Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 vše měla ok, ozvy, moc, tlak, zdravá byla čekala zdravou holčičku, udělali jí třikrát hamiltona ve 38.tt (už to je divné a dost brzo), 39.tt a ve 40.tt pak šla 40+3 na kontrolu nic se nedělo tak jí píchla doktorka vodu, a nechali jí 12 hodin v křečích než se začala otvírat…naše nemocnice je opravdu dům hrůzy, ale já se bojím jet někam jinam a máme i levné nadstandarty 400/den
@Petulka1234 no já se těším na pátek že tam konečně bude jiný doktor tak se něco dozvím, nevim ani co mi psal minule do karty, nějak tomu nerozumim napsal: F X/3 p.p.hl, vag. hlavička zatím nad vchodem, 3 cm hrdlo, polotuhé sotva pro špičku prstu
![]()
@Barča 27 FX/3 znamená, že máš nejvyšší část dělohy 3 prsty pod mečovitým výběžkem ( to není z mé hlavy, teď jsem to našla na jiné diskuzi. p. p. hl. si myslím je jasné poloha plodu hlavou a to další je taky jasné.
No já jsem fakt zvědavá co mi řeknou zítra a jakého doktora či doktorku budu mít. No myslím si, že budu mít dnes neklidnou noc…
tak teď jsi mě rozesmála, tak u mě se potom děje kulový taky
![]()
Akorát jsem přemýšlela že bych se od mojeho nechala odvézt do nemocnice na kontrolu, připadá mi že malá hrozně málo kope od včera skoro vůbec jen se tak lehounce občas pohne oproi tomu jaké jsem dostávala ještě tak před třemi dny čočky se nic neděje, zase ale nechci být za plašana ![]()
@Barča 27 zkus ji ještě v klidku probudit, poštouchnout v bříšku, já to taky tak dělám ted, když mám nějaké podezření…ale zase záleží jak to ty cítíš…
Já si jen pamatuji, že mě malou vyvolávali 3 dny po termínu jen proto, že když se mě pan doktor už v porodinici na kontrole jak se cítím, tak jsem mu řekla, že dobře, ale že se mi zdá, že malá už nějak méně kope a hned mě poslal z minuty na minutu na vyvolávání a že už si mě tam nechají…tak počítej Baru i s touto variantou…
Budu znít už ohraně, ale jak se zase říká, radši 3× zbytečně jet, než si něco potom vyčítat, tak asi tak
@Petulka1234 jen se bojím aby mi nevynadali že jedu v 9 večer otravovat do nemocnice že se mi malá měně hýbe pozoruju to už dva dny
Dobré ráno holky, tak já v 10 nastupuju
…držte mi pěsti, doufám, že zítra touhle dobou už budu mít vše za sebou
…ať se vám daří a já se ozvu, jestli budu živá a schopná, jak to probíhalo…
Ahoj
tak jsem byla včera v té nemocnici čípek se mi zkrátil z 3cm na 1 cm, jinak ani ťuk…
No holky kdyz to tady tak ctu, tak jsem rada ze u me probihalo vse tak hladce a to nase stesti uz mame 15dni na svete.. tak vam co jste jeste 2v1 preju at to mate co nejdriv za sebou!!
![]()
Ahojte, tak až teď jsem se od rána dostala k pc. Byla jsem dnes v BV v porodnici, kontrolovali mě 2 doktorky a 1 sestra, můžu říci, že všechny velice příjemné. Hned jsem byla po jedné mladé mamnince na řadě. Prvně me kontrolovali spodek a prý to vypadá dosti slibně, prý každým dnem to musí přijít a když ne, tak za týden vyvolávačka. Pak mě vzali ultrazvukem, vše v pořádku, akorát dlouho nemohli najít pupeční šŇůru, pak ji našli a malá už má 3400, takže tak akorát. No a potom pásy asi tak z půl hodiny, ke konci přestala malá spolupracovat, tak mě párkrát poštuchali po bříšku, dali napít vody a pak už zase spolupracovala a dle grafu vše v pořádku.
Další návštěva teď v sobotu na 8 hod. ráno.
Byl mi dnes nabídnut i hamilton, ale ten jsem odmítla z důvodu náhleho strachu a navíc jsem ještě měla dnes nějakou práci, kterou jsem nechtěla zmeškat ![]()
Jinak rada od paní doktorky, abychom tomu pomohli nechráněným sexem a dlouhými procházkami. Dnes jsem procházku teda měla a zatím ani ťuk, takže uvydíme.
Jen jsem si dala dnes vložku, protože pořád něco málo ze mě teče, jakoby čirá, teplá voda, ale je to jenom po troškách, když něco namáhavého dělám…takže si to budu hlídat jestli to třeba není voda, fakt nevím, ![]()