Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.11.14 09:01

Vsem maminkam gratuluji :)…Ja porad cekam a to termin jsem mela uz 3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.11.14 10:26

Tak mě už chybí do termínu 6 dní, tak jsem zvědavá, už začínám být nervózní, přítel taky se mě každý den 2× ptá: už rodíš?, potom mi zavolá sestra a ptá se: tak co jak vypadáš? a já i když se snažím různě rozptylovat vařením, uklízením, starší dcerou a různými hry s ní, tak stejně na to pořád myslím: kdy už, že by už teď se něco rozbíhalo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.11.14 14:59

Holky nam je dneska presne tyden a musim rict ze to strasne rychle utika :hug: Ted nas zlobi prdiky takze mame bezesne noci, ale i tak toho naseho mrnouska miluji, i kdyz jsem se nevyspala ani nepamatuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.11.14 15:45

@MoňulaB nejde si to užívat..mam bolení všeho a pálení žáhy, na boku mě bolí kyčle na zádech nemůžu dýchat, bolestivé kopance že mám až problém se nadechnout a už mi vadí jak se musím zvedat co hodinu na záchod a musim vstávat pomaaaalinku aby mě nepíchlo dole, nehledě na to že celá ta námaha je absolvovaná kůli třem kapkám hlavně že vždycky potřebuju jak kdybych měla močák na prasknutí :roll:…celé těhu jsem si na nic moc nestěžovala ale poslední 14 dní je pro mě peklo :cert:…takže bych prosila návod jak si to mam užívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.11.14 19:41
@Barča 27 píše:
@MoňulaB nejde si to užívat..mam bolení všeho a pálení žáhy, na boku mě bolí kyčle na zádech nemůžu dýchat, bolestivé kopance že mám až problém se nadechnout a už mi vadí jak se musím zvedat co hodinu na záchod a musim vstávat pomaaaalinku aby mě nepíchlo dole, nehledě na to že celá ta námaha je absolvovaná kůli třem kapkám hlavně že vždycky potřebuju jak kdybych měla močák na prasknutí :roll:…celé těhu jsem si na nic moc nestěžovala ale poslední 14 dní je pro mě peklo :cert:…takže bych prosila návod jak si to mam užívat :lol:

Poslednich 14 dnu se neda uzit ale prezit :D Chapu jak se citis, taky jsem to tak mela ;) Ale musim se priznat ze mi i obcas to brisko chybi :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.11.14 21:36

@Lucík33 šoupni polštář do trička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.11.14 22:17

@Lucík33 ahoj :-) taky nas trapi prdiky :-( zkousim malemu davat fenyklovy cajik a espumisan, tak snad to zabere.. nenasla jsi nahodou jeste neco, co by na to pomahalo? Uplne mi to rve srdce, kdyz tak hrozne place.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.11.14 22:45

@nikiD kamarádka koupila v DR. Max olejíček na uvolnění bříška a po koupání masírují pupík krouživýmy pohyby celkem to prý pomáhá, nebo při nejhorším rourku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.11.14 22:48

@Barča 27 taky zkousime masaze.. ale on se obcas tak krouti, ze to proste nejde :-( koupila jsem mu ted i jine mlicko, tak uvidime, snad se mu to da dokupy.. on ma i bobiky takovy mi prijde tuhy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.11.14 07:21

Ahoj holky, tak u nas nic noveho, stale 2 v 1 a konec tehu v klidku, cili ja si to jeste docela uzivam 8) na to, kolik nas tu je, uz tu je docela dost narozenych miminek. Hezky vikend vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.11.14 08:27
@nikiD píše:
@Lucík33 ahoj :-) taky nas trapi prdiky :-( zkousim malemu davat fenyklovy cajik a espumisan, tak snad to zabere.. nenasla jsi nahodou jeste neco, co by na to pomahalo? Uplne mi to rve srdce, kdyz tak hrozne place.. :-(

Ahojky, hele nam doktorka poradila rektalni trubicku, koupis ji v lekarne :). zasunes mu ji pomalu do zadecku tak 10 cm a on se mu uvolni ten vzduch a bude klidni :) Akorat tu trubicku promaz olejickem aby ho to nebolelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.11.14 08:40
@Mishuge píše:
Ahoj holky, tak u nas nic noveho, stale 2 v 1 a konec tehu v klidku, cili ja si to jeste docela uzivam 8) na to, kolik nas tu je, uz tu je docela dost narozenych miminek. Hezky vikend vsem

Ahoj mishuge, z toho nic nedělej, já jsem taky pořád kinder vajíčko :mrgreen: :) Ale večer jsem si myslela, že už možná něco, ale samozřejmě se to zase přes noc uklidnilo. A kolikrát si sama pro sebe pomyslím, že kdybych neměla ten buben před sebou, tak ani nejsem těhotná :) Krom té váhy co nosím, bolení nohou při dlouhodobém stání, zadýchávání, sem tam tvrdnutí břicha, sem tam jakoby lehký pocit na menstruaci, tak mě vůbec nic jiného netrápí. Takže když to zkrátím, tak se cítím dobře.
No včera mi mamka řekla, že mě přenášela, takže jestli se to dědí, (což nevím), tak si myslím, že mám docela jasno v tom jak zase budu podruhé rodit. :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.11.14 08:47
@nikiD píše:
@Lucík33 ahoj :-) taky nas trapi prdiky :-( zkousim malemu davat fenyklovy cajik a espumisan, tak snad to zabere.. nenasla jsi nahodou jeste neco, co by na to pomahalo? Uplne mi to rve srdce, kdyz tak hrozne place.. :-(

Ahoj, je to sice už 7 let, ale matně si vzpomínám, že malé pomáhalo na prdíky, že jsem dávala teplou plenku na bříško a zvedala nožičky nahoru směrem k bříšku a zpátky, ono to bříško se potom pěkně uvolnilo a byl na chvíli zase klid.
Pevné nervičky a dobrá zpráva je ta, že je mít věčně nebude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.11.14 08:57
@Petulka1234 píše:
Ahoj, je to sice už 7 let, ale matně si vzpomínám, že malé pomáhalo na prdíky, že jsem dávala teplou plenku na bříško a zvedala nožičky nahoru směrem k bříšku a zpátky, ono to bříško se potom pěkně uvolnilo a byl na chvíli zase klid.
Pevné nervičky a dobrá zpráva je ta, že je mít věčně nebude. :D

to jsem taky zkousela, davam mu kapicky pred kazdym kojenim a nic :cert: jediny co pomaha tak rektalni trubicka, on se pres ni vyprdikuje a je spokojeny :andel: To mi vydrzi v noci spat i 4 hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.11.14 08:59

Děvčata tak vám písnu jednu vtipnou věc. Volala mi včera moje sestra a říkala, že dnes v 17.hodin je objednána ke kartářce (je to prý nějaká hodně známá a ne levná kartářka). A sestra mě řekla, že se jí zkusit zeptat na mě, kdy bych měla porodit :) já vím, já vím, nejsmějte se mi, ale co když ji to vyjde :mrgreen: :lol:
To by byla sranda, kdyby to té kartářce vyšlo, no pak vám pisnu na kdy to teda mám dle jejich karet určený, ju :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí