Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
10.11.14 11:22

A zadejte si to první: nejtěžší práce na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 11:25

@Alie Ahoj a nevíš proč si tě tam už tak brzo budou nechávat? já mám termín teď ve čtvrtek a pokud po termínu tak týden nic, tak už mě budou taky asi pomalu vyvolávat…takže tak či tak, vím, už teď, že malou budu mít do dvou týdnu ode dneška už u sebe. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.11.14 12:22

@Petulka1234 ja tam byla od osmi a čučela jsem kolik tam dneska bylo mamin 8o no a odcházely jsme s mojím po pul 10 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.11.14 13:17

@Petulka1234 to nevím, ale první termín jsem měla 3. 11., druhý 6. 11., takže vlastně týden po druhém termínu, přitom původně mi říkali, že vyvolávaj po 10 dnech…možná to nechtějí nechávat přes víkend, ještě když je pak v pondělí svátek…No na jedné straně jsem ráda, že to budu mít za sebou, na druhé straně se mi tam vůbec nechce a děsím se toho, co mě čeká :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.14 13:27

Ahoj :mavam: takže, dnešní poradna děs doktor asi zase zaspal takže jsme čekali od 7 do 10 muj už byl otrávený jako plyn. Monitor v pořádku, přibrala jsem půl kila od minule, doktor nejdřív jak mam vydržet že to bude každou chvilku zamnou, pak sáhl dovnitř, prohodil něco ve stylu no máme zavřenej krám, že to jen tak nebude a napsal mi návštěvu na pátek, neděli a úterý. Hamiltona mi neudělal asi by to bylo bytečné jsem úplně uzavřená napsal mi do papírů že jsem propustná sotva na špičku prstu a šla jsem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 16:11

@Petulanka… a mluvíme obě o Břeclavi, že ano? :roll: protože jsem tam dnes byla něco k 9 hod. a opravdu tam bylo moc lidí. A já tam přišla, povídala si tam s kámoškou, kterou jsem tam shodou okolností potkala a hned jsem šla na monitor, tak teď nevím, jestli jsi mě viděla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 16:20

@Barča 27 no tak to ti teda věřím, že musel být otrávený, můj by taky pěnil :cert:
Naštěstí já vždy jedu prvně do BV na monitor, tam mě vezmou většinou hned a pak zpátky do Valtic, kde skoro taky nikdo není, takže jdu hned na řadu a jsem moc ráda, že to bylo dnes rychlý, protože můj spěchal rychle do práce, takže tam čekat jak tvůj, tak by asi už vypěnil :cert: :)
Tak se kukam, že jsme na tom obě stejně. Ty jakžtakž na špičku prstu, no a já mám napsáno v průkazce propustná těsně na prst a jinak hlavička pořád stejně jako minule trošku výše. CS 3 jako posledně. Takže já už jsem to vzdala a už se pomalu připravuji na vyvolávání psychicky. Ale tentokrát si nechám píchnout epidurál.
Chci se jen zeptat, nevíš náhodou jestli ses za epidurál platí a když ano, tak kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.14 16:32

@Petulka1234 podívej se na web, pokud lékař uzná za vhodné dají ho někde zadarmo, takže prostě když ho chceš píchnou ti ho a neplatíš nic, ale někde je anestezie kupovaná od soukromých firem a pak to stojí od 5 - 7 tis., ale na webu nebo v poradně v nemocnici by to měli vědět na tuty…no já jsmem taky smířená s tím že to asi v termínu nebude, spíš se bojím špatných ozvů a že se něco stane, nebo kleští, císaře apod. než bolesti z oxytocinu znám moc dobře a je to hrozný, ale zase přežít se to dá ( i když s psychickým narušením :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.11.14 16:49

@Petulka1234 jj už vim tak kamoška sedela naproti mě i s manželem :mrgreen: tys to vychytala dobře my tam čekaly hodinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 16:52

@Barča 27 no jdu do nemocnice ve čtvrtek, tak se tam rovnou zeptám, ať to vím na tuty a taky mě bude hodně zajímat, kdy mě asi začnou tak vyvolávat, pokud se nebude pořád nic dít ( i když se divím, že se nic neděje i přesto, že už chodím rychle, nosím klidně i dvě tašky s nákupem do třetího patra bez přestávky, normálně vytírám zem, vysávám, po dnešním vyšetření s polovičním hamiltonem ani kapka krve a navíc jsem šla ještě pěšky do kopce do města a zpátky a prostě ani ťuk, ani náznak).
No trošku mě bolelo bříško lehce jakoby na menstruaci, ale to bylo vše. Stejně už to zase přešlo. Teplá vana nepomáhá, sex nic, babské rady nic…tak si říkám, že i kdybych teď začala běhat maratón, tak se nic nestane :mrgreen: :lol:
Závidím ségře, dva týdny před termínem kontrakce, které ji chytli ve městě, dojela si taxíkem do porodky, s úsměvem na koze se dozvěděla, že je již na 5cm otevřená a do hoďky malý venku…prostě parááááááááááááda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 16:54

@Petulanka takže se mě asi tak zhruba pamatuješ, škoda já tebe jsem nezaregistrovala, to je škoda a můžu vědět kdy jdeš na kontrolu už do porodky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.14 16:57

@Petulka1234 tak to je jasné ty to máš za ségru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 16:58

@Petulanka no počkej a proč si tam čekala hodinu, na monitor můžeš jít přece hned a já když přišla, tak si určitě byla přede mnou a tudíž já bych čekala na monitor než by si ho opustila :nevim: teď jsem zmatená…ale asi je to tak, že ty tam máš i svého gynekologa, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.11.14 17:01

@Petulka1234 prave že ne když jsem tam došla bylo tam moc mamin a ja čekala až přijde na mě fronta páč trochu nestihaly protože tam nebyl doktor akorát nekoho řezal. Ale pamatuju si te ja jsem došla z monitoru tys akorád došla a já pak šla do ordinace. A gynekologa mam v Brně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.11.14 17:16

@Petulanka to je škoda, že já si tě nepamatuji, ale to je tak vždy se mnou, moc se po lidech nedívám a pak nevím kdo kde byl a nebyl :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí