Poradna duly
Jana Čurdová
Zoubky nerostou ale strašně slinta, cpe si hračky do pusy, dokonce prska a pluje. Koníčky pase krásně.
Příspěvek upraven 23.02.15 v 03:58
Eliška taky krásně pase. Její největší zábava jsou ručíčky
Jinak hračku sama chytne a udrží v ruce, ale pokud dám hračku na ni. Sama od sebe hračku do ruky a nad sebe nedá. A pomaličku se začíná otáčet na bok. A to nemluvím o tom, jak je ukecaná
No prostě lepší den ode dne… ![]()
Jojo-ruce ma v puse skoro porad ![]()
nase mala na sebe zatím spis ty hracky navaluje a pak je olizuje ![]()
@Papia A jak se jí tam líbí? Nelči moc, ta hračka co je tam naplá to žužle pořád, a přitahuje se za to a zdvihá hlavičku do předu. @Irisek83 taky je strašně ukecaná hrozně se u toho nasmějem
@misaly
my ji tam nemame moc často, ale je vždy rada, ze dobře vidi
a ma pak prehled co se deje
zrovna se na zemi rozčilovala, tak jsem ji do toho ted posadila a je zase ticho-je vždy prekvapena kde to je ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo dáváte příkrmy, jakou zeleninku dáváte? my papáme bramboru s cuketou, mrkvička nám vůbec nechutná a nějak mě nenapadá, co jiného, brokolici jsem všude viděla jen španělskou a ta španělská hnojiva jsou prý největší svinstvo, tak to jí nechci dávat
… předem díky za rady ![]()
Ještě jsme teda dneska našla, že se mají dávat batáty, tak ty vyzkoušíme zítra ![]()
@Alie Vy už jste začaly s příkrmy? Nám teď byly 4 měsíce a ještě teda ne..
@nikiD my už papáme 14 dní - to nám vlastně byly přesně 3 měsíce, doktorka nám to povolila, od konce března prý už můžem najet na masíko, malá je strašně papavá a Nutrilon jí nestačí, takže jsme vlastně i tak trochu museli
@Alie píše:
@nikiD my už papáme 14 dní - to nám vlastně byly přesně 3 měsíce, doktorka nám to povolila, od konce března prý už můžem najet na masíko, malá je strašně papavá a Nutrilon jí nestačí, takže jsme vlastně i tak trochu museli
Už tak brzo? Příští týden jdeme do poradny, tak se na to poptam.
@Ali me toho přijde taky brzo, jakto ze vam mléko nestačilo? A kolik toho zpapa, a boleni nemá?
Tak asi co lékař, to názor, nevidím důvod, proč jí to nedávat, když jí to šmakuje a dr. nám to povolila… bolení nemá vůbec, největší hlad je odpoledne, byla by schopná jíst co 2 hodiny, u Nutrilonu prý ale musí být minimálně právě dvouhodinová pauza mezi jednotlivými jídly
Já dávám Hami a někdy jí po dvou hodinách vypije 120-130 víc ne a za dvě hodky zas, tak to se taky doktorky zeptám určitě by ji to víc zasytilo.To je šikulka že jí tak šmakuje. Jen jsem se s tím nesetkala takhle brzo, zas jsem o něco chytřejší.
Ahoj holky, prosim Vas kdyz je napsane ukonceny 4. mesic, kdy to presne je? kdyz se narodil napr. 1.1. je to k 1.5.??Děkuji ![]()