Poradna duly
Jana Čurdová
@Nicol23 gratuluju
náš malý se taky narodil dřív 37+5 ale už měl 3660g, takže obřík ![]()
@nikiD píše:
@Nicol23 gratulujunáš malý se taky narodil dřív 37+5 ale už měl 3660g, takže obřík
Tak to byl fakt obrik
My jsme narozeny 37+4 a mel 2730g ![]()
@Lucík33 jsem si říkala, kolik by měl asi v termínu
vyrostl asi po tom femibionu, no ![]()
Ahoj maminky
22.11. se nám narodila dcera Kristýnka 49cm a 3330g, trošku mi dala zabrat beruška, ale jsme obě v pořádku a jsem nejšťastnější človíček na světě
..Mějte se krásně a hezký víkend ![]()
@Alie už jsem měla porozeno
…malá se narodila po 6 hodinách, tahali jí pumpou, jsem sešitá od předu dozadu ![]()
Jinak je hrozně hodná, ale zrovna dneska když čekáme návštěvu a musim něco připravit nechce zabrat ![]()
@Barča 27 ta je krásná
tak to je super, že je hodňoučká, ten náš prcek dneska od šesti pláče.. usnul mi až teď v kočárku ![]()
@Barča 27 krasna holcicka a taky pekny macik jako ten nas
Nam ten nas prdola place kazdy dopoledne kdyz jsem snim sama doma, jakmile prijde pritel z prace domu, tak je klid. malej jak vidi tatinka tak je spokojenej.holt to snim asi vic umi
ach jo a ja se tu dopoledne muzu zblaznit jak porad jeci ![]()
Nam je dnes mesic a uz vazime 4502g a merime 55cm
timhle tempem se nam za chvili nevejde do kocarku ![]()
@MoňulaB páni, to jste šikulky
s tím růstem jsme na tom stejně
jsem se nestačila tenhle týden u doktorky divit, taky máme 4.5 kila.. ale říkala jsem si, že se už docela pronese ![]()
@nikiD
vubec nam nevydrzi v klidu lezet.jak zjistil, ze udrzi hlavicku a vidi svet zase z jinyho pohledu, tak chce koukat porad.jak lezi na zadech tak rve
To jo, ty nase ditka se pekne pronesou, uz je to prece jen dost vaha
@MoňulaB nám je dneska 16 dní a hlavičku už zvedáme od začátku týdne, absolutně to nechápu, asi má vliv to přenášení ![]()
Nám je dnes již 15 dní a hlavičku taky pomalu zvedáme, ale když tady byl pan doktor, tak říkal, že jí mám polohovat před kojením na bříško třeba tak na 4-5 minut a že se nemám prý divit když bude zvedat hlavičku, protože prý všechny děti to umí po porodu, je to prý nějaký reflex nebo co, že to potom přestane a potom zase začne…já jsem si říkala, že to moje dítko bude nějaké rychlé, ale prý je to normální.
Jinak jak holky v noci spíte? my plně kojíme, takže paráda, akorát co 2-3 hodiny vstávám a kojím v leže na posteli, je to pro mě nejpohodlnější noční poloha s mimčem.
Jo jinak gratuluji ostatním maminkám k narození jejich prdelek
![]()