Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 držím palce, já bych hamiltona strašně ráda, ale je mi k ničemu malá je prý tak vysoko že nenaléhá a proto se nic neděje dokud nepostoupí dolu hold smůla už nevim co s tim, vyšla jsem dneska 6× schody jak blbec, málem jsem odpadla ![]()
@Barča 27 Neboj to příjde z ničeho nic…u mě hlavičkou naléhá, ale to ještě neznamemá, že pojedu první a ty pak…jsou na světě věci, nad kterýma jsme jen malí páni. Takže tobě taky držím moc palce ![]()
Jo a děvčata, stala se mi dnes přes noc zvláštní věc a nevím co s tím teď…4× v noci jsem se musela utřít dole, protože ze mě něco čirého a teplého vytékalo, po troškách. Stalo se to když jsem vždy přetočila na bok.
Nebylo to mazlavé, ani zapáchajícího. Prostě řekla bych, teploučká, čiroučká vodička. Mám podezření na pomalý odtok plodové vody, ale jen když si lehnu. Když stojím a chodím, tak nic, takže si říkám, že hlavička funguje jako zátka a nic ve stoje nepropouští. Ale přes noc v leže je to jiná básníčka. Naštěstí zítra ráno jedu na kontrolu do porodnice, tak si vemu sebou vložku, ať mě tam na to stříknou temešvárýho roztok a uvidíme jestli to zmodrá, nebo zůstane oranžové. Každopádně si už zítra beru sebou tašku, kdyby si mě tam už nechali. Takže když vám zítra neodepíšu za celý den nic, tak jsem v nemocnici ju.
Držím všem palce tady.
@Petulka1234 tak to bude urcite plodovka. me praskla taky v leze. sice odtekla vechna naraz ale jak pises. tepla cira voda.tak drzim palce ![]()
@Petulka1234 tak to je super miminko už bude brzo u tebe
u nás nic byla jsem v porodnici ale točili mi jen monitory, vyšetření se nekonalo, v neděli to samé takže první doktor mě uvidí až v úterý
, předpokládám že už mi asi sdělí nástup do špitálu ![]()
Ahoj holky, u nás také zatím nic a v neděli termín.. už z toho začínám být psychicky trošku unavená.. každý se mě začíná ptát a pořád, že čekají zprávy o tom, že už je malá na světě, že druhé děti se rodí dřív a takové ty řeči.. To nechci vidět po termínu
Na kontrole v nemocnici ve středu vše v pořádku.. vše naprosto ukázkové.. vyšetření mi nikdo nedělal, jen rychlý ultrazvuk.. mám tam jet v neděli na monitor a pak středa kdyžtak kontrola.. a tedy ta hodina cesty mě rozčiluje ![]()
@Mishuge ani mi nemluv na chvilku dopoledne usnu a hned mě probudí telefon, zapnu fb a mam tam vzkazy, pořád se mě někdo ptá, radí ať chodim po schodech sexuju atd…a to peklo když se koupu, nebo jdu vyvenčit psa a nestihnu zvednout telefon, začne okamžitě zvonit pevná (logicky nestihnu ani pevnou) tak přijde sms jak neodepíšu do 2 minut začne zvnit přítelův telefon a když ani to nezabere už šílej že rodíme
@Barča 27 : jo, tak tohle se mi naštěstí zatím stalo jen jednou u manžela minulý víkend.. kdy byl na chatě a já sama doma a 20min jsem nezvedala mobil.. nenapadlo mě být nonstop na telefonu.. věšela jsem prádlo a pak byla u PC s hlasitější hudbou a mobil měla na nabíječce v kuchyni.. Poplašil mou rodinu, ať se sem jedou podívat, zda jsem neomdlela, nebo něco.. akorát jsem od mamky dostala sprdnuto.. ale naštěstí jsem byla na mobilu dřív, než se sem vypravili ![]()
@Mishuge
to je jasné oni jsou akční a ty dostaneš vynadáno že máš být na přijmu ![]()
Tak vidím, že v tom nejsem sama, každý už se mě taky ptá, a proto se snažím teď co nejméně volat nebo psát někomu, protože když někomu volám, tak okamžitá otázka je: uuuuuuužžžž? a nebo už rodíšššš?
![]()
Zpočátku mě to nevadilo, ale poslední dobou už mě to začít lízt na nervy a navíc, když se zatím skoro nic furt neděje, že ![]()
Já bych na jejich místě nebyla jiná, chápu to, ale z druhé strany čím více jsou oni všichni nervózní, tak tím více to znervózňuje i mě. ![]()
No zítra vám děvčata podám další hlášení z porodky, mám tam být zítra na 8hod., tak jsem zvědavá co novýho a navíc tam bude zase jiná doktorka, tak se modlím ať je v pohodě, protože takový ty lidi typu „nesympatičtí“ mě moc nepřidávají na náladě ![]()
@Petulka1234 neboj ja jsem v Břeclavi nikdy nepotkala protivneho doktora
i když byla sobota či nedělě vždycky na mě byly hodní ![]()
@Petulanka To jsi mě potěšila a věřím tomu, protože jsem byla mooooooooc spokojená s přístupem doktorů a sestry předevčírem, opravdu byli na mě hodní ![]()
@Petulanka ..........ještě jsem si říkala při pro hlídce v duchu, že kdybych některou z nich měla u porodu, tak se vůbec nebudu zlobit ![]()