Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
1.11.14 18:18

@MoňulaB Takto jsi měla parádní, celkově jak se tak dívám to máš parádní, možná až na ten pláč malého. To já jsem tenkrát byla s jednou maminkou na pokoji a ten její malý pořád plakal a ona už chudák nevěděla co s ním dělat, to si pamatuji, byla z toho neštastná a moje malá spinkala, byla hodnoučká, v duchu jsem si říkala, parááádááá já mám tak hodné miminko, jenže to miminko není hodné celou dobu, že, pak jak odrůstala, tak už to nebylo doma jak u tichánků, no a teď mi sedí v obýváku u pohádky 7 mi letá školačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 18:21

@Petulka1234 strasne to vsechno utika tak si musime tech nasich milacku poradne uzivat.. me malej taky porad spinka je zatim strasne hodnej tak jsem zvedava jak dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 18:22

@MoňulaB jj, utíká to hrozně rychle a to je tvoje první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 18:25

@Petulka1234 ano prvni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 18:29

@MoňulaB Moje druhé a poslední, tak si ještě užívám těhotenské bříško, ale z druhé strany už se těším, až to budu mít za sebou jako ty :)
Už se taky nemůžu dočkat až na mě prďolka poprvé zamrká a já si k ní přivoním a popusinkuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 18:30

@Petulka1234 tak si to jeste pekne uzivej.. a preji hodne hezky porod.. :hug: je to uzasny jak ty miminka hned po narozeni voni vid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 18:32

@MoňulaB No a jak se cítíš, jaký máš pocit, že už to máš za sebou a že už máš mimíska konečně u sebe, jsi šťastná, nebo nepadá na tebe ten baby blues? a s kým jsi na pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 18:33
@MoňulaB píše:
@Petulka1234 tak si to jeste pekne uzivej.. a preji hodne hezky porod.. :hug: je to uzasny jak ty miminka hned po narozeni voni vid :srdce:

Voní nádherně, je to něco nepopsatelného. Už se právě toho nemůžu dočkat až ji poňufkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.11.14 18:57

Jee, holky, jak to tu píšete, tak se na to úplně zase těším :) Peru ty malé krásné věcičky, tak jsem natěšená.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.14 19:16

@MoňulaB jeeeee tak ty už to máš taky za sebou :hug: pěkná váha, já mám odhad 3kila, tak sem zvědavá. A taková rychlovka to by se mě libilo. Opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 19:40

@Petulka1234 jak se citim? ani nevim, porad mi to nejak nedochazi ze ten malinkaty uzlicek je vazne muj :srdce: z porodnice uz jsme doma, dneska nas pustili dopoledne. zatim ani nevime ze tu nejake miminko mame jak je hodnej :srdce: @misaly dekujeme.ja mela odhad 2700 a jak to dopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 19:47

@Petulka1234 pritel byl u porodu a pak si maleho hned vzal a rika mi, ten tak nadherne voni, jak je to mozny kdyz ted vylezl? :lol: tak jsem si ho vzala pochovinkat onufnat a vazne…neskutecna miminkovska vune :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.14 20:13

To jsem taky slyšela že krásně voní, a si schopná normálně fungovat, když byl porod tak pohodovy? přítel taky chce jít k porodu, ale chlapi by fakt porod nezvládli a, můj byl dvakrát na záchodě jako že průjem a to byl normálně v práci a dojde dom a zkuhra, vzdycha, jak ho bolí břicho a já musím kolem něj létat, dones mě piškoty, polévku. A nás když něco bolí tak to musíme zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 20:29

@misaly i můj gynekolog potvrzuje, že my ženy vydržíme více než muži. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.14 20:34

Na yuotubku je video jaké moderátoři zkouší porod mají přidělané nějaké čidla na břichu a křičí, kroutí se a ženské je drží za ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí