Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
3.12.14 11:01

@Papia ahojky,vítej..:) a jak se malinká jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.12.14 11:09

@Nicol23 u prsu se uklidní, ale včera večer jsem už moc neměla tak jsem ji dala nutrilon ani potom se neuklidnila. Chováme ji oba dva, přítele jsem poslala do obýváku ať si můžu malou dát do postele tak se za půl hodiny uklidnla.Ale já jsem z toho špatná nevyspaná, bolí mě hlava, už je mi zle od žaludku malá to asi cití a to taky není dobře. zkusím ten infacol koupit snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.12.14 11:36

@Nicol23
ahoj- jmenuje se Nikola :mrgreen: ;)

včera mela mala taky obr boleni bricha, takze rvala jak tur-jinak je zlata…pak me napadlo, ze to je z toho ze jsem mela k snidani 2 loupaky :roll: - dali mi je k snidani v nemocnici v krci-a to jsme měli kojici stravu-den před tim mi dali starej chleba… byli jsme tam ted 2 dny na pozorovani-z nedele na pondělí se v noci dusila a chroptela-nemohla se nadechnout-tak jsme jeli na pohotovost a nechali si nas radeji tam-ale nastesti na nic neprisli, tak snad je vse ok :hug:

jinak je to nase první a kojime
rodila jsem u apolinare a davame biogaju asi 4 dny…ale pry to zabere az za dyl…tak nevim, ale mala tedy dost prdi, vazne hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
3.12.14 12:21

@misaly tak to na bříško nevypadá…to by se u prsa neuklidnila..tak mě napadá hlad?…s kojením ti moc neporadim..já jsem se snim nepoprala ani u jednoho z dětí..:( a Nutrilon jsem nezkoušela..spoustu mamin mě od něj zrazovalo, že děti betonuje a jsou po něm hladový..já si u obou nemůžu vynachválit Sunar Complex.zkus ten Infacol..a kadí normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
3.12.14 12:24

@Papia Krásné jméno..chválim..:D :) jejda, tak vy už máte zasebou takovýhle trápení? malinká…snad bude všechno v pořádku. já dávám biogaiu od narození, takže měsíc…bříško jí netrápí, akorát pravidelně kolem 8 večer se trošku kroutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.12.14 12:33

@Nicol23 jo kadí tak 5 plen, hladová stolice to není je prý zelená a to nemá. volala jsem doktorce taky mě řekla že mám zkusit ten infacol a jestli se to nezlepší tak se máme v pátek ukázat. ale kroutí se jak žížala a slyším jak ji vrčí v břichu nebo ve střevech jestli je to normální. ten nutrilon je nouzovka ja ho nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.12.14 12:40

@Nicol23 ahoj, my papame sunar…mliko skoro nemam, takze jsem na UM od zacatku…prvne jsme mely nutrilon, ale ten mi prisel, ze ji ucpava, tak ted mame asi 3 den sunar complex, tak jsem zvedava…jinak brisko nas rapi strasne…nic ji nepomaha. davame espumisan. aby se vubec vykakala, tak ji musim pomoct teplomeren, rourka nam nepomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.12.14 12:42

@Herculka ahoj, tak to máme úplně stejný problém :( jak často ji necháváš vykakat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.12.14 12:53

@nikiD no zalezi jak moc breci, ale dr rikala, ze ji tim teplomerem nebo rourkou muzu pomoct jen 1× denne a ze nekojene deti staci, aby kakali jednou za dva dny…takze vcera nekakala a jelikoz se mi podarilo ji uspat, tak ji budu pomahat asi az dnes, jestli se sama nevykaka a jestli bude mit vecer zase velky boleni…to zacne brecet tak zoufale, ze po chvilce uz jen chropti a me se chce brecet s ni, kdyz vidim, jak se trapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.12.14 13:02

@Herculka tak to máme opravdu úplně stejně.. nám kakal ob dva dny a to už teda musel strašně tlačit :( takže jsem koupila rourku a taky pomáhám každý druhý den.. ještě mi teď dr. poradila dělat mlíko z odvaru z ovesných vloček, tak od večera zkouším a uvidíme, co to s ním udělá.. jinak taky dáváme espumisan, biogaia probiotika a UM máme nutrilon comfort..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.12.14 13:19

@Nicol23 my jedem téměř jen Nutrilon, moje mlíko jí absolutně nestačí a já ho mám faakt málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.12.14 13:43

Tak já plně kojím, ale doprovází to různé strachy, jednou mám pocit, když dýl spí, že mě prsa snad bolestí prasknou a někdy když je vzhůru třeba každou chvilku a chce pít, tak mám pocit, že už ji to snad nestačí, ale zatím zaklepávám, je to dobrý. Snad vydržím tak dlouho jako u prvního dítěte (11 měsíců kojení).
Mě to kojení příjde suprově pohodlné hlavně na noc, kdy, když jsem opravdu ospalá, tak jen přiložím k prsu a spím dál a nemusím jít vstát a něco ohřívat.
Jen si někdy říkám, že kdybych ji dávala umělé mléko, tak by mi spala třeba déle než jen 2 hodiny a zase kojení v noci.
Ale když si kolikrát v noci představím, že bych teď něco měla jít ohřívat, tak jsem vděčná za vytáhnutí prsa a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.12.14 13:50

Už chápu, proč všichni říkali, jen odpočívej, spi dokud můžeš, poslední dobou mám pořád pocit, že jsem nedospaná, jak to máte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.12.14 13:53

Jdu spát s malou v 21hod. večer a spíme až do 9hod. rána, vstává mě 1× za 3hod. a potom se budí na kojení co 2 hodiny až do rána, takže i když relativně naspím těch 8-10 hod. za noc, tak to mám přerušované a potom pocit přes den, že jsem nedospaná. Chci se zeptat na vaše pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.12.14 13:54

@Nicol23
my měli to velke boleni bricha poprvé az včera-asi z tech loupaku, no…a ta nemocnice, no celkem nervy, ale hlavne ze je ok

jinak ja kojim, mlika mam dost, ale nekdy když mala dyl spi, tak teda prsa mam pekne nabity…třeba dnes rano nespala uz od pul6, usnula az po 9 hodine, pak ale spala az do 13hodin., pak jsem ji prebalila, nakojila -vypila 150-to je rekord a hnedka zase usnula…jen hrozne hlta a kolikrat se zacne davit, ale uz se to lepsi, taky krkani byl problém, ale i to se uz lepsi…ale nekdy si krkne a 2-3 hodky po kojeni…jinak mame uz 4100 a to jsme sli před 14 dny z porodnice a to mela 3270, tak se bojim jestli neji nejak moc :think: ale davam ji jak si rekne

Příspěvek upraven 03.12.14 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital