Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 nechavají tyden přenášet a pak vyvolávají. Ale ja když jsem tam rodila starši dceru před dvěma rokama tak mě termín přepočítaly a daly mě 3 dny k dobru takže jsem nakonec začla rodit sama bez vyvolání ale skončilo to cisařem.
Ja mam termín 19.11 ale do nemocnice chodim už ted páč má miminko už 4 kila tak si mě hlídají jizvu po cisaři a aby malá moc nepřibrala ![]()
Hlásím další listopádě, náš Rostík se narodil včera v noci, 39+3, šlo to vsktutku rychle. ![]()
@Lucík33 @Raduš.ka44 Gratulace holky
![]()
Já dneska byla na kontrole, jsem 39+0. Konečně se otvírám, byl proveden hem. hmat, tak snad se brzo dočkáme i my. Po hmatu špiním, břicho bolí od včerejška a dneska o to víc, malá tlačí na spodek…už je to fakt děs. Dneska uděláme romantiku a snad pojedeme brzo taky ![]()
@Irisek83 to jsi si požádala aby ti ho udělali? Chtěla bych ho v pondělí také budu 39+5 tak nevím jestli to dělají automaticky nebo se o to žádá a nebo jestli ho někdo nedělá vůbec…muj doktor je dost zvláštní nerada bych mu o něj říkala ![]()
Blahopřeju všem novým maminám
… teda holky, to už tu asi zůstanu jediná po termínu a neporozená, jak na to koukám ![]()
@Barča 27 píše:
@Irisek83 to jsi si požádala aby ti ho udělali? Chtěla bych ho v pondělí také budu 39+5 tak nevím jestli to dělají automaticky nebo se o to žádá a nebo jestli ho někdo nedělá vůbec…muj doktor je dost zvláštní nerada bych mu o něj říkala
Doktorka se mě vždycky ptá, jak se mám…vždycky jsem jí řekla že v pohodě, ale dneska že už to nedávám… tak mi řekla, že tomu pomůžeme. Tak snad to k něčemu bylo, ale jako břicho mě bolí jako před MS, tak třeba už „konečně“…Když tak si o to řekni a hotovo ![]()
@Irisek83 ju asi se budu muset odhodlat a říct mu o to… no co do dalšího pondělí už doufam 2 v 1 nebudu a tim pádem už ho nikdy nepotkám, takže i kdyby se na mě divně tvářil že tam malou nechci nechat nebo něco pyskoval tak se snad nikdy neuvidíme je z Prahy ![]()
@Barča 27 píše:
@Irisek83 ju asi se budu muset odhodlat a říct mu o to… no co do dalšího pondělí už doufam 2 v 1 nebudu a tim pádem už ho nikdy nepotkám, takže i kdyby se na mě divně tvářil že tam malou nechci nechat nebo něco pyskoval tak se snad nikdy neuvidíme je z Prahy
Přesně tak, je to tvá věc a on si může myslet co chce. A vůbec se neboj ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Hlásím další listopádě, náš Rostík se narodil včera v noci, 39+3, šlo to vsktutku rychle.
Velká gratulace ![]()
Díky, holky, a taky gratuluju ostatním maminkam.
A těm v očekávání držím palce, at je všechno v poradku a at jde porod hladce.
@LLaduš dekuji. porod byl vazne krasnej, vcera jsem zrovna rikala pritellovi ze bych si ten den chtela zopakovat.. ![]()
Holky uzivejte si ty miminka v brisku, pak o bude strasne utikat..nam je dneska 9 dni a me to pripada jak kdyz jsem rodila vcera
![]()