Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
24.11.14 14:42

Tak jsem dostala ty homeopatika na podporu laktace, snad mi to pomuze, malej za posledni tyden nic nepribral a po kazdem kojeni jeste odsavat aby se to mliko zacalo tvorit rychleji ;) a kdyby to v noci bylo k nevydrzeni tak ho dokrmit, ale to radsi budu odsavat a kojit kazdou hodinu nez do nej cpat UM. Tak snad se to rychle rozjede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.11.14 09:06

Zdravim holky, vsem novym maminkam mooc gratuluji, at se vam dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.11.14 09:12

Jinak vcrea jsme byli na mesicni prohlidce a ten nas prdola ma uz 4502g a 55cm :lol: ja jsem si porad myslela ze ma na noc malo mlicka protoe se napapal, usnul pritelovi na ruce, dali jsme ho do postylky a za pul hodiny byl vzhuru a cucal si prsty a rval a takhle pravidelne kazdy vecer.tak to vcera rikam doktorovi ze nasemu malemu asi nestaci mleko ze je porad na noc hladovy a on po zvazeni na me koukal pomalu jak na blazna, ze hladovy urcite neni, ze pribira vic nez by mel.ze ho trapi prdiky, pokud ho k prsu prikladam kazdou pul hodinu jak zacne rvat a taky ze nechce spat sam v postylce, coz je pravda, s nama v posteli usne hned :lol:. takze mi rekl, rozhodne neprikladat kazdou pul hodinu a masirovat mu brisko. a to jsem ho chtela jeste prikrmovat pac jsem myslela ze rve hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.11.14 11:19

Tak hlasim ze 20.11. ve 02:30 prisla na svet nase Michaelka. Vazila 3.33kg a merila 51 cm. zatim nemam jeste moc mlicka, takze ji musim dokrmovat, trochu nas trapi brisko, ale jinak se mame asi fajn. vcera nas pustili z porodky domu a je to teda peknej napor na nervy…taky jste to tak mely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 12:40

Amélie

Děvčata, takže až teprve dnes jsme přijeli domů, jelikož malá musela užívat antibiotika. Měla jsem špatnou plodovou vodu a malá měla z toho infekci, chuďátko moje :,(
Už jsme ale zdraví, takže zde je :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 12:40

Amélie

Děvčata, takže až teprve dnes jsme přijeli domů, jelikož malá musela užívat antibiotika. Měla jsem špatnou plodovou vodu a malá měla z toho infekci, chuďátko moje :,(
Už jsme ale zdraví, takže zde je :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 12:55

Až budu mít více času, tak vás musím v klídečku dočíst :) jo jinak plně kojím, tak jsem za to moc ráda, malá si už nastavila svůj vlastní režim a spí co 3 hodiny, pak nakojit, zase spí a zase kojit…za chvíli mi příjde dcera ze školy, tak jsem zvědavá jak se všichni tady sžijeme…můžu vám ale říci, že po těch 9 dnech v porodnici jsem taková ve svém bytě jako u cizích, ale potřebuji se jen aklimatizovat…jinak co holky už jste taky porodili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 13:03

@Jitule38 Ano věřím, že ta pupalka a maliník pomohli. Opravdu jsem se otevírala velice rychle…první porod trval dlouho, ale tento byl extra rychlý, takže za mě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 13:16

O půl čtvrté ráno mě probudili kontrakce co 20 minut, v 6hod. ráno to už bylo po 12 min., v 7 hod. ráno už co 7min. a cestou autem již co 4-5 min. V porodnici na koze mě řekli, že jsem již na 3 cm otevřená to bylo v 8 hod., v 9 hod. již na 6cm a v 10.20 již malá byla venku. Takže opravdu rychlost a to jsem již nevěřila, že půjdu spontánně. Stejně si ale myslím, že jelikož jsem měla špatnou plodovou vodu, tak se miminko vyvolalo samo. Naštěstí je už vše v pořádku a jsem moc šťastná, že ji mám již na světě a u sebe :)
Ostatním přeji taky vše nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.11.14 13:26

@Petulka1234 tak me v 22:00 zacala odtekat plodova voda a ve 02:30 uz byla mala na svete…takze asi taky celkem rychlost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.11.14 14:16

@Herculka to máš pravdu, tak to jsi měla taky rychlost, pááááni, ale jsem opravdu již ráda, že to mám za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.11.14 16:19

Tak to jse to meli rychly me bolesti zacaly v 10 vecer po 10 min, o pulnoci praskla voda, to uz jsem mela bolesti po 5 min a syn se narodil az v 7:32 rano a to jsem ho hodinu tlacila ven, nechtel vubec sestupovat az me museli na dvakrat nastrihnout a dve sestry lehly na bricho a pak se zadarilo a malej byl na svete. :palec: Zavidim ze jste to meli tak rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.11.14 16:36

@Lucík33 jee…tak to me mrzi…to bych asi neprezila… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.11.14 17:16

@Herculka zvladla jsem to a to jsem y toho porodu mela hrozny strach :oops: Na bolest se zapomene rychle :) Malemu bude ted mesic a o bolesti uz nevim :) jsem ta nejstastnejsi mama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.11.14 07:59

Já to stejný, zvládla jsem to také a taky mě teď příjde, že už o bolesti vůbec nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí