Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
14.5.15 12:56
@misaly píše:
Ahojte holky Nelča má za sebou naušničničky brečela ale očkování bylo horší, trochu cukla tak má jednu nauš. trochu výš snad se v dospělosti stratí. Na půlrocční prohlídce ji doktorka chválila že je šikovná, opírá se o ručičky vzpřímeně, couvá, otáčí na bříšku, je strašně zvědavá, někdy ji nachytám jak přelupkává kolotoč, hrozně ji to baví. Měří 66cm a váží 7,760g takový cvalík :P Zoubky zatím nic. V uterý jsme byly na plávání strašně se jí to líbilo, cákala vřískala, v autě hned vytuhla :hug: Včera jsem si podruhé zabouchla dveře klíče v zámku, naštěstí malou sebou, to by mě jeblo :zed: tak jsem zháněla po paneláku klíče od kočárkárny, pak dojel bratr přítele a přelezl od sousedů oknem ale měla jsem strach je to 7 patro, no šílené srdce jsem měla až v krku, musíme to nějak pořešit.

Šikulka :-) Nám začíná plavání příští týden, už se těším :-) Zase něco nového :dance:
Jj, trénovat se to dá. Je to takové ukazování, jak na kolínka. A malá od te doby zvedá zadek čestěji, aspoň můj dojem. Jako teda nezvedá uplně, ale snaží se. Prostě jak pase koníky, tak pod ni dáváš kolínka, jako by chtěla lozit. Prý stačí 2× do týdne, ať to zase moc neuspíšíme. A když je malá na bříšku, už má roztažené ručičky nebo pořád v pěst?

Jinak Eliška váží 8,42 kg a měří 67,5 cm. Prostě je to jedlík :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.5.15 13:56

Má je otevřené má to něco značit? a nožky se snaží jakoby dávat pod sebe, trochu je vytáčí do boku, takový naznak lezení. To plavání je parádní věc, já se naučila plavat tak ve 12 letech a potápění nebo skákání do vody nesnáším, tak doufám že jí to půjde daleko líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.5.15 14:09
@misaly píše:
Má je otevřené má to něco značit? a nožky se snaží jakoby dávat pod sebe, trochu je vytáčí do boku, takový naznak lezení. To plavání je parádní věc, já se naučila plavat tak ve 12 letech a potápění nebo skákání do vody nesnáším, tak doufám že jí to půjde daleko líp

neee, jen se ptám. :-) Tak to se už moc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.5.15 21:55

Tak Nikca vazi 8,2 a ma 70 cm
O plavani premyslim, tak uvidíme…
dnes jsme měli vitani obcanku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.5.15 22:05

@Papia my měly na konci března hrála tam dětská cimbálovka strašně se jí to líbilo, smála se vyskala. Dostala bryndáček, tisícovku a růžičku, ale bývá to v neděli ne v týdnu. Nevím jaký je to jinde ale tady v Hodoníně a v Hradišti je už poslední kurz a neberou další (u nás měla otazník)přihlášení je až na září, mají i prázdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.5.15 09:27

@misaly
u nas se dostaval takovy pozlaceny privesek(docela na prd-je na nem napsano milujeme4= jakoze Prahu 4…kdyby to byl třeba neutralni ctyrlistek bylo by to lepsi…a pak ještě knizku říkadel(ta je fajn)…
prisly nam zarecitovat deti ze skolky-tak to bylo taky pekne :palec:
ale u nas to je jen ve vsedni den, i jsem se na to ptala…tak si musel pritel a muj tatka vzit dovcu z prace :roll:

jinak ja si prave rikala, ze to plavco mozna necham na zari-ted přes leto chci byt s malou na chate a tak, tak bych musela porad menit terminy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
20.5.15 17:54

@Papia Pěkný bobek :kytka:

@misaly Tak plavčo máme za sebou a moc se mi to líbilo. Dle reakce malé i jí :-) Takže pokračujeme a už jsem zaplatila celý kurz :dance: V autě Eliška ve vteřině usla a večer jsem ji musela dát už v 6 a nerušeně spinkala až do půl 7 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.6.15 07:09

Aho holky, tak jak se mate?
u nas celkem nic noveho, mala brebenti-ted nove bababa :)strasne ji bavi prskat :mrgreen: jinak zub zatim zadny, neseda si, neleze…prikrmy zkousime tak nejak pomalu-moc ji to nejede-zatim tedy jen mrkev a cuketu
a co vy?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.6.15 20:00

@Papia Ahoj, tak naše malá taky už brebentí, no spíše výská, piští :mrgreen: :) zuby už dva dole, ještě si nesedá a ani neleze, příkrmy už dáváme a dnes ji náramně šmakovalo tohle: vývar z mladého holouběte, rozmixované masíčko z něho a k tomu rozmixována brambora, pár lístků libečku, trošičku kopru, cuketa, mrkev a špenát ze zahrádky…ta se jen oblizovala mnam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.6.15 20:12

@Petulka1234
teda ty ji vyvarujes :palec:
my zatim jen tu zeleninu-ale cuketa ji chutna strasne moc
zitra bude mit mrkev s cuketou a bramborou, tak uvidime ;)
jen mam ted problem s uspavanim vecer, snazim se aby usnula sama v postylce, ale je to hroznej boj, necham ji tam a za chvilku tam jdu, ona brichu "poskakuje, zase otocim, znovu zavazu do zavinky, zazpivam, pohladim a tak dokola az se unavi a usne-ale to trva klidne hodinu
jak uspavate vy? a to podotykam, ze je uz unavena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.6.15 20:19
@Papia píše:
@Petulka1234
teda ty ji vyvarujes :palec:
my zatim jen tu zeleninu-ale cuketa ji chutna strasne moc
zitra bude mit mrkev s cuketou a bramborou, tak uvidime ;)
jen mam ted problem s uspavanim vecer, snazim se aby usnula sama v postylce, ale je to hroznej boj, necham ji tam a za chvilku tam jdu, ona brichu "poskakuje, zase otocim, znovu zavazu do zavinky, zazpivam, pohladim a tak dokola az se unavi a usne-ale to trva klidne hodinu
jak uspavate vy? a to podotykam, ze je uz unavena :roll:

Ahojky, já dám malou do postýlky, zapnu do spacího pytle (jelikož se odkopává), dám kaši ve flašce a jak dojí, vetšinou hned usíná a když nee, nechám ji a odcházím. Někdy, jako třeba dneska, si v postýlce vykládá a když začne plakat dám ji napit a jdu…dnes usla po půl hodině, jindy je to fakt hned. Do zavinovačky bych ji teda nedávala :nevim: Je už veliká, ne?

Jinak Eliška už má třetí zoubek, opět dole…na hoře nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.6.15 20:25

@Irisek83
musim ji vazat ty ruce- bohuzel porad :(
ted zkousim ten pytel, jenze ona se pretoci, vyhodi si dudlik-zpet ji to nejde a dudlik si taky jeste neumi dat, no a tak tam porad chodim-hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.6.15 20:49

Tak dnes to trvalo 1 hodinu a 10 minut :roll:
vcera pul hodiny- to ujde, ale tohle proste nedavam :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.6.15 20:54

Tak já jsem zavinku odbourala asi v 5měsících, týden byla krušny ale vydržela jsem to :mrgreen: sice cestovala po postýlce ale to jsme taky vyřešili dala jsem pod ní menší peřinku co měla na zakrytí a boky zahla dolů jakoby okraje no vydrželo to tak 5dni a teď již tam dávám kojící polštář ať se nemrska a je klid až na cucek někdy ji ho dávám celou noc, pak jsem nevyspana, ona si ho umy dát ale v noci ne a to tam má tři. :D. Dám kaši, uložím do postýlky, cucek a nekdy zabere hned, někdy i půl hodiny ale to je málokdy.

Příspěvek upraven 05.06.15 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.6.15 20:59

A co se týče jídla tak taky vede cuketa a brokolice, už jsem zkoušela hrášek, kukuřici ale bylinky nee. Přesnídávky sní celé s piškotama, tento týden měla i jogurt. A masičko krůtí, kuřecí a králičí. Zoubky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí