Poradna duly
Jana Čurdová
@misaly zítra mám termín ale asi to nestihnu
malá nejspíš čeká tatínkovi k narozeninám do 18. mazala jsem indulonou, avirilem, niveou, krémem na strie a nic
…hold jsem smířená s tím že na dvoudílné plavky už to asi nebude
mam to dědičné, uvidíme jak vybělají a zatáhnou se a pak bych to hold řešila laserem, ale zase ještě nevíme jestli půjdeme do druhátka časem abych nerupla znovu ![]()
Holky, bohužel ty strie se mazáním moc ovlivnit nedají.. já abych pravdu řekla, se teď žádnými krémy na strie nemažu a bříško popraskané nemám.. jen se snažím po sprchování natřít klasickým tělovým mlékem, ale ne vždy mi to vyjde
Mamka má 3děti a žádné strie neměla, bříško obří a nemazala se.. a já v prvním měla buben, 20kg+ a taky bez strií.. Asi genetika!!
Jinak u mě se nic zatím neděje, malá se mi teda hodně mele v břiše a mám trošku nadýmání (asi dýňová polévka), takové křeče, že chvílemi nevím, zda to je u jídla, nebo se něco děje.. Byla jsem dnes asi na posledním Aquatěhobiku, utelo to neskutečně. A zítra dopoledne do hořovické porodnice na poradnu.. jsem zvědavá, jaké to tam bude, co mi poví.. tašku beru pro všechny případy s sebou.. No a mám to hodinu cesty autem a jedu sama ![]()
Ahoj holky, tak zítra mám termín, jedu už do porodnice na kontrolu a taky nic. Takže já už jsem smířená s vyvolávačkou tak jako u prvního porodu. Jen pevně doufám, že se nebudu zase trápit tři dny ![]()
No prý v Břeclavi dělají vyvolávačku týden po termínu, tak jsem zvědavá, každopádně ti dám zítra vědět, ju. @Barča 27 ![]()
a co ty? kdy jdeš do porodnice na kontrolu?
@Petulka1234 jo jo určo dej, jdu v pátek, v neděli a v úterý
@Barča 27 takže taky budeš chodit obden. Já taky jdu zítra, v sobotu a v pondělí, atd.
@Petulka1234 no jo budu
, ještě k tomu všemu jako bonus jdu v pátek a v neděli úplně jinak než v úterý, asi nikdo neni v poradnách konec týdne…psala mi spolužačka co má roční holčičku že jí píchali vodu 40+3, neměla žádné riziko ani kontrakce, prostě se rozhodli že jí to úspíší takhle ![]()
Včera jsem koukala na webu čt na čtyři v tom 2 a musela jsem se smát jak holčina utekla z naší nemocnice do Ústí, ani se jí nedivim kord když tam měla doktorku jakou měla
@Barča 27 akorát furt přemýšlím, jestli si vzít ráno už i tašku sebou, kdyby něco, ať se nemusí jezdit dvakrát, ale na druhou stranu si říkám, že to moc přeháním…co ty?
@Petulka1234 já tašku brát nebudu, neni důvod nemam poslíčky ani ta zátka mi stále neodešla takže by to bylo zbytečné beru to jako obyč. kontrolu a hlavně máme nemocnici autem 5 minut od domu, takže by zase nebyl takový problém kdybych jí potřebovala…i když třeba se do pátku něco změní ![]()
@Barča 27 tak to je teda mazec, že ji to takhle uspíšili, to snad musela mít nějaké riziko nebo, fakt jenom tak? chápu, že tomu chcou napomoct, ale promin narovinu říkám, že tohle je hodně drastické od nich…myslím si, že když je vše ok, tak si to mohli odpustit.
Taky žádné poslíčky, nic nemám i hlenová zátka ještě neodešla, ale to mě myslím neodešla ani při prvním těhotenství…nebudu ji brát, máš recht, nebudu to zase přehánět…taky to beru jako klasickou kontrolu, akorát se jich chci zeptat kdy po termínu vyvolávají, tak snad už zítra budu vědět datum velkého Dne. ![]()