Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
11.11.14 08:15

@Pajushka93 Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.11.14 08:20

Dobré ráno :) tak hlásím, že jsem pořád 2v1. Poslední dvě noci divné, pravidelně se teď probudím ve 3 ráno a nespím do 4,30 a pak zase usnu. (asi nervozita, nevím). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.11.14 11:04

Holky, co už mate po porodu, jak jste na tom s ocistkama? Týden po porodu by mělo byt jen slabé spineni, krvacite některá víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.14 11:13

Ahoj holky, tak se hlasime z porodnice, Matyasek se narodil vcera v 8:23,51cm a 3500g, porod byl lepsi nez prvni..v sobotu o pulnoci mi praskla voda, ale vubec jsem se neotvirala, tak mi v pondeli v 6:45zavedli tabletku a v 8:23 uz byl na svete, tak nevim zda to bylo tim malinikem nebo tabletkou :).ale pry se hned podruhe narodil, mel pravy uzel na pupecniku :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.11.14 11:14

@Raduš.ka44 ja rodila ve ctvrtek a v patek vecer sem uz slabe krvacela v sobotu sem mela na vlozce jen par kapicek a ted spinim jako kdyz konci mesicky, ptala sem se Dr. jestli je to normalni protoze co sem lezela s holkama na pokoju tak chodily co kazdou druhou hodinu s timze silne krvaci a rekl mi ze to je naprosto normalni od toho je sestinedeli jednou krvacis pak dva dny nic potom spinis a tak je to na hlavu no :zed: :lol: byla sem i na utz nez me propousteli a vse je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.11.14 11:21

@misaly jo taky si to zavidim :D ale videla sem ty chudiny holky co sotva chodily po chodbe bylo mi jich lito, co se tyce sezeni :D sedim v pohode jako jasne kdyz vstavam z postele tak me to tahne obcas to stipne ale to nic neni.Hele a kdyz sem tlacila tak sem citila takovy nevim jak to mam popsat…jak pred orgasmem takovej prijemnej tlak ani me to nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.11.14 11:28

@Raduš.ka44 Ahoj, já když jsem před 7 lety rodila, tak si pamatuji, že jsem první tři týdny také tak po různu krvácela a nebo jen špinila. Potom ke konci už jen tak slabě. Takže je to normální. Akorát potom po šestinedělí, když jsem byla na kontrole, tak jsem se zmínila, že ještě trošičku jakoby krvácím, pan dr. se podíval ultrazvukem na dělohu a nelíbil se mu tam takový malinký útvar v děloze, tak mě poslal do nemocnice, kde zjistili, že mě nechali kousilínek placenty ještě uvnitř, a proto jsem pořád trošku krvácela. Pak mě to akorát dočistili a bylo to už v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.11.14 11:29

@Pajushka93 je dost možné, že jsi prožila orgasmický porod :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.11.14 11:33

@Beruska-Jane jéééééé další listopáďátko je venku na světě :) upřímně? se máš, já už chci takýýýýýý :lol: Opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.11.14 11:35

@Petulka1234 jezisi koho :D :D? musim googlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.11.14 12:49

@Raduš.ka44 jsem po porodu 13 dni a nekdy krvacim vic a nekdy jen jakoby svetly vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.11.14 13:18

@MoňulaB @Petulka1234 @Pajushka93 Tak jste mě trochu uklidnily, díky. Mně při propouštění řekli, že můžu špinit tak, že kdybych nechala vložku celý den, tak ani neprosákne. A kdybych krvácela víc, že bych musela použít hodně vložek, tak na kontrolu. Já mám něco mezi tím, tak jsem si nebyla jistá a nechce se mi zbytečně se s malým táhnout na kontrolu. Břicho nebolí, horečku taky nemám, tak snad to bude ok. @Beruska-Jane Gratuluju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.11.14 13:35

Ahoj taky stále 2v1 :) koukala jsem postupně na fotky pupku jak mi rostl praskal no je to katastrofa pošlu vám ochutnávku :lol: PS: ty poslední dvě jsou v zrcadle už jsem nedokázala vyfotit sama sebe, tetování mi nezmizelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.11.14 14:19
@Beruska-Jane gratuluji,hlavně zdravíčko ať krásně roste.
@Petulka1234 píše:
@Pajushka93 je dost možné, že jsi prožila orgasmický porod :mrgreen: :)

Ano to je možné ze jsi měla orgasmicky porod někde jsem o tom četla. @Raduš.ka44 já mám týden po porodu a krvacim jako při menstruaci, dokonce ze mě vypadne i kus krve, ale teplotu nemám, bricho mě neboli, tak je snad všechno v pořádku, placenta vyšla krásně celá.
Dopoledne jsem byla v kočárkarne omrknout kočárek a někdo mě ukradl zamkle kolo, tak jsem to obecela, ostatní tam zůstali jestli toho někdo využil že jsem těhotná že tam nechodím. Tak jsem si ještě pokecala s policajtama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.11.14 14:30

@Barča 27 kolik dní máš po termínu? to ti hodně popraskalo mazalas? ja se mažu celá asi od 15let, takže nemám nic, možná je to tím. Ale co se týče maliníku a lněného semínka tak to mě určitě nepomohlo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí