Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
6.1.15 16:15

@misaly
třeba ted spi uz skoro 2,5 hodinky v kuse a krmila jsem naposledy ve 12 hodin, pak jsem ji uhoupala cca v pul 2 na rukách a dala do kolibky-je tedy v zavince-je pak daleko klidnejsi, když nemůže machat ruckama-ji to opravdu hodne pomaha…když ji nejde usnout ani v zavince a rozvazu ji, tak spusti uplne nejhlasitejsi rev co jde-když je svazana tak jen poknourava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.1.15 18:59

@Papia Ahoj, teď jak čtu to vaše spaní, tak my to máme zcela stejné, taky jdeme spát v 9 večer, kojení ve 2, pak v 6 a pak spíme ještě do 8), takže já jsem zcela spokojená a vyspaná. Horší to bylo na začátku, to jsem kojila v noci i co 1,5h, někdy co 2 hod., takže teď jsem maximálně spokojená) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.1.15 18:59

*spíme ještě do 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
6.1.15 22:46

Ahoj holky, prosím nemáte někdo podobnou zkušenost? : Teď nám bude 8 týdnů, jsme jen na Nutrilonu, protože jsem neměla kvůli těžkému císaři skoro žádné mlíko, což je ale jiná kapitola, malá nám vstává tak kolem osmé, ale pak přes celý den nezamhouří oko a usíná kolem 11 večer, neustále chce být mezi lidma, když jí uspávám v postýlce, zavře oči a do 2 minut opět řev, neusne mi ani v kočárku, prostě kukadla otevřená celý den… v pondělí jdem k doktorce, tak se zeptám, ale jen jestli nemáte některá podobnou zkušenost… Přijde mi divné, že takhle malé mimčo vůbec přes den nespí a chce pozornost…předem díky za jakoukoliv radu :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.1.15 13:43

@Alie
tak nam mala spi přes den celkem dost, ale hodne ji pomaha když nemůže usnout ta zavinovačka…když uz vidim, ze je protivna a unavena, tak ji stahnu rucicky v zavince-chvilku se jakoby brani, ale pak ji to hodne uklidni a pak uz ji uhoupam, nebo usumim-delam na ni ššššš-nebo oboje ;)
ale jestli by vam to pomohlo vazne nevim :think:

@Petulka1234
my nekdy spime az do 9 :mrgreen:
a ve 2 a v tech 6 ji budis? a prebalujes ji i v noci také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.1.15 13:58

@misaly my už máme očkování za sebou. Byli jsme 29.12. a dopadlo to ok. Bála jsem se horečky, ale naštěstí žádná neproběhla, jen byl trošku ospalejší a protivnější. Jinak budeme dávat i nepovinné očkování na pneumokoka prevenar 13. Nic jiného v plánu nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.1.15 18:29

@Papia Nebudím ji, ale stane se, že někdy se probudím já ve 2 a malá pořád tvrdá, tak pak ji musím trošku probudit, aby začala sát z prsa, jelikož mě i dosti bolí, jak jsou nalitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.1.15 18:51

@Petulka1234
me mala prave spi ve 2 vždy tvrde-ja ji vezmu z postylky a nejdriv ji ještě prebalim a tim se trosku vic probudi u kojeni se pak zase trosku uklidni a musim zase trosku uspat-ale cele nam to trva tak 45 minut, tak prave premyslim, ze bych ji neprebalovala a tim by ona dřív po krmeni zase zabrala…ale nam nekdy dost dlouho trva nez si odkrkne…nekdy prave pak nemůže zabrat protože ji ten krkanec tlaci a tak se porad krouti a je videt, ze ji to dost vadi… :think:
jinak prsa mam taky dost nalita-ale kojim jen z jednoho(prsa stridam),druhe musim trosku odstrikat-jinak bych to do rana nevydržela-když kojim po 3 hodinách, tak to vydrzim, ale v noci kojim po delší době a to uz nevydrzim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.1.15 18:58

@Papia a přebaluji ji až v těch 5 nebo 6 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.1.15 19:09

@LLaduš též byla dneska ospala až do 5 od te doby pobrekava i při umývání a flašky snad usne dobře. Horečka žádná ani zarudlé. Taky budu dávat proti pnemokoku sinflorix rotaviry asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.1.15 19:16

@Alie tak to se nám este nestalo že by nespala aspon tu hodku do obeda a po obědě 2-3 pak je totiž protivna když nespí. Taky prikrmuju nutrilonem ale už 3den nekakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.1.15 21:37
@Alie píše:
Ahoj holky, prosím nemáte někdo podobnou zkušenost? : Teď nám bude 8 týdnů, jsme jen na Nutrilonu, protože jsem neměla kvůli těžkému císaři skoro žádné mlíko, což je ale jiná kapitola, malá nám vstává tak kolem osmé, ale pak přes celý den nezamhouří oko a usíná kolem 11 večer, neustále chce být mezi lidma, když jí uspávám v postýlce, zavře oči a do 2 minut opět řev, neusne mi ani v kočárku, prostě kukadla otevřená celý den… v pondělí jdem k doktorce, tak se zeptám, ale jen jestli nemáte některá podobnou zkušenost… Přijde mi divné, že takhle malé mimčo vůbec přes den nespí a chce pozornost…předem díky za jakoukoliv radu :potlesk: :)

Tak to tě lituju :-( Mě malá spinká taky pěkně, jak přes den, tak v noci…sice než usneme tak to někdy trvá, ale když zabere, tak se budí tak po 3-4 hodinách. Přes den zase hezky spinká v kočárku. Určitě poradí doktorka, taky mi to příjde divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.1.15 21:41
@Papia píše:
no když ja nevim…co když odstrikam a ona se za hodinu vzbudi-prso bude prazdne a tak budu ohrivat to odstrikane? nebo jak to tedy delas ty? nevim za jak dlouho by se vzbudila sama :think:
takhle spime celou noc-jde spat cca v 9(jak kdy) pak vzbudim ve 2, pak v 6 a pak jdem ještě spat a spime tak do 8- pul 9…coz celkem ujde ;)

Já mám tak málo mléka, že přikrmuji, i v noci. Malá se budí sama po 3-4 hodinách a já ji musím papu udělat. Takže s kojením neporadím. Ale asi máš pravdu, pokud tě probudí plné prsa, tak budit. A plenku dávám po koupání a pak cca ve 4. Prý se po každém probuzení měnit nemusí, jen když si mimčo řekne. A je pravda, že přebalování jsem malou jen probrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.1.15 08:44

@Irisek83
ja uz také ve 2 v noci nepřebaluju-v noci ona uz nekaka, tak je to ok ;), jen mame stejne problém s tim, ze ji nejde krknuti a pak ji to tlaci celou noc az mi je ji lito jak ji to trapi-porad se to snazi vytlacit a nejde ji to :,( ja ji nosim na rameni houpam, davam do lehu a zase nahoru aby to z ni vyslo, ale stejnak ji to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.1.15 15:31

Právě, že já také přebaluji přes noc až kolem té 5, 6 ranní. Vím stopro, kdybych ji začala někde dříve přebalovat, tak by se mi probudila a to by bylo uspávání na dlouho. Tak ji strčím prso, vysaje si co potřebuje a spime dále. Je to hodně pohodlné a já jsem vyspaná a spokojená. Samozřejmě, kdybych slyšela, že je nějak moc pokokaná, tak bych svou pohodlnost hodila za hlavu a šla na to. Ale zatím zjištuji, že to není třeba, protože to ráno když vstáváme, rozvazuji ji ze zavinovacky a začnu přebalovat, tak až pak se mi řádně pravidelně vykaká. Jen má plenku k ránu více počůranou, ale nic strašného, co by přes noc bylo hrozně moc neodkladné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí