Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
8.11.14 23:19

@Mishuge tak to na potvoru bude co nejdříve oproti nám pospíchavkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.11.14 09:29
@Barča 27 píše:
@Mishuge tak to na potvoru bude co nejdříve oproti nám pospíchavkách :D

Já si nemyslím, minule mě malá docela poslechla :) Nespěchala jsem kvůli rekonstrukci bytu.. nedalo by se tam dříve bydlet než ten den, kdy nás pouštěli z porodnice.. Nicméně už mě kvůli špatnému termínu dle P. M. hnali do porodnice na hospitalizaci a vyvolání.. bylo to v den správného termínu. Já je přemlouvala, ať se mnou ještě nic nedělají.. že nechci vyvolávat.. tak mě tam 3dny nechali jen tak, pak už by dávali tabletku ve čtvrtek a na mě to přišlo ve středu v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.11.14 14:41

Holky popravdě vám závidím, že máte ještě do termínu čas, já už mám zítra týden po tom prvním, tvrdili mi, že nechávaj přenášet 10 dní, tak předpokládám, že tenhle týden mě poženou na vyvolání :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.11.14 16:46
@Alie píše:
Holky popravdě vám závik ím, že máte ještě do termínu čas, já už mám zítra týden po tom prvním, tvrdili mi, že nechávaj přenášet 10 dní, tak předpokládám, že tenhle týden mě poženou na vyvolání :,(

Tak to budu drzet palce aby vse dobre dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.11.14 20:39

@Petulka1234 tak se zitra v nemocnici uvidíme :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.14 00:07

@Alie já mám už 8 dní po prvním a s vyvoláváním nikdo nestraší, řídí se až podle toho nejposlednějšího :think:…dřžím palce ať to dopadne co nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.14 00:08

@Petulka1234 hele nerodíš ty takhle náhodou?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.11.14 07:50

Ahojky, všem nově narozeným miminkum a maminkam gratuluji. Nějak nestíhám sem chodit. Dneska nám je 11 dní a jak psaly ostatní utíká to jak blazen. Míša je hrozně hodný. Prdiky ms občas jinak dávám před každým kojenim espumisan a je to ok. V noci spi jak špalek, dneska se vzbudil po 6 hodinách. Takže js za noc vstávala jen 2× a konečně se po tudnu a něco vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.11.14 07:53

@MoňulaB js na tom stejně, porod ok, rychlovka a teď máme hodnoucky děti. Tak se začínám děsit kdy to přijde a začne mi tady křičet x hodin v kuse. Snad jim to hodně dlouho vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 10:57
@Petulanka píše:
@Petulka1234 tak se zitra v nemocnici uvidíme :) :palec:

Opravdu? taky chodíš do Břeclavi…já tam byla dnes tak kolem 9 hod. ty jsi tam byla tak v kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.11.14 11:00

Ahojky, tak ja taky pridavam neco o nasem drobeckovi, je nam dneska 11 dni a ty prdiky, to je hruza. Dokaze probrecet pulku noci. Pred kazdym kojenim davam taky kapicky espumisan, ale moc mu to nepomaha. Davam mui fenyklovy caj. Kdyz uz to je k nevydrzeni, ze fakt proplaka x hodin v kuse tak nam doktorka poradila rektalni trubicku. No musim vam rict, ze je to teda hrozny mu strkat trubicku do zadecku, ale kdyby jste videli jak se.mu ulevi, v tu chvili je po bolesti a je nejspokojenejsi miminko. Krasne se pres to vyprdikuje a dokaze spinkat i 4-5 hodin v kuse. :) Ale i kdyz proplaka x hodin v kuse jsem ta nejstastnejsi mama na svete, ze mame takove krasne a jinak hodne miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 11:04
@Barča 27 píše:
@Petulka1234 hele nerodíš ty takhle náhodou?? :lol:

Baruš, ne ještě jsem pokupě jako ty :) :(
Tak jsem doma zpátky z kontroly. Monitor v pořádku, tam se už se mnou rozloučili. A u pana doktora, mě akorát našli trošku krve v moči (ale mohla to být jen praskla cévka), podíval se do mě, hlavička stále trošku nahoře, hamiltona mi udělal zase asi tak polovičatého, strčil prý prst skrz čípek a dotkl se hlavičky, trošku to bolelo, ale nic hrozného, co by se nedalo vydržet. Řekl, že by to mohlo tomu trošku napomoct, taky řekl, že CS je 3 stejná jako posledně, ale že to může být dnes 3 a za pár hodin i třeba 7, že se to může změnit rychlosti blesku ( i když já tomu moc nevěřím a hned jsem mu řekla, že to bude určitě zase vyvolávačka, až takový pesimista jsem :) ).
Co mě poradil ještě než jsem od něho odešla, že mám poprosit manžela o pomoc, takže kdykoli to půjde, tak mě pomůže :oops: :mrgreen:
Ale po pravdě v tom jsem taky skeptik :), ale co, lepší něco než vůbec nic.
Nakonec jsme se rozloučili a že se uvidíme až po šestinedělí.
Jo a teď ve čtvrtek už jdu do porodnice na kotrolu, kde budu docházet ob den. (to mám radost :lol: :D ), ale pro zdraví nás obou všechno na světě :srdce: :hug:
A co ty Baruš, dej pak vědět o sobě, ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 11:14

@Lucík33 Být maminkou je to nejnáročnější, ale zároveň to nejkrásnější povolání na světě :) na neprospané noci si zvykneš, i když to nějakou dobu ještě potrvá. Jedinou útěchou v těžkých chvílích je vědomí, že tohle nebude trvat věčně. S dětma starost i radost, ale bez nich veliká prázdnota.
Rektální trubičku si také pořídím, to je moc dobrá rada.Tak ať ti malinký roste a počkej až se na tebe poprvé usměje, časem řekne máma atd. atd. No prostě nádhera. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.11.14 11:15

@Barča 27 tak já jsem dneska opět po kontrole, ve čtvrtek mám přijít znova a rovnou s věcma na příjem, tak doufám, že se to rozjede samo dřív :/…nález mám napsáno: čípek mediosakrálně na menším falangu, zb pro prst a dále pro špičku prstu, ale co z toho vyčíst, to těžko říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 11:16

Maminky mrkněte, na konci mě to rozbrečelo.
http://www. seberizeni. cz/…ce-na-svete/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital