Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
21.1.15 18:22

Taky budu zavinovat co nejdéle ale mám ty rychlozavinovačky tak jak kope nohama má je hned venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.1.15 20:03

@misaly dávám polévkovou lžíci na cca 40 ml kojenecké vody, malá to vyžahne s chutí, na rozdíl od bylinkových čajíků, které mi plive, hlavně mě doktorka upozorňovala dávat po mlíčku, ne před, asi se potvrzuje pravidlo „kráva sládka unese“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
21.1.15 21:46

@misaly
mame to stejne- ja mam dve ty rychlozavinky a ještě je musim prevazat u rucek plinkou aby to poradne drzelo-ale obe hnedka prokopne-mame uz 60cm ;)
ale hlavne, ze ty rucky ma pekne v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.15 07:48

@Papia

Taky zavinuju, dokud bude chtit, tak ji budu zavinovat, ale uz zacina vytahovat rucicky ven, potrebuje je mit na volno, tak asi uz moc dlouho zavinovacku trpet nebude. Starsi chtela zavinovat do leta-cca do 7 mesicu, pak jsme zavinovacku vymenili za pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.15 07:53

@Papia

Ty rychlozavinovacky jsem mela na starsi a prisly mi na prd. Ted mam 2 perove a jsou super. Jednu mam s prodlouzenym spodnim dilem, nema sanci se z ni vykopat. Hlavne ji pouzivam i do kocaru a autosedacky, nemusim vubec prioblikavat-je v ni jen bodycku s dlouhym rukavem, do kocarku pres ni davam jeste deku a je ji porad teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.1.15 08:18

Já zavinovačky už schovala. Malýmu se v ní nelíbí. Potřebuje se hýbat. Tak uz dávám do pytle a je taky spokojený. Jinak když jdeme ven tak má kombinézu a fusak jak v sedačce tak v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 08:13

@Alie včera jsem ji koupila, chudinka tlačila vůbec ji to nešlo úplně tuhé bobky aj brečela, snad ji to pomůže a kolikrát denně to může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.1.15 10:00

@Ter85 @LLaduš
ona ta rychlozavinka je trosku na nic- nedrzi moc ten suchac, ale vazu to přes to plinou a je to pak ok- mala se nejdriv trosku brani, ale pak se krasne uklidni-nozky vykope, ale me to nevadi- jsem rada ze s nima muze vic hýbat, když se ji pak chce na zachod, tak ji to jde lip, když ma nozky volne a tim pohybem ty streva lip pracujou-takze se to vlastne hodi…ale davam ji to jen na noc

ted ma nejaky prujem -musim volat doktorce co s tim :think:, ale teplotu nemá a ani není nijak mrzuta, nebo tak něco, tak snad to bude brzo ok

trosku se mi zacalo delat min mleka, tak jsme koupili homeopatika v lekarne a hnedka uz je to zase ok- tak jsem rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.1.15 13:31

@misaly to nevím kolikrát, já jí to dávám jednou a stačí jí to bohatě :), tak uvidíte, držím palečky, ať to pomůže ;) začalo jí to teď tak chutnat, že mi vymlaskne tak 80 ml na posezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 22:19

@Papia to se máš mě homeopatika nezabrali měla jsem dvě balení zobala i 15kuliček denně, pila meltu, caro, čaje a nic. S tím kakanim je to hrozné jednou je to zacpa pak průjem. Já zítra budu volat doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.1.15 09:57

@misaly
no asi to nepomuze vždy, no :think:
jen me ted tedy jedno prso dost boli a nevim co to je, tak jdu googlit-snad ne nejaky zanet…zatvrdle to není, ale proste nevim no-dost to boli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.1.15 10:32

Tak to ti neporadím, ale mohla si třeba prochladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.1.15 12:05

@misaly
to asi ne, prave nevim cim to muze byt-ale co jsem cetla, tak to vypada na ten zanet…stane se to když mimi nevypije cele prso a to mleko tam pak zatvrdne uvnitř…pomaha masaz, tepla sprcha a studeny tvaroh…jinak pak atb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.1.15 13:26

Já také pořád vážu na na noc. Přes den ne, ať holka trénuje svaly. Zkusila jsem ji dát do pytle na noc, ale těma ručkama se pořád budí, takže budu vázat, dokud už to fakt nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.1.15 14:29

Tak to vám holky závidím. Nikdo mi neřekl, že mám malou vázat, ani v porodnici nebyla, tak na to nebyla ani zvyklá…když jsem to nedávno zkoušela, byla to katastrofa. Tak spinká jen pod peřinou a až na to usínání, spinká min.3 hodiny. Možná by zavinutá spinkala dýl… :oops: Jinak už vážíme 6030g a 59 cm. A jak vaše mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí