Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
6.6.15 07:13

@Papia Tak já pořád uspávám prsem, ležím s ní na posteli, dám ji prsíčko a do 10 minut spí, ale teď jak je to vedro, tak usíná i za dýl a dosti se i probouzí. Jinak s tím uspáváním, to mám tak i proto, že neustále kojím a taky proto, že spíme pořád spolu (nevadí mě to).
Všimla jsem si poslední dvě noci, že se mi v noci ze spaní otáčí na bříško a pak ji musím vrátit zpátky, když je na ručičkách déle, aby se neprobudila.
Od babičky jsme dostali přesnídávku z jahod ze zahrádky a s piškoty, to ji také chutná.
Jinak toho libečku do jídla dávám opravdu malinko, třeba jen dva malinké lístečky, malé to náramně chutná… :)
Neboj se malé uvařit i nějaké masíčko s více se zeleninou, uvidíš jak si bude šmakovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.6.15 07:15

@Papia ............ ještě mě napadlo, že ti teď tak usíná za dlouho, že je tak moc vedro…my taky teď špatně spíme, co je vedro v noci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.6.15 21:05

No je to ted i tim vedrem, trochu, no
ted spi tedy uz v pytly- ale bojim se ze ji v nem je asi i docela teplo :think: -ale zase se neodkope…ale uz ma zase dra drapance od usinani :roll: jak si mne ta ocicka
no uvidim- diky holky za vase rady- snad nam to pujde taky brzo trosku lip-ona je jinak vazne strasne hodna- vlastne i u toho usinani vubec nikdy nebreci, jen nekdy huci, a bohuzel ji to trva no…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.6.15 07:53

Ahojte holky, Nelca začíná lézt, minulí víkend začala perovat na čtyřech a teď se plazi snaží se šikulka, asistuje mě v kuchyni :D už jsem musela poskovavat věci z dosahu. A v postýlce se zvedá z lehu do sedu trochu přes bok ale přitahuje se po spruslich strašnou radost z toho měla a v kočáře to samozřejmě dělá furt. A zvědavě kouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.6.15 09:04

@misaly
tak nam zatim neleze v parvem slova smyslu, ale i tak se pohybuje celkem rychle…taky zacina pruzit, zveda zadecek a tak…hodne pouziva rucicky a preruckovava ze strany na stranu strasne rychle, pak se prekuli a trochu couva a je hnedka uplne nekde jinde :mrgreen: zatim stiham ;) sezeni ji hrozne bavi, ale sama to zatim neumi vubec…dost povida-bababa-to ji jde nejlip
jinak uz se i mazli, kdyz je unavena
a natahuje rucicky, kdyz chce k nekomu…na velkou chodi skoro vzdy na kyblik-ted s prikrmama uz mame tuzsi stolici…jo a zatim ji vse a rada a ji dokud davam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.6.15 09:50

Moje holky)

Zdravím, zde zasílám pár fotek ze dne, kdy si jdeme pro vysvědční, druhá fotka ze zoo a ta třetí s Amélkou na zahradě) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.6.15 13:57

Jo a my mame nove nausnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.6.15 15:25

Holky, máte ty dětičky krásné :-)Taky posílám jednu fotečku našeho smíška :srdce:

My dneska byly na posledním očkování, málá váží 8,81 a měří 69 cm. Jinak Eli též neleze, ale na kolínka se snaží. Myslím, že není kam spěchat. S náma v je v plavání chlapeček, půl roku, a lozí…jsem ho dneska u MUDr chválila a ona že to není moc dobré tak brzo, že mají dětičky pak v háji klouby a různé jiné potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.6.15 09:30

Krásné holky, nacancane, k sežrání :srdce: a naše princezna od neděle sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.6.15 09:37

@misaly No paráda :potlesk: jsou to naše krásné holky šikovné, jen tak dále :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.6.15 09:38

@misaly Můžu jen vědět, kolik už máte měsíců a dní? jinak my máme 7 měsíců a týden a máme dole 3 zuby a nahoře se ji klubou 2 špičáky a mám pocit, že zároven i ty hlavní, tak ted dosti trpívá na bolesti, chudatko moje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.6.15 09:40

Jak vám spinkaji? Nelca v noci pořád řádí, vzbudí se o půlnoci a chce si hrát pořád si seda pak se vzteká že nemá cucek, někdy to trvá i pět hodin už jsem s toho unavená. Týden byl klid sice vstávala o 6ale v noci dostala flašku a spala dal tak jsem byla ráda, dneska zas o půlnoci v jednu jsem si ji dala do postele to se vztekala nechtěla ležet. Ve dvě usnula a půl 4 se vzbudila dostala mléko pak nějak usnula s medvědem. K postýlce vstávám i 20krát za noc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.6.15 09:54

7měsíců 20dní. Chudato a měla ty dásně červené? Malá tam nemá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
24.6.15 10:32
@misaly píše:
Krásné holky, nacancane, k sežrání :srdce: a naše princezna od neděle sedí

No tedaaaa, šikulka. A to si sedne když je na čtyřech nebo jak? Vůbec nevím, jak ten vývoj postupuje.

Jinak u nás se vždy usínalo v pohodě, ale poslední týden se malá v postýlce pořád převrací na bříško, dojdu do ložnice a ona se mi začne smát a tak min půl hodiny. Nevím co to má znamenat :) Včera dokonce poprvé na bříšku usla, ale přetočili jsem ji na záda, bojím se aby se neudusila. Ale asi to je blbost, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
24.6.15 10:34

A jinak dole má Eliška 3 zuby a na hoře ji rostou obě dvě jedničky. Ale je celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí