Poradna duly
Jana Čurdová
@misaly pisni přesnějic o jaké video jde, ju
ráda bych mrkla
Ach jo já snad za chvíli budu sama 2 v 1
, dneska jsme dostali novou kombinézu tak jsem vybalila tašku do porodnice a přeorganizovala věci v kterých pojede malá domů, z původního plánu mi tam zůstalo jen body
jinak kombinéza, čepka, rukavice vyměněné…uvědomila jsem si že potřebuji příbor takže jsem hodila ještě příbor a mám komplet, tak doufám že už vyrazim co nejdřív, oslavu kterou jsem chtěla stihnout mám za sebou, zítra ještě návštěva hřbitova a už bych strašně ráda šla na věc
, jenže mi připadá že se vůbec nic nechystá, podle MS mám zítra termín a když nad tím tak přemýšlím ani jsem neměla pořádně ještě poslíčky ![]()
@Barča 27 buď v klidu, já tě v tom nenechám, termín mám v pondělí, od doktorky poslouchám už 3 týdny, že to mám čekat každým dnem, ale malé se nějak nechce ven…jsem říkala, že jí asi přestanu ládovat dobrotama a začnu jí tam posílat suchej chleba, aby jí to tam přestalo bavit a vylezla ![]()
Jinak všem novým mamčám moc blahopřeji ![]()
@Alie aspoň že tě doktorka naladí že už to bude, mě doktor vždycky jen uzemní CS1 naschle za týden
a to jsem si říkala že u minulé kontroly bude určitě postup že se cítím jinak (dole jako špatně zavedený tampón), ale ne opět CS 1
takže v pondělí jak řekne cs 1 tak se snad rozbrečim ![]()
Myslim že to ta naše holka cítí že je ten doktor hrozně nesympatickej tak se tam vždycky schová
![]()
@Barča 27 heleď cs neřeš, mě pak už ani neprohlížela, řekla, že je úplně jedno, jestli napíše cs 3 nebo cs 5, protože to je hodnota, která se může změnit z minuty na minutu… já jdu v pondělí na kontrolu už do nemocnice, tak jsem spíš zvědavá, co se dovím tam…spíš se nám ty naše ženský krášlí ![]()
@Barča 27 : Neboj, přesně jak píše Alie.. to není podstatný údaj.. já měla minule CS3 a teď CS4 a podle mě je to úplně jedno.. někomu řeknou ráno na kontrole, že se nic nechystá a v noci jim přijede odrodit.. to se opravdu mění rychle a pak hlavně s kontrakcemi.. Já mám 14dní do TP, cítím se dobře a jelikož nám tu zavírají porodnici a pojedu někam hodinu, tak bych se ani nezlobila na kontrolu už nejít vůbec.. stejně se zase nic nedozvím a věřím, že bude zase vše v pořádku jako i v prvním těhu ![]()
@MoňulaB píše:
Ahoj holky.tez se hlasim ze uz mame miminko na svetenerodil se nam krasny zdravy klucina…vykoukl poprve na svet 29.10.2014 ve 4.37. vazil 3965g a meril 52 cm
na to jak nas doktor strasil ze bude hodne malinkej tak je to poradnej macik…a porod?? to byla brnkacka
klidne bych hned rodila znovu.. ve 2.55 mi pdla doma v posteli voda, ve 3.22 jsme dorazili do porodky, tam me prohlidli rekli ze uz mam pul porodu za sebou ze uz jsem otevrena na 5 prstu a ze hned pujdem na to.no a ve 4.37 bylo hotovo
Další miminko…gratulace mamčo
…a že je to pěkný macík i porod super. Kéž bysme to tak měly všechny ![]()
@Mishuge to je hrůza s tou porodnicí, tu naší zase předělávají takže se teď rodí v jiném patře, příjem byl v přízemí teď je v pátém poschodí, chaos jako blázen, hekárnu udělali z jedné místnosti kde se natáčeli ozvy takže tam leží baby vedle sebe zakryté plentou žádné soukromí, a od rána do odpoledne, vrtají do fasády a vyměňují okna…30 let ta nemocnice stojí, snad se v ní za tu dobu ani nevymalovalo a zrovna když se tam chystám tak je haló ![]()
Ahoj holky,
tak jsem na podobné diskuzi s též termínem v listopadu ![]()
Mám termín již zítra a vůbec se mi to k porodu nechystá, takže asi budu přenášet, pokud se nestane zázrak - má to některá taky z vás takhle? Popř. zkoušíte různé masáže, čaje apod.? ![]()
Jinak - gratuluji všem novým maminkám a přeji zdárný a rychlý všem budoucím ![]()
@Prvátko píše:
Ahoj holky,tak jsem na podobné diskuzi s též termínem v listopadu
Mám termín již zítra a vůbec se mi to k porodu nechystá, takže asi budu přenášet, pokud se nestane zázrak - má to některá taky z vás takhle? Popř. zkoušíte různé masáže, čaje apod.? ;
Jinak - gratuluji všem novým maminkám a přeji zdárný a rychlý všem budoucím
Ahoj prvátko, tak ty to už můžeš mít tzv. každou minutku na světě
Já mám termín až za 10 dní a popíjím už maliník, lněné semínko, pojídám pupalku dvouletou, sem tam když je čas i sexík, ale mám pocit, že nic z toho nezabírá a to se přiznám, že se koupu i v hodně teplé vodě. Dr. mi tvrdí, že zkoušet to můžu, ale pokud se mimču nechce, tak nezabere ani svěcená voda
![]()
Takže kdyby něco, tak dej vědět, ju