Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji, teď s námi leží na gauči a díváme se na ni jak na svatý obrázek
@Lucík33 tobě se myslím taky narodilo mimi kluk jestli jsem dobře četla, též gratuluji.
@misaly moc gratujluji
nam uz je dnes 10dni a dnes je to presne tyden co jsme si ten nas poklad dovezli z porodnice domu, strasne to utika. a prichod domu jsem taky poradne orvala
jeste ted me to obcas bere ze jen tak z niceho nic brecim..na malyho porad koukame jak na obrazek.mame ho misto televize
tak si malou poradne uzivvej a at se vam dari ![]()
Tak nam uz je dnes 10 dni a prdiky nas nastesti zatim netrapi a doufam ze to ani neprijde.to moje mliko malyho pekne prohani, sotva se napapa tak uz prdi
v noci spi 5-6 hodin v kuse takze parada a plac? ani nevime co to je.rve jen pri koupani, zatim se mu vodicka vubec nelibi ![]()
Holky, jak já vás tady už čtu, že už máte ty uzlíčky doma atd. tak já už chci taky to mět za sebou ![]()
@Lucík33 Tak jsem ted domluvila se ségrou a kartářka ji prý řekla, že to vidí na dnes na porod a nebo když nic dnes, tak až prý 19. listopadu.
Tak jsem zvědavá
Všem novopečeným maminkám moc gratuluji k miminkám
a hlavně zdravíčko. Nás prdíky trápí trošku a častá stolička u kojených dětí je o. k. Jinak je Sofinka zlatá
.Máme dneska 11 dní už se těším jak vyrazíme ven, když nám bude 14 dní
.
@Petulka1234 tak to jsem zvědavá jestli se paní kartářka trefí
mě jooo, říkala porod přirozený a taky že joo ![]()
@MoňulaB taky to tak máme nakojim a hned má nedělane v plence ale v noci moc nespí tak doufám že se to zlepší. A koupání zatím taky proplace
@Petulka1234 píše:
@Lucík33 Tak jsem ted domluvila se ségrou a kartářka ji prý řekla, že to vidí na dnes na porod a nebo když nic dnes, tak až prý 19. listopadu.Tak jsem zvědavá
Tak to jsem zvedava ![]()
Jé tak to jsem prošvihla, to mě mrzí…ráda bych věděla kdy to přijde ![]()
@Barča 27 nevadí, myslím si, že jsi o nic nepřišla, mám prý rodit dnes a vůbec to na nic nevypadá, takže ještě prý pak 19. tak to jsem zvědavá, ale popravdě já tomu nevěřím těm kartám ![]()
@Barča 27 to je teda doba, taky bych radši brala ten dnešek
a to už jsem vyzkoušela i všechny babské rady. Jediná naše útěcha je ten fakt, že do konce listopadu určo porodíme
![]()
@Petulka1234 a kdy máš poradnu? já v pondělí a mam panickou hrůzu že mě zase pošle domu s nulovým nálezem
, hlavně jak to tedy je pak dál když ve středu budu 40+0 tak půjdu do poradny znovu, nebo odkdy se chodí častěji? a jak často ![]()