Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
1.11.14 09:58
@Mishuge píše:
Jinak mne se ten konec nejak zkomplikoval:( vcera v nemocnici nam na pasech doktor vazne rekl, ze zaviraji porodnici a at si hledame jinou. Odpoledne to bylo oficialne uz v tisku.. Jsem z toho spatna, rodila jsem tu poprve, mam to 5minut a mam to tu rada. Ted ani nevim kam rodit..Kladno nebo Horovice:(

Ahoj mishuge, tak to je mi moc líto, úplně se umím do tebe vcítit, jak to asi prožíváš. Neumím si představit, že by mě řekli, že BV bude zavřená. Taky jsem tam rodila poprvé a budu teď i podruhé. A ještě ten fakt, že jen 5 minut jsi to měla do porodky, paráda. :(
Já být tebou tak se jdu do těch porodek podívat, pokud ještě nerodím a pak bych se rozhodla, která by to vyhrála. Zkus se i na ně poptat, prostě tam kde se budeš z těch dvou cítit nejlépel, tak tam bych i rodila. :) Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 10:00

Dnes je už 1. listopadu a já bych si přála porodit dnes, protože jsem si říkala, že by se mě to hodilo, aby to pasovala k první dcerce. ( ta je 1.srpna) :)
Ale já můžu chtít cokoli, ale pokud mimi se ještě nerozhodne, tak mám smůlu, že :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 10:03

Jinak už mám ode dneška 12 dní to termínu a už se přiznám, že to chci mít za sebou, jsem i taková už protivná, cítím se nemotorně, tlustě, ošklivě a tak nějak celkově už je to dlouhé. Takže jestli porodím dnes, nebo zítra tak už mě je to jedno, hlavně ať už v porodce ležím na posteli, mimi vedle sebe v postýlce a už jen ji můžu hypnotizovat očima, jak si tam pěkně odfukuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.14 10:48

@LLaduš gratuluji,to je nádhera. Já už mimi přimlouvám všechno je nachystané, nechce :? Dneska se mě zdálo že rodím ale byla jsem teprve na příjmu a měla jsem kontrakce vzbudila jsem se úplně vyděšená. Jsem z toho nervózní že se nic neděje, každý mě píše kdy už to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.11.14 10:56

@misaly ani se nedivím. Ten týden co js ležela před porodem v nemocnici tak js měla taky husty sny. Jednou že js pořád na sale asi 20 hodin a nic, pak jen příjem. No co se nám v těch hlavách motá člověk nechápe. Mimco si samo řekne kdy chce ven, pokud nejsou nějaké komplikace každopádně drzim palecky, ať je to co nejdřív. Tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.11.14 10:57

Všem moc děkujeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.11.14 11:32
@LLaduš píše:
Ahojky 31.10. V 15.10 se narodil náš poklad Míša. 2850g a 48 cm. Všichni js v pořádku i když Míša je naozorovani na 24h kvůli nízkému cukru po porodu. Jinak porod není sranda, ale dá se zvládnout. Měla js epidural a opravdu pomohl a hlavně to i uspišil. Jako prvorodicka js celkem od prvních bolestí rodila 2 hodiny. Přeji všem ať mají bezproblémový a v rámci možností bezbolestny porod. Holky zvládnete to a držím palce

Gratulace maminko :kytka: Pěkně se nám to tady rozrůstá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
1.11.14 11:34
@Petulka1234 píše:
Jinak už mám ode dneška 12 dní to termínu a už se přiznám, že to chci mít za sebou, jsem i taková už protivná, cítím se nemotorně, tlustě, ošklivě a tak nějak celkově už je to dlouhé. Takže jestli porodím dnes, nebo zítra tak už mě je to jedno, hlavně ať už v porodce ležím na posteli, mimi vedle sebe v postýlce a už jen ji můžu hypnotizovat očima, jak si tam pěkně odfukuje. :hug:

:mavam: tak to jsem na tom stejně, já jsem dneska taky nějaká protivná, už je to dlouhé…každé 3 hodiny jsem byla vzhůru, všechno mě bolí, no hrůza. Jinak já ode dneška 11 dní do TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.11.14 11:34

@Petulka1234 : Díky moc za podporu.. já jsem rozhodnutá pro ty Hořovice, co se týče sympatií a rad ostatních.. jen to mám trošku více z ruky.. hodina cesty serpentinami.. a nejsme teď na tom růžově finančně, nenavazovala mi o chvíli mateřská, tak neberu skoro nic a byly velké výdaje. No a teď jezdit sem a tam na monitor a „omrknout“ si porodnice, to tedy nevím.. :? V pondělí je v těch Hořovicích něco jako předporodní kurz, tak přemýšlím se jet mrknout, ať vím, do čeho jdu.. ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.11.14 11:35

@Petulka1234 : do termínu mám 14dní, ale rodit bych snad teď chtěla jen proto, že by byla šance rodit ještě tady u nás.. ale jisté to není.. Jinak ještě peru věci na malou a dělám doma přípravy.. rodinku mám pryč.. tak uvidíme co stihnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.11.14 13:39

@LLaduš Velikánská gratulace :-) a hlavně zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.11.14 14:40

Gratuluji k miminkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 17:34

Ahoj holky.tez se hlasim ze uz mame miminko na svete :) nerodil se nam krasny zdravy klucina…vykoukl poprve na svet 29.10.2014 ve 4.37. vazil 3965g a meril 52 cm :lol: na to jak nas doktor strasil ze bude hodne malinkej tak je to poradnej macik…a porod?? to byla brnkacka :lol: klidne bych hned rodila znovu.. ve 2.55 mi pdla doma v posteli voda, ve 3.22 jsme dorazili do porodky, tam me prohlidli rekli ze uz mam pul porodu za sebou ze uz jsem otevrena na 5 prstu a ze hned pujdem na to.no a ve 4.37 bylo hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.11.14 17:34

Jinak k ostatnim miminkam tez gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.14 17:37

@Mishuge Tak jestli to je tak, tak ti přeji ať rodíš třeba ještě dnes nebo tak, aby jsi to ještě stihla tam kde to máš nejblíže, ale záleží na mimčách jak se rouhodnou, že :mrgreen:
Jinak já už se vůbec teď nějak extra nešetřím, normálně jsem dnes velice uklízela, vysávala, vytírala, vařila, byla na procházce, popíjím maliník, pojídám lněné semínko, začala užívat pupalku dvouletou a dokonce byl i dnes po dlouhé době ráno sexík a jak jde vidět, tak nic, takže začínám mít trošku strach, že zase budu budu mít vyvolávaný porod jako u první ach joooooo :,(
Ale třeba mě malá překvapí a bude to už co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí