Poradna duly
Jana Čurdová
Naše slunicko se směje snad úplne od začátku a poslední týden rozmachuje rukama a vydává pazvuky, poslouchá když na ni mluvíme a směje se jako by tomu rozuměla je to strašne roztomilé a zapíra se nohama o tělo když ji mám na rameni, je to neuvěřitelné jaké je to malé a tak čile.
Ahojky na podporu tvorby mlicka mužů doporučit homeopatika ricinus communis ch5, brala jsem je a mlicka mám zase dost.
jinak nás pro změnu 4 den trápí ublinkavani a zvracení. Byli jsme i na sonu zda je žaludek ok. Tam mě nejdříve vyděsili, že bude muset na operací a pak Koukni ještě jednou a se ty hodnoty jsou hraniční ale ok. Byl to šok no a teď tedy musíme počkat jestli se to zlepsi, nebo půjdeme do nemocnice ![]()
@misaly klasické, ty co v těhu GS mamavit, chytré miminko atd. to je jedno, jen jsem si říkala, že když je budu nadále používat, tak dostanu do sebe vše důležité vitamíny, nejen pro mimi, ale i pro sebe.
Hodně na podporu kojení přikládám k prsu, piju caro s mlékem, meltu, mléčné výrobky, kefíry a taky hodně piju v noci. (po každém kojení v noci se napiju čisté vody, co si připravuji každý večer k posteli). Hodně se mi osvědčila rada od kamarádky: pij, pij, pij, pořád pij, tak pořád piju ![]()
a kojící čaj mám doma také. Ale ten jsem zrušila, jelikož jsem se dočetla, že prý nadýmá, tak nevím, co je na tom pravdy. ![]()
Každopádně přeji ať se rozkojíš ![]()
@LLaduš
ty homeopatika jsem brala uz v porodnici- kojim dobře-mlika je dost-ale jestli by to slo i bez tech homeo nevim-ale ted jsem je koupila i segre -ma termin v lednu
jinak na sono pujdem asi také-mala jak ma rozestouple ty brisni svaly, tak to dr. chce prekontrolovat-snad to nebude nic hrozneho
ale nezvracime…tak snad to je ok
@Petulka1234
kojici caj by nemel nadymat-naopak obsahuje fenykl a ten je proti nadymani
@Lucík33 Pro vydatné kojení se doporučuje i jíst dostatek masa, kamarádka má dobrou zkušenost s játry, prý když si dá játra, tak jí za hodinku můžou prsa prasknout:) Chystám se tento týden vyzkoušet, náš malý by jedl furt, mlíka mám dost, ale možná není dost vydatné, když chce jíst tak často:( V noci ideálně po hodině až dvou:)
@Ivka84 a co je nechat v kýblu s kapkou sava nebo bělidla na textil a pak až je vyprat na 90
Jinak malá mi taky pořád bulela hlady a osvědčilo se mi tolik nestřídat prsa, střídala jsem je u každého kojení, ale vypila jen přední mléko (takové to hladovější na žízeň) a nedostala se k zadnímu, tak když se mi probudí podruhé dám jí k tomu samému prsu a opravdu se to osvědčilo, v noci mi spí 4-5 hodin…z druhého prsa aby nebolelo odstříkám trošku pro úlevu
Dáváte některá miminku kapky bio gaia? Předevčírem jsme je koupili, tak jsem zvědavá jak to bude fungovat a po jaké dlouhé době je to prý hodně individuální.
@Barča 27 u nás zabraly tak po týdnu a od té doby máme klid ![]()
@Barča 27
jojo-my je taky bereme-jak pise niki-asi tyden to chce…ale my k tomu bereme ještě babycalm-ty male strasne chutnaj-uplne se vrha na lzicku ![]()
jinak nat trapi spis tlaceni-tim ze mala nemá ty brisni svaly dobře spojene
-29.12. jdeme na sono briska, tak doufam, ze to bude ok ![]()
@Barča 27 taky jsme je začali dávat od úterý, tak js zvedava kdy zaberou
Tak nas po kapickach Babycalm prestaly konecne trapit prdiky…jsou skvely…Prcek uz se nekrouti a posledni 3dny tak vydatne pred spanim papa, ze spi v noci 7 hodin v kuse
![]()