Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
25.1.15 16:13

@Irisek83 v porodnici nebyla vzavinovacce, ani doma si ji tak neměla? Ja jsem viděla i pořadu Sama doma byla tam Kedronova a ta rikala že se tak miminka cítí bezpečně a v klidu jako v bříšku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.1.15 16:21

A včera úspěch vykadila se tlačila cely den, tak na večer jsem ji musela trochu pomoct aby se netrápila, dala jsem ji i sirup Lactulose ja ho brala po porodu a našla jsem si na netu že to doktoři předepisují. Ve stredu jdem na očkování tak se s ni o tom poradím, vůbec jsem se ji nedovolala. @Irisek83 to už má 3měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.1.15 20:50
@misaly píše:
A včera úspěch vykadila se tlačila cely den, tak na večer jsem ji musela trochu pomoct aby se netrápila, dala jsem ji i sirup Lactulose ja ho brala po porodu a našla jsem si na netu že to doktoři předepisují. Ve stredu jdem na očkování tak se s ni o tom poradím, vůbec jsem se ji nedovolala. @Irisek83 to už má 3měsíce?

Já koupila zavinovačku na suchý zip, dávala jsem Elišku do toho hned jak jsem dojely z porodnice, ale trčely jí z ní stejně ruky, takže zavinovačka na prd. Ani mě nenapadlo, že by to něčemu vadilo, ze začátku s nimi tak nemáchala. No a jak říkám, nikdo mi to neporadil. :think: Teď už jsem chytřejší. A Eliška má 3 měsíce až 9.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.1.15 20:56
@misaly píše:

A když máte takové problémy s kakáním, nemůže to být třeba UM? My máme BEBU a chodí teď denně :nevim: Uvidíš, co ti řekne doktorka. Jinak my máme očkování posunuté, tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.1.15 20:59

@misaly my jsme taky na UM a malý měl problémy s kakáním. Dáváme mu Nutrilon Comfort pro citlivé bříško, pak ráno vždy dostane BioGaia probiotika a odpoledne mu jedno mlíčko připravím z odvaru z kmínu a po tom se vždy pravidelně krásně vykaká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.1.15 21:42

@Irisek83 to bylo teď poprvé má nutrilon už mám koupenu Hami tak uvidíme po suneru to bylo ještě horší. @nikiD a jak to připravujes ještě se dava odvar z ovesných vloček ale nevím jestli to tak malé mimi může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.1.15 21:45

@Irisek83 tak to je už veliká, malá má tak 5,4kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.1.15 22:26

@misaly odvar z vloček jsem taky zkoušela někdy v měsíci a půl, ale to nám nepomohlo (jinak vločky jsem teda měla bezlepkové) a teď dělám lžičku kmínu dám do hrnečku, zaliju horkou kojeneckou vodou 200ml a z toho mu připravím 1× denně mlíčko a od té doby nám kaká krásně každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
26.1.15 11:24
@misaly píše:
@Irisek83 tak to je už veliká, malá má tak 5,4kg

Jj, je. To je to UM. Jinak porodní váha nebyla zrovna malá – 3550g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.1.15 12:43

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla..tak jak se máte? co drobečci? jak jste zvládli první očkování a kolik vážíte? jo a co máte holčičky, kdy jdete na naušnice? Karolínka očkování zvládla na výbornou..Byla naštěstí bez reakce, akorát večer byla protivka, jinak v pohodě..Má 5940g (porodka 2960g).A na naušnice vůbec nevim, kdy půjdeme.19.2. má druhou Hexu, tak se musim zeptat doktorky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.1.15 06:04

@Nicol23. My jdeme na druhou hexavakcinu a prevenar dneska, tak snad to bude bez reakce jako první dávka. Jinak máme 5,60 a 31. budeme mít 3 měsíce. Zatim jen plně kojeny. Porodni váha 2850, narozen o měsíc dřív a první 14 dni problémy s mlékem. Ale teď už je to chlapak. Dr. Povídala že mu dávám snad smetanu :-)
Jinak jsme měli taky problémy s kakanim. Navíc měl v plince jakoby kamínky, které když se zmáčkly, tak byl jakoby písek. Dle dr. Se to může stát a je to nestravene MM. Chudák než ty šutry vždycky vykadi tak řve jak tygr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.1.15 07:59

@Nicol23
my ocko urcite odsuneme a dame jen to povinne-rozhodne ne dve v jednom dni- to uz vubec ne…s nausnickama zatím nevim…musim nejdříve zjistit, kde to u nas delaji

Jinak dnes je nam 11 tydnu a az vstane tak ji zvazim-pak pisnu ;) :mavam:

jinak zanet prsa jsem rozehnala-po porade u apolinare, kde jsem byla v nedeli…nahrivam pohankovym polštářkem, rozmasiruju-necham malou prso uplne vypit a pak dam studeny tvaroh s jogurtem…a uz to skoro vůbec neboli- o vikendu jsem nemohla bolesti ani v noci spat-ted uz je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.1.15 10:49

@Papia taky maleho vazu, jsou mu 3 mesice, jinak by jsme se nevyspali nikdo jak sebou porad sije :lol:..pritel si dela srandu ze ho budem svazovat az do 18ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.1.15 10:51

@Nicol23 prvni hexa zvladnuta naprosto bez problemu, tak druha snad taky tak.mela jsem z toho hruzu..malymu budou ve ctvrtek 3 mesice, v pondeli jdeme na 3 mesicni kontrolu tak jsem zvedava kolik bude vazit. ve 2 a pul mesici mel 5550g a 64 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.1.15 11:01

@MoňulaB
jojo- do 18 minimalne :mrgreen:

mala ma dnes 11 tydnu a ma 6.210g a 61cm ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek