Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
1.11.14 20:48

@misaly pisni přesnějic o jaké video jde, ju :) ráda bych mrkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.14 21:37

Rodící moderátoři má to 1.38min je to anglicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.11.14 23:19

Ach jo já snad za chvíli budu sama 2 v 1 :lol:, dneska jsme dostali novou kombinézu tak jsem vybalila tašku do porodnice a přeorganizovala věci v kterých pojede malá domů, z původního plánu mi tam zůstalo jen body :lol: jinak kombinéza, čepka, rukavice vyměněné…uvědomila jsem si že potřebuji příbor takže jsem hodila ještě příbor a mám komplet, tak doufám že už vyrazim co nejdřív, oslavu kterou jsem chtěla stihnout mám za sebou, zítra ještě návštěva hřbitova a už bych strašně ráda šla na věc :), jenže mi připadá že se vůbec nic nechystá, podle MS mám zítra termín a když nad tím tak přemýšlím ani jsem neměla pořádně ještě poslíčky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.11.14 23:24

@Barča 27 buď v klidu, já tě v tom nenechám, termín mám v pondělí, od doktorky poslouchám už 3 týdny, že to mám čekat každým dnem, ale malé se nějak nechce ven…jsem říkala, že jí asi přestanu ládovat dobrotama a začnu jí tam posílat suchej chleba, aby jí to tam přestalo bavit a vylezla :)

Jinak všem novým mamčám moc blahopřeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.11.14 23:29

@Alie aspoň že tě doktorka naladí že už to bude, mě doktor vždycky jen uzemní CS1 naschle za týden :D a to jsem si říkala že u minulé kontroly bude určitě postup že se cítím jinak (dole jako špatně zavedený tampón), ale ne opět CS 1 :lol: takže v pondělí jak řekne cs 1 tak se snad rozbrečim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.11.14 23:30

Myslim že to ta naše holka cítí že je ten doktor hrozně nesympatickej tak se tam vždycky schová :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.11.14 09:42

@Barča 27 heleď cs neřeš, mě pak už ani neprohlížela, řekla, že je úplně jedno, jestli napíše cs 3 nebo cs 5, protože to je hodnota, která se může změnit z minuty na minutu… já jdu v pondělí na kontrolu už do nemocnice, tak jsem spíš zvědavá, co se dovím tam…spíš se nám ty naše ženský krášlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.11.14 10:14

@Barča 27 : Neboj, přesně jak píše Alie.. to není podstatný údaj.. já měla minule CS3 a teď CS4 a podle mě je to úplně jedno.. někomu řeknou ráno na kontrole, že se nic nechystá a v noci jim přijede odrodit.. to se opravdu mění rychle a pak hlavně s kontrakcemi.. Já mám 14dní do TP, cítím se dobře a jelikož nám tu zavírají porodnici a pojedu někam hodinu, tak bych se ani nezlobila na kontrolu už nejít vůbec.. stejně se zase nic nedozvím a věřím, že bude zase vše v pořádku jako i v prvním těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.11.14 13:34
@MoňulaB píše:
Ahoj holky.tez se hlasim ze uz mame miminko na svete :) nerodil se nam krasny zdravy klucina…vykoukl poprve na svet 29.10.2014 ve 4.37. vazil 3965g a meril 52 cm :lol: na to jak nas doktor strasil ze bude hodne malinkej tak je to poradnej macik…a porod?? to byla brnkacka :lol: klidne bych hned rodila znovu.. ve 2.55 mi pdla doma v posteli voda, ve 3.22 jsme dorazili do porodky, tam me prohlidli rekli ze uz mam pul porodu za sebou ze uz jsem otevrena na 5 prstu a ze hned pujdem na to.no a ve 4.37 bylo hotovo :lol:

Další miminko…gratulace mamčo :kytka: :kytka: :kytka:…a že je to pěkný macík i porod super. Kéž bysme to tak měly všechny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.11.14 15:36

@Barča 27 ahoj, tak ja mam termin az 29.11.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.11.14 15:38

@Mishuge to je hrůza s tou porodnicí, tu naší zase předělávají takže se teď rodí v jiném patře, příjem byl v přízemí teď je v pátém poschodí, chaos jako blázen, hekárnu udělali z jedné místnosti kde se natáčeli ozvy takže tam leží baby vedle sebe zakryté plentou žádné soukromí, a od rána do odpoledne, vrtají do fasády a vyměňují okna…30 let ta nemocnice stojí, snad se v ní za tu dobu ani nevymalovalo a zrovna když se tam chystám tak je haló :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.11.14 16:07

@Herculka tak to máš ještě času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
2.11.14 22:55

Ahoj holky,

tak jsem na podobné diskuzi s též termínem v listopadu :)

Mám termín již zítra a vůbec se mi to k porodu nechystá, takže asi budu přenášet, pokud se nestane zázrak - má to některá taky z vás takhle? Popř. zkoušíte různé masáže, čaje apod.? ;)

Jinak - gratuluji všem novým maminkám a přeji zdárný a rychlý všem budoucím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.11.14 08:50

@MoňulaB krásný porod. Gratuluji a k mimcu samozřejmě také :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
3.11.14 10:58
@Prvátko píše:
Ahoj holky,

tak jsem na podobné diskuzi s též termínem v listopadu :)

Mám termín již zítra a vůbec se mi to k porodu nechystá, takže asi budu přenášet, pokud se nestane zázrak - má to některá taky z vás takhle? Popř. zkoušíte různé masáže, čaje apod.? ;
Jinak - gratuluji všem novým maminkám a přeji zdárný a rychlý všem budoucím ;)

Ahoj prvátko, tak ty to už můžeš mít tzv. každou minutku na světě :) :D Já mám termín až za 10 dní a popíjím už maliník, lněné semínko, pojídám pupalku dvouletou, sem tam když je čas i sexík, ale mám pocit, že nic z toho nezabírá a to se přiznám, že se koupu i v hodně teplé vodě. Dr. mi tvrdí, že zkoušet to můžu, ale pokud se mimču nechce, tak nezabere ani svěcená voda :D :lol: :mrgreen:
Takže kdyby něco, tak dej vědět, ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital