Poradna duly
Jana Čurdová
@Mishuge píše: … Ja take prenasim, ale cisar mi nastesti nehrozi.
To jsem si po předchozích bezproblémových přirozených porodech myslela taky… když to pak vypadá, že jde miminku o život, situace se může rychle změnit. Všechno ale dobře dopadlo, jsme v pořádku a mám o to větší úctu k doktorům, kteří se holt občas musí rozhodovat velmi rychle. Věřte jim taky.
@Oldotter píše:
To jsem si po předchozích bezproblémových přirozených porodech myslela taky… když to pak vypadá, že jde miminku o život, situace se může rychle změnit. Všechno ale dobře dopadlo, jsme v pořádku a mám o to větší úctu k doktorům, kteří se holt občas musí rozhodovat velmi rychle. Věřte jim taky.
Myslela jsem to tak, že mi nehrozí plánovaný císař.. jinak samozřejmě vím, že se může kdykoliv během porodu něco zkomplikovat.. ![]()
Ahojte holky prosím o radu co už máte miminka, od soboty usíná s pláčem v 10-11hodin na dnešní noc dokonce o půl 2.Něco jsem si přečetla že miminka od desáté dne brečí že by se to mělo srovnat v šestinedělí. Zabírá fén ale stejně procitne jakmile ji dám do postýlky a přestanu chovat. Máte to taky některá tak?
Ahojky, my to taky tak meli, malej nechtel spat, usinal kolem pulnoci, plakal a chtel chovat, kdyz jsme ho dali do postylky tak plakal jeste vic. Nakonec se zjistilo ze ho zlobi brisko, ale to chovani v naruci mu zustalo, nez usne tak ho hodinu nosim v naruci. bohuzel jsme si ho na naruc naucili samy.
@Lucík33 @misaly holky my teď dostaly od kamarádky svítícího tučňáka, malého kolem deváté večer nakrmím, položím do naší postele a zapnu mu ho, on se na něj fakt dokáže v klidu dvě hodiny koukat
potom si pocumlá dudlík a usne, v noci se nám pak vzbudí už jen jednou a zase spí až do rána.. (ale teda celou dobu u nás
ten tučňák je fakt boží, asi ho to nějak fascinuje a uklidňuje
jinak bříško nás trápilo taky, ale kapičky naštěstí zabraly, tak už skoro nepláčeme ![]()
@misaly my to tak taky v noci máme, pořád škytáme a nemůže usnout v noci, bylo mi řečeno, že to může být tím, že je narozená na noc a ještě se jí nesrovnal režim, ale hlavně jsme zjistili, že na noc jí moje mlíko nestačí a dokrmujem Nutrilon, pak spinkáme ![]()
Taky ji chováme, je v zavinovacce pevně ji držím a pamatujte zabírá. Bříško si myslím že to nebude prdi až moc včera to měla až na zadech
a po kojení si odříhne. Zkusím něco hracího koupit ale na světlo je asi ještě mála má 17dní. A teď chrape jak zabitá.
@Alie skytavku má taky i třikrát denně, je pravda že se narodila v 9večer, že nerozlisuji den a noc, a to jsme prý jako miminka spali pěkně tak po kom tom má. Dudel nezabírá a UM ji davat zatím nechci mléka mám dost. achjo ![]()
Tak uz mame Patricii na svete, vazi 3870g a meri 51cm.. Porod rychly, narodila se dnes v 5.24.
Ja cekam az malemu bude mesic a zacnu mu davat ty probiotika.
. Ty prdiky fakt hruza, kazdy den place a je k neutiseni
ale mesic mu bude az za tyden
. Davam espumisanove kapicky, ale…asi mu to moc nepomaha
. Jak place hodne, tak z toho i chrapti, ma vykriceny hlas chudak. Nejradeji bych wu ty probiotika dala uz ted
. Je to hrozny jak se trapi
. A mame problemy, aby si po jidle odrihl. Neodrihne si po kazdem krmeni, a pak se tak krouti ![]()
@Mishuge píše:
Tak uz mame Patricii na svete, vazi 3870g a meri 51cm.. Porod rychly, narodila se dnes v 5.24.
Moc gratuluji a Patricii preji hodne zdravicka a aby se ji na svete libilo ![]()
@Lucík33 nam doktorka probiotika biogaia dala uz kdyz nam bylo 14 dni
nemuzu si je vynachvalit.. prckovi se strasne ulevilo ![]()
Dej mu je uz ted, prvni dcera je mela od tydne narozeni na doporuceni lekarnice i Mudr, uplne v pohode. Zabralo to behem cca 2 tydnu. Druha uz je taky dostane, jsou ji 2 tydny