil, ze jsem neutekla a jsem pritomna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.1.15 16:04
@misaly píše:

ja urcite ockovani odlozim-dnes jsem to rikala doktorce a je to v pohode, muze se davat i v pul roce, nechci ji ho dat ve 3 mesicich…a urcite dam jen to povinne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.1.15 16:06
@Irisek83 píše:
Se divím, že malou budíš. Já bych ji asi nechala spát a mléko odstříkala. Nebo je to blbost? Já jsem totiž ráda, že Eliška v noci spí :P

no když ja nevim…co když odstrikam a ona se za hodinu vzbudi-prso bude prazdne a tak budu ohrivat to odstrikane? nebo jak to tedy delas ty? nevim za jak dlouho by se vzbudila sama :think:
takhle spime celou noc-jde spat cca v 9(jak kdy) pak vzbudim ve 2, pak v 6 a pak jdem ještě spat a spime tak do 8- pul 9…coz celkem ujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.1.15 16:10
@Ter85 píše:
Espumisan a sab simplex maji stejnou ucinnou latku. Espumisan je silnejsi. Jestli vam nezabiral Espumisan, tak sab simplex nebude lepsi. Co probiotika? Sice je to strasny ranec, ale probiotick kapky nam jedine pomohly.

davame i biogayu…popravde nevim jestli ji něco z toho pomaha…nekdy je hodna a třeba včera rvala asi 3 hodky…proste nejak nevidim zadny icinek tech kapicek…ale na tech sab simplex pisou, ze je to hlavne pro miminka co hlataji a tim naberou hodne vzduchu…coz je presne nase mala-ale aspoň uz se u toho nezakucka, když je prso hodne plne-uz to krasne zvlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí