Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
14.11.14 19:57

@Petulka1234 jj jsou tam takový jemnější ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.11.14 21:47

Ahoj holky, tak se hlásím, že se nám včera ve 22.48 narodila naše malá vysněná princezna. Kolem 14.00 Hamilton, poté mi praskli vodu, což způsobilo minutové kontrakce po minutě. Já to prozvracela a omdlívala jsem, navíc malá začala na kontrakce špatně reagovat, takže okamžitě císař. Malá má 3320 g a je úžasná. Omlouvám se za text, píšu z mobilu. Všem přeju hodně štěstí u porodu a hladčejší průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.11.14 21:56

Jo ještě dodávám, že ty kontrakce takhle trvaly 6 hodin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.11.14 22:02

@Alie gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.11.14 22:10

@Alie páni, tak to jsi skvělá, že jsi to zvládla. Tak teď hlavně hodně sil, ať jste obě v pořádku :hug: a moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.11.14 22:47

Ono ani nic jiného než to zvládnout nám bohužel nezbývá.. ale výsledek stojí za to!! Moc gratuluji ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.11.14 00:07

Presně tak, člověk to prostě zvládnout musí a ono to pak za to stojí…holky, co to máte před sebou, uklidnim vás, nesnáším jehly, odběry, nemocnice, vložky apod. Mám za sebou hafo kapacek, infuzi, injekce do břicha, odběry krve, na sobe už 2 dny anděla a přesto je mi fajn. Když jsem to dala já, dáte to všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 11:09

@Petulka1234 doufám že už rodíš :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.11.14 11:10

@Mishuge dej vědět jak t s tebou vypadá :) u mě nic nečekaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.11.14 12:57

@Alie Moc gratuluji k miminku :) Na tu bolest a trapeni se rychle zapomene :palec: Ted uzivej male a preji obema zdravicko a male aby se ji na svete libilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 14:36

Zdravím děvčata :) tak podávám hlášení z dnešní kontroly. Přijela jsem na 8hod. ráno, přede mnou 3 pěkné mladé maminky, ale šlo to rychle a hned jsem šla na kontrolu i já.
Prvně mi udělali monitor miminka a v pořádku. Potom kontrola (zase jiná doktorka a opět slovenka), příjemná, ale utahaná, (chápu to, asi náročná noc). Diktování zapisovatelce: čípek měkký, propustný na prst, hlavička naléhá. Takže jsme pořád tam, kde jsme byli před dvěma dny, jen s rozdílem pokroku, že to co mi pomalinku odchází není plodová voda, jak jsem si původně myslela, ale je to pozvolný odchod hlenové zátky. Takže aspoň taková je změna u mě.
Jinak v pondělí jdu opět na kontrolu a dle doktorky pokud od termínu do 6-7dnů neporodím, tak budu přijata na vyvolávačku.
Takže příští týden buď středa nebo čtvrtek už půjdu na jistotu.
A dle mého pocitu, stejně si myslím, že to bude určo ta vyvolávačka, ale třeba malá překvapí a bude to ještě dříve, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 14:38

@Alie Tak tobě moc a moc gratuluji, teď jsem si schválně říkala, ještě než jsem sem šla, že jsem zvědavá, kdo zase další u nás listopadek porodil a kukám, že další jsi ty, takže velká gratulace a zároveň ti to závidím. :oops: Užívejte si vzájené blízkosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.11.14 15:37
@Barča 27 píše:
@Petulka1234 doufám že už rodíš :lol: :hug:

Barčo neděje se absolutně nic:)) ale TP až zítra, takže ještě nepřenáším a přijde mi, že dnes malou cítím hodně dole.. Píchání, dloubání.. dnes do Prahy za tchánem, tam přespat a zítra na monitor do Hořovic.. je to lepší cesta než od nás, kdyby něco náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.11.14 15:38

Jinak mám konečně 2ukázky těhu focení.. to jsem byla 37+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.11.14 16:28

@Mishuge Téééééda, to jsou ale krásné fotky, moc vám to všem třem sluší, krásná rodinka. Každopádně, kdyby se u tebe taky něco dělo, nebo jsi třeba už dnes jela rodit, tak písni. Jsem zvědavá i na vás, ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí