Poradna duly
Jana Čurdová
Děvčata, můžu se zeptat, jak v noci spíte? my v porodinici spali co 3 hodiny na kojení, ale dnes první noc doma, mě snad vstávala co 2 hodiny a ráno od půl čtvrté do páte oči otevřené a ne a ne usnout až v těch 5 hodin usla a ještě pořád spí.
@Petulka1234 ahojky gratuluju k nadherne panence
nebyla jsi nahodou v tom posledním pokoju vedle nadstandartu??
@Petulanka ano, to jsem byla já, na 11 a nebyla jsi to náhodou ty ta vysoká v teplejších ponožkách? ![]()
@Petulka1234 jj žlute pyžamo a pleteny ponožky
vím že ses tam radovala v pondelí když ti děcká doktorka řekla že pujdete v uterý domu že už je malá veselejší
![]()
@Petulanka píše:
@Petulka1234 jj žlute pyžamo a pleteny ponožkyvím že ses tam radovala v pondelí když ti děcká doktorka řekla že pujdete v uterý domu že už je malá veselejší
![]()
![]()
Ano, ano, tak už vím o koho jde, pamatuji si tě dobře
a co ty teda, kdy jdeš domů? a jste v pořádku? já jsem od včera doma a pořád se ještě sžívám, manžel, starší dcera, teď tahle druhá a já…včera mě přepadla i depka, ale dneškem je to o něco lepší…asi je to normální…chce to jen najet na ten režim a sžít se, že jsme tady teď 4…a jak se vůbec máš?
@Petulka1234 my jsme šly domu v to pondělí. Zaplat panbuh stačilo mě 5 dni
obdivuju tě 9 dni by mě tam asi mrsklo
ale co by jsme pro ty mimina neudělaly
Doufám že už jste v pohodě
taky se sžíváme se starší dcerkou ale zatim v pohodě akorát jsem měla depku když jsem dojela domu a starší dcera mě řekla že chce jit za dědečkem a babičkou. Tak jsem se rozbrečela bylo mě strašne líto že nechce snama být
ale jinak parada nestěžuju si
![]()
@Petulka1234 gratuluji k miminku, hlavne at jste zdrave. jinak v porodnici maly taky spal hodne, jen se vzbudil na papani a zase hned usl a tak porad dokola.co jsme prisli domu, tak se napapa a pak pokazdy hodinu cumakuje.tak snad se to tem nasim mrnousum srovna
@Petulanka no taky se obdivuji, že jsem to tam dala 9 dní, ale bohužel to jinak nešlo, já už byla ofiko propuštěná ten čtvrtý den, ale malinká na tom byla hodně špatně ze špatné plodové vody (dávala jsem si to i za vinu sama sobě, chudinka malinká). Měla vysoké CPS 41 za dva dny ji to kleso na 30, potom na 17 a nakonec to bylo negativní na 8, takže jsem byla šťastná jako blecha, že ji to kleslo pod negativních 9 a mohli jsme už konečně domů. Ale si chuďatko vytrpěla, každých 6 hodin ji chodili píchat do každého stehýnka injekce s antibiotiky. Úplně jsem ji už litovala. Dodnes má trauma, když ji začnu přebalovat a dotknu se ji jejich nožiček, tak začne šíleně řvát strachy ![]()
Přeju vám vše nej ![]()
@Petulka1234 tak to věřím nejhorší je nemocne dítě a ještě když je tak malinkate
hlavně že už jste v pořádku zdravý a doma
![]()
@MoňulaB tak moje malinká taky to stejné, v porodnici se napapala a zase spala, jen se chvilku vždy rozkoukávala a doma se to trošku změnilo, ale je to tím, že pořád jenom spát nebude, že, musí i prozkoumávat svět kolem sebe, takže hodně zdravíčka vám taky ![]()
Holky mám na vás prosbu, kdo jste někdy měly císaře, stalo se vám, že jizva začala jakoby tvrdnout? Jsem 14 dní po, mažu sádlem a dělám ty tlakové masáže, ale docela to bolí, tak zatím jemně, snažila jsem se googlit, zda je to normální, ale našla jsem jen samé diskuze, kde teda holky většinou píšou, že to měly i 3 měsíce… předem díky za odpověď ![]()
Ahoj holky, pozdě ale přece..:) 2.11. ve 12.46hod se nám narodila Karolínka 2950g a 49cm.Na to, že se rozhodla kouknout na svět skoro o měsíc dřív, tak je docela velká..:) fotku dodám..:)
@Nicol23 píše:
Ahoj holky, pozdě ale přece..:) 2.11. ve 12.46hod se nám narodila Karolínka 2950g a 49cm.Na to, že se rozhodla kouknout na svět skoro o měsíc dřív, tak je docela velká..:) fotku dodám..:)
Mockrat gratuluji
a v kolikatem se narodila tydnu?
Hlavne ze jste v poradku a male preji hodne zdravicka a hlavne at se ji libi na svete ![]()
@Lucík33 termín jsem měla 22.11. takže je o 20 dnů dřív. moc děkuju..:) je to zlatíčko. je tak strašně hodná..kromě toho, že jí pravidelně kolem 8 večer trápí prdík, tak o ní pomalu nevim.Ale žádný hysteráky se nekonaji..akorát se kroutí a nedá jí to spát. To u staršího neznám..ten měl bolesti hrozný..V noci se budí na mlíko jednou (bohužel nekojim)..no zlatý dítě..ťuk ťuk..:D
@Nicol23 píše:
@Lucík33 termín jsem měla 22.11. takže je o 20 dnů dřív. moc děkuju..:) je to zlatíčko. je tak strašně hodná..kromě toho, že jí pravidelně kolem 8 večer trápí prdík, tak o ní pomalu nevim.Ale žádný hysteráky se nekonaji..akorát se kroutí a nedá jí to spát. To u staršího neznám..ten měl bolesti hrozný..V noci se budí na mlíko jednou (bohužel nekojim)..no zlatý dítě..ťuk ťuk..:D
Muj syj je taky narozeny driv o 17 dni a mel 2730g a 49 cm, takze jsme byli jeste mensi..
To ja kojim, a uz skoro ai nic nejim protoze nas. prdiky trapi uplne hrozne… snad uz brzo zaberou ty probiotika, aby se.mi ulevilo ![]()