Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 to neni moc utešující do konce listopadu
tipovala jsem říjňátko ![]()
@Barča 27 já mám poradnu taky ted v pondělí a taky se bojím, že do mě hrábne a řekne to co poslední dvě kontroly, že to pořád na nic nevypadá ![]()
Já budu 40+0 v pátek. Já jsem se naposledy ptala mého dr. jak často pak budu chodit na kontroly a on že to všude mají jinak. Ale co jsem tak dozvěděla, tak prý v Břeclavi se chodí pak obden. No a taky mi dr. řekl, když jsem se ho ptala na vyvolávání po termínu, tak mi řekl, že v Břeclavi nechávají po termínu ještě týden přenášet, pak prý začnou být nervozní a šupnou mi dolů čípek na vyvolání, tak uvidím.
Každopádně obě budeme moudřejší až v pondělí.
@Petulka1234 to určitě chtěla bych v pondělí požádat o hamiltona ale nevím jestli nebude mít námitky když budu teprve 39+5
@Barča 27 a víš, že mě napadlo to stejný, že ho taky požádám o hamiltona
před týdnem mi zkusil udělat sám od sebe takovýho polovičního hamiltona, ale trošku mě to bolelo, tak toho ještě radši nechal, ale říkal, že normálně ho dělá, že krouží více tím prstem vevnitř.
Takže já ho poprosím v pondělí taky, věřím, že mi ho udělá, i když se trošku se přiznám bojím. Pak si pisnem v pondělí co a jak, ju ![]()
@Petulka1234 tak koukám že tvůj doktor asi nebude nic namítat
to s tim mim je to horší je to takovej zvláštní člověk, nechce si ani moc povídat
na netu o něm taky píšou že po lidské stránce nic moc pořízení s ním…ju určitě si dáme v pondělí vědět ![]()
@Barča 27…ale můžu ti říct, že to čekání na ten den D, je ale znervoznující, jsem taková pořád napjatá a i když dělám různé věci at na to nemyslím, tak stejně pořád na to myslím a hlídám si každé píchnutí. A co ty jak jsi na tom ty?
@Petulka1234 no jsem na tom stejně, byla bych ráda kdyby mi aspoň odešla zátka, abych věděla že už se něco děje, tohle čekání je na prd ![]()
@Barča 27 po každém čůrání se automaticky podívám na papír, jestli by už tam mohla být třeba kapka krve, nebo tá hlenová zátka a taky při každém zvednutí, nebo kroku si říkám : tááák a ted by mi mohla prdnout voda
je to šílený, že na to myslím, ale nejde na to nemyslet a nebo když se v noci probouzím, tak se kontroluji, jestli nemám mokrou postel nebo tak ![]()
… a taky stejně jako ty čekám na jakékoli sebemenší znamení, že už se začíná něco dít…a ono pořád nic.
@Petulka1234
to je jak u mě
no necháme se překvapit, hlavně ta poradna v pondělí na tu jsem hodně zvědavá, akorát tedy nevím jak to chce dr. provádět s poradnou je u nás v nemocnici jen pondělky, tak mi zase budou střídat doktory to nemám ráda říkat každému všechno zvlášť jakoby se nemohli podívat před sebe do karty ![]()
Holky, taky jsem zvědavá kdy to přijde.. zhruba týden do termínu, občas bolesti v podbříšku.. ve středu první poradna v Hořovicích v porodnici.. snad se jí dočkám ![]()