Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, Amelka uz je na svete. O pul 4 rano zacaly kontrakce a v 10:20 byla venku. Vazi 3,630kg a meri 53cm. Porod byl krasne rychly:-) je nadherna, jsme stastni ze to mame za sebou. Drzim vsem palecky at uz ty uzlicky mate taky u sebe:-)
@Petulka1234 moc gratuluju a přeju hlavně hodně zdravíčka. Malá je kus žensky tak to má byt
![]()
@Petulka1234 píše:
Ahoj holky, Amelka uz je na svete. O pul 4 rano zacaly kontrakce a v 10:20 byla venku. Vazi 3,630kg a meri 53cm. Porod byl krasne rychly:-) je nadherna, jsme stastni ze to mame za sebou. Drzim vsem palecky at uz ty uzlicky mate taky u sebe:-)
Gratuluji a preji hodne zdravicka
,tak uz to mas konecne za sebou
a je to teda kus slecny ![]()
@Petulka1234 taky moc gratuluju
jste to teda krásně zvládly holky ![]()
Všem novým maminkám velikánská gratulace k novým tvorečkům
a hlavně hodně zdravíčka.
@Petulka1234 pěkný míry
tak co věříš, že byl pěkný porod díky maliníku a pupalce ![]()
@Petulka1234 píše:
No tak to je nádhera, fakt!! Takový kus ženský.. těším se na fotku!! A skvělé, že to bylo rychlé
Obrovská gratulace!!
@Petulka1234 velikanska gratulace
to je tedy poradna zenska ![]()
Ahoj holky, tak stale 2 v 1.. A rada bych rodila zitra 21.11.
Jak jsi na tom Barco ty?
Ahoj holky, hlásí se jedna z těch nečinných na diskuzi
tak dnes mám termín a stále se nic neděje. Uklízení, procházka, sex, horká koupel, víno…nic nezabírá. Kdybych aspoň mohla přenášet…zítra jdu na kontrolu a tam se budeme nejspíš domlouvat na císaře, protože už po jednom jsem, ach jo. Jsem z toho vážně zklamaná. Ještě mi snad dnes přítel donese sporýše lékařského, tak zkusím ten nápoj. Ještě jsem na internetu objevila recept na ricinový nápoj, ale toho se trochu bojim. Slyšely jste o tom?
@mishina píše:
Ahoj holky, hlásí se jedna z těch nečinných na diskuzitak dnes mám termín a stále se nic neděje. Uklízení, procházka, sex, horká koupel, víno…nic nezabírá. Kdybych aspoň mohla přenášet…zítra jdu na kontrolu a tam se budeme nejspíš domlouvat na císaře, protože už po jednom jsem, ach jo. Jsem z toho vážně zklamaná. Ještě mi snad dnes přítel donese sporýše lékařského, tak zkusím ten nápoj. Ještě jsem na internetu objevila recept na ricinový nápoj, ale toho se trochu bojim. Slyšely jste o tom?
Slysela, kamaradka to i zkousela.. je to pekny hnus a stejne ji to nepomohlo. Zabral az Hammilton. Ja take prenasim, ale cisar mi nastesti nehrozi.