Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
8.12.14 09:09

@Beruska-Jane Jé, tak to je hezká shoda:) Dudlík jsem o víkendu taky dala, zatím vždy jen před spaním na noc, to je nejvíc neklidný. Tak jsem zvědavá na další vážení, do jdeme k dr. až v půlce ledna. @Alie - s tím odříhnutím taky u nás nic moc. Přijde mi, že na začátku nebrkal vůbec, teď tak půl na půl. Hodně mu pomáhá si ho fakt přehodit co nejvíc přes rameno, aby ta zádíčka byla zakulacená a někdy se to nepodaří, položím nazpět a zkusím za pár minut a už to kupodivu jde:) Ale tohle se mi nechce často provozovat, v noci teda vůbec:) A u nás je taky škytavka několikrát denně.

A k pokožce nám doktorka porodila na ta zapařenější místa (krk, podpaží…) vůbec nedávat krém ani olejíček, ale jen vysušit a zasypat pudrem a to nám dost pomohlo (celkově říkala, že olejíčky moc nedoporučuje a když už, tak na vlhkou kůži po koupání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.12.14 10:50

Holky ten dudlík vám závidímmě ho plive, zvedá se jí žaludek když ho dostane do pusy a řve ještě víc, s dudanem už jsme to vzdali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.12.14 11:22

@Barča 27 a plive ti všechny? mně třeba plival tři druhy a teď jsem našla ten, který mu opravdu sedí a je spokojený.. jinak občas se mi s ním taky dávil, ale to když ho něco trápí a opravdu ho nechce.. když řve jen proto, že už je přetažený nebo nemůže usnout, tak si ho spokojeně cumlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.12.14 14:33

@Barča 27 @Alie
rourku mame uz vic jak tyden, jenze ji nechci používat moc často…ale třeba dnes nam pomohla se vykakat…
espumisan davam od včera, zatím nevim kdy to zacne účinkovat…davas jen 3× denne? na letaku pisou kazde krmeni…ja davam 5 kapek…
jinak bublinky nepiju vůbec…snazim se jist dobře, ale stejne mam pocit, ze to nafouknuti neovlivnuju :think:
a zadeček porad opruzenej-ted zkousime rybilku :think:

většinou problém s prdikama a tlacenim je k ranu, takze byvam vzhuru třeba od 4-5 hodin rano…no moc toho nenaspim, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.12.14 14:36

@nikiD
naší je dudlik i ten nejmensi velkej a moc to tedy nechce…jednou si ho vzala ale rype si tim az do nosu-asi ma pusinku moc blizko nosu-nevim, tak jsem nechtěla aby si ho rozedrela a radeji ji ho ani nedavam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.12.14 14:56

Tak nám začali také prdíky a dnešní noc byla teda děs běs, naspala jsem celkem s přestávkami tak 5 hodin, takže jsu dnes jak po flámu, tak jsem se naštvala a dle rady mé zkušené kámošky jsem šla do lékárny a koupila kapky Bio Giao a dala prvních 5 kapek. Sice jsou drahé 575kč, ale zkusím vše, hlavně ať v noci se mi pořád nekroutí. Naštěstí mě nepláče bolestí nebo tak, ale pořád jak se kroutí, tak budí sama sebe a zároveň i mě, že. Tak uvidíme jak zaberou, kdyby se to zlepšilo, hned vám dám vědět, ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.12.14 16:46
@Petulka1234 píše:
Tak nám začali také prdíky a dnešní noc byla teda děs běs, naspala jsem celkem s přestávkami tak 5 hodin, takže jsu dnes jak po flámu, tak jsem se naštvala a dle rady mé zkušené kámošky jsem šla do lékárny a koupila kapky Bio Giao a dala prvních 5 kapek. Sice jsou drahé 575kč, ale zkusím vše, hlavně ať v noci se mi pořád nekroutí. Naštěstí mě nepláče bolestí nebo tak, ale pořád jak se kroutí, tak budí sama sebe a zároveň i mě, že. Tak uvidíme jak zaberou, kdyby se to zlepšilo, hned vám dám vědět, ju :)

Ty kapky biogaia nam zabraly az za 14 dni a klidne mu pred kazdym krmenim davej jeste espumisan. Urcite Se mu ulevi. Nam to poradila doktorka a fakt to pomaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.12.14 17:06

@Barča 27 mě dudlík taky v porodnici plivala, i když jsem měla pro novorozence, jsou některé strašně veliké, konečně jsme natrefily na jeden, který je maličký a kraťoučký (z DM, mají jen světle modré a růžové s hvězdičkama)a už jí to nedráždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.12.14 17:44

@Petulka1234 Určitě pomůžou.. my už je teda dáváme skoro měsíc a musím zaklepat, strašně se to zlepšilo. Jinak na netu jsem je sehnala kolem 300 :-) v lékárnách jsou předražené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.12.14 19:06
@nikiD píše:
@Petulka1234 Určitě pomůžou.. my už je teda dáváme skoro měsíc a musím zaklepat, strašně se to zlepšilo. Jinak na netu jsem je sehnala kolem 300 :-) v lékárnách jsou předražené..

no právě, pak jsem se schválně dívala tady na internetu a spadla mě brada, jak se dají sehnat i levněji, tak to jsem tomu dala. Za tu cenu bych měla tady dvoje, ale co se dá už dělat. Ze zoufalství jsem do té lékárny nedočkavě skoro letěla :), jen abych je měla a hlavně měla nějakou náděj, že se to zlepší.
Ten espumisan asi taky zkusím přidat…ještě uvidím, ale díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.12.14 19:09

@Ivka84 jednou za týden za 14 dní v nedělu, jednu lžičku rozpustné. Neviděla jsem že by byla nějak neklidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.12.14 19:12

Jinak se dívám, že postýlka byla asi postavená v ložnici zbytečně. Stejně z pohodlnosti spím s malou a jen přikládám k prsu, je to pro mě opravdu jednodušší, když se hlásí skoro každé dvě hodiny na kojení jen přiložit a střídat strany během noci, než pokaždé vstát a zase ji tam nandávat. A příjde mi, že i potřebuje mou blízkost, že když mě cítí vedle sebe, tak mi ani nepláče. Hlavně, že jsem říkala, že nechci dělat chyby jako při prvním dítěti, že se ji budu učit u sebe v posteli atd…hahahahah, teď se tomu směju.
Možná budu znít sobecky, ale pro to, abych se fakt i vyspala, si to zjednodušuji jak jen se dá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.12.14 19:31

Já jsem dala dudlík po 14 dnech, někdy ho plive, pak ho chce zpátky, dneska se mě tak 3 krát vztekala u kojení. Ráno se vzbudí tak v 9-10 do poledne bečí jdem vem usne v kočáru někdy spí i do 6 okoupem a pak zase zpustí, zabírá na ni fén z mobilu ale já u toho teda neusnu, z jedné strany chrápe přítel a z druhé hučí mobil :mrgreen: espumizan brala deset dní před každým kojením a infacol bere od středy, někdy je to o nervy, nemám čas se najíst, vyčurat prostě to někdy musím ignorovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.12.14 13:37

Holky u nás zase hnisavá očíčka máme antibiotické kapky, krvácel nám pupík ale jen malinko tak sestřička že ho nemám vitírat jen u koupání vymívat stroupky, ale zhoršilo se to pupík nám mokvá takže se zase vracím k lihu a vytíání to bylo nejlepší, koupili jsme 3 balíky pampers sleep and play a asi je budeme muset vyhodit používali jsme je 2 dny a začala se opruzovat tak jsme tu měli jeden balíček tesco loves baby ( na netu super recenze tak jsme chtěli vyzkoušet) no ale nevím jestli je blbě nasazuju já nebo si je malá nějak povolí, ale pokaždé je pročůra nebo prokajdí nohavičkou :roll: nejlíp vyhobují teda pampers active baby ale tim pádem mi jsou 4 balíky plen co tu máme naprosto k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.12.14 13:50

My davame bio gaiu i espumisan-ten ji navíc strasne chutna-asi je to sladke-nevim :think:
dnes nam dr. napsala na ten zadeček masticku imazol-rikala ze to urcite zabere :palec:
dnes jsou nam 4 tydny a vazime 4400
jinak dnes pekne prudi uz od rana -i dost breci…ve 4 jsem prebalila a pak nakojila počkala do 5 na krknuti, no a od 6 uz prudila s prdikama :roll: taky se nestiham najist a tak…navíc me pekne bolej zada…ma problém s tim krkanim, takze když ji to tlaci, tak nevydrzim a jdu ji zvednout a tak porad dokola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí