Poradna duly
Jana Čurdová
@Barča 27
mala uz taky mela zanet spojivek-pouzivaly jsme vodicku a i masticku na noc…to ma hodne miminek ![]()
nikca ma pupik trochu vystouplej, ale pry se to zatahne az zacne používat vic brisni svaly…jinak taky porad vytiram lihem-pouzivam na to ty vaticky na cisteni usi-tim to jde dobře…
s plenkama nevim, no…ale urcite je prodas na bazarku-nekomu budou vyhovovat…my mame zatím pampers premium care- ty mame od zacatku a zatím ok-jen uz nam doly 1, tak používáme 2 a zatím dobry…
@Barča 27 Pokud máš účtenku, tak by ti je měli vzít zpátky nebo aspoň vyměnit. Já to tak taky musela udělat, sešlo se mi doma, jako dárky asi dvacet balíků různých plín a šla jsem je vyměnit, protože nám sedí akorát bílé pampersky.
@Barča 27 tak my měli zánět spojivek už v porodnici, měla to z toho jak dostala chuďato ze špatné plodové vody zánět do těla a hned na to asi tři dny zánět levého očička. No a dnes máme 23 dnů a dívám se, že má opět levé očičko zase zahnisáné ![]()
Tak ji to znova ošetřuji, si říkám, že odkud to může chuďátko dostat, ale jsou ty miminka citlivější na všechno ![]()
Jinak já už jsem přišla na to, jak si dobíjet baterky z pořádně neprospané noci. Vždy kolem 15 hod. když jde malá spát, tak si lehnu s ní, na dvě až tři hodinky a je mě pak zase dobře. Takže už to beru tak, že prostě mám vždy jakoby noční směnu a přes den dospávám. Ale povím vám, že noční směny bych teda ve skutečnosti nechtěla mít, kdybych měla takto pracovat.
Bella baby happy2, tak tyhle pleny jsem jako dárek dostala já a jsem s něma hodně spokojená.
Pampers jsem taky dostala jako dárek, ale ještě se na ně nedostala řada, tak uvidím, jak nám tyhle budou sedět.
@Papia Já taky dávám od včerejška bio gaiu a mám pocit, že je to o hodě lepší, už se mě tak konečně nekroutí… ![]()
Jinak děvčata už se nemohu dočkat až skončí šestinedělí a budeme moct na to zase hupnout, ale pořád řeším antikoncepci…můžu se zeptat vás, co budete užívat?
Účtenku nemám
ale prodám je někomu ze známých nebo na bazáči akorát mě to mrzí mohla jsem krásně ušetřit ![]()
Jinak happy 2 taky máme ale jsou nižší než pampers a tak se jí pupíček odírá o body a to neni úplně ideální protože se jí furt ne a ne zahojit
@Barča 27 on ale ten pupíček má být venku, pod ohnutou plenkou, aby se tam dotávál vzduch a rychlejic se to hojilo…musí být pořád lehce přístupný vzduchu
@Petulka1234 uvažuju nad tělískem, prášky nemůžu kůli migréně, jinak když si představim že až dokojim že dostanu MS chce se mi brečet ![]()
@Barča 27 Já po prvním porodu jsem dlouho kojila, tak mě dr. předepsal antikoncepční pilulky Cerazette - ty se můžou užívat v době kdy kojíš a užíváš je bez přestávky, tím pádem nemáš ani menstruaci.
Ale také uvažuji o něčem na co pak nemusím myslet, ale pořád nevím, prý to zavádění i bolí ![]()
@Petulka1234 no myslim že to bolí míň než porod takže to raději zvládnu ![]()
@Petulka1234 jenže se jí to pak lepí na tričko tak nevím
jsem už z toho pupíku zoufalá
@Petulka1234 My už jsme teda začali asi po třech týdnech.. ale teda pořád s ochranou. Taky už se těším na antikoncepci, chci se vrátit k Azálii, brala jsem ji před těhotenstvím a seděla mi dobře a prý se může i při kojení.
@Petulka1234
tak ja ještě porad nemam to nastrihnuti ok…jako zahojene ano, ale ta jizva je takova tuzsi
a ještě hemeroidy a bolest kostrce…no nevim, nevim…ja navíc nemuzu antiko, takze u nas kondom
jinak plinky mame taky az nahoru přes pupik, jinak ji to smrdlalo o bodycko, takhle to ma lepsi