Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
15.11.14 16:32

@Mishuge s tím dloubáním a pícháním dole, to mám také a jelikož jsem dnes již 2 dny po termínu, tak si hodně hlídám pohyby miminka, mám o tu malou strach, každopádně budu klidnější až ji budu mít u sebe, i když mi co již máme dětičky, tak víme, že je to už strach o ně na celý život, ale stojí to vše za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 18:23

@Barča 27…a co ty? snad už rodíš, že? :lol: :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 20:34

@Mishuge sluší vám to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 20:39

@Petulka1234 taky hlídám každý pohyb, ale už mě trošku bolí jak mi patičky strká furt do stejných míst…hele ta zátka teda odchází i takhle tekutá že jsi si jí spletla s vodou? já mám takový hodně vodový výtok…říkala jsem o tom dr. ale zrovna nic neviděl :think: jinak teda mam hrozné píchání do močáku, katastrofa až se kolikrát musím zastavit, ale tím to hasne porovnávala jsem fotky bříško mi nekleslo takže asi nic :nevim:, zítra mam zase monitory ale k mému překvapení mě tam nevyšetřuje žádný doktror jen poslech a jdu, doktorku potkám až v úterý…u nás se nechává přenášet 10 dní takže ode dneška za týden maximálně bych měla vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 21:16

@Barča 27 no právě, já jsem taky zmatená, protože čtu, že ta zátka má být nějakého rosolovité konzistence a já to mám takové celodenní jakoby učurávání, ale dnes ráno jsem měla jakoby žluto-hnědé kapky na vložce, takže to by mělo být prý ono. Bavila jsem se o tom i se švagrovou dnes a ona říkala, že to měla taky tak a doktorka jí to taky potvrdila.
Ono je to prý všude jinak, někde nechávají prý jak to máš ty těch 10 dní plus mínus a u nás v BV jen týden. Ale mě už to nevadí, ale vím, že až ten den příjde, tak budu nervózní jak před maturou :mrgreen:, but stopro večer před tím hoooooodně spát a když už se tam budu blížit, tak ani nemuknu a budu tzv. pokakaná strachy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 21:18
  • oprava: budu před tím hooooodně blbě spát…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 21:19

@Barča 27 a proč ti tam nevyšetřuje žádný doktor? to nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.11.14 22:06

Holky tak dneska jsem se díky zname dověděla, co měl znamenat ten můj urychlený císař a jsem z toho dost hotová. Zatímco kolem mě neustále litali doktoři a nevěděli, co se mnou, když bliju a kolabuju u každé kontrakce, výsledek byl, že se mi vzbouřily orgány a místo aby malou vytlačovaly, tlačily ji nahoru, ona přestávala dýchat a já se dusila zvracením. Kdyby přišel císař později, bylo pozdě. Ani si neuvědomují, jaké jsme měly obě štěstí. Nejak se to jmenuje, každopádně přirozený porod prý moje tělo nikdy nedá. Smutné je, ze tohle mi vycetla z papíru známá, od doktoru jsem neslyšela zatím ani slovo…omlouvam se za diakritiku, píšu z tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.11.14 22:18

Jinak všem dekuju za gratulace, vkládán fotku cca 12 hodin po narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 22:20

@Petulka1234 vyšetřovaly mě sestry z hekárny, ony byly i překvapené že tam vůbec jdu na monitory ale měly to na papíře tak mě vzaly na pásy, poslechly, vytrhly papír přišla doktorka podepsala a šla jsem…na pásech se zamnou přišli celkem tři doktoři zeptali se mě jestli jdu rodit když jsem řekla že jsem jen na poslouchání tak zase odešli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 22:21

@Alie celkem horor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.11.14 23:15

@Barča 27 A kde rodis? Taky mam zitra jet jen na monitor a az stredu k dr.. Tak si rikam, kdo mi zitra ten monitor vyhodnoti, kdyz uz tam jedu 60km?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.11.14 23:16

Jinak holky ja mam ten vytok uz asi mesic, takze u me to zatka urcite neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.11.14 01:55

@Mishuge v Mostě…no u mě chytli doktorku co šla po chodbě, šoupla tam razítko podpis a zase šla…trošku mě to štve chěla jsem toho hamiltona a furt nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.14 06:43

Děvčata, dnes od pul čtvrte mě probudily kontrakce, ted se už pomalu balím a jedeme odvézt malou k babicce a pak směr porodnice, musím to rozdýczhavat co chvilku…držte palcee, snad je to už tady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí