Poradna duly
Jana Čurdová
@Papia Tak já pořád uspávám prsem, ležím s ní na posteli, dám ji prsíčko a do 10 minut spí, ale teď jak je to vedro, tak usíná i za dýl a dosti se i probouzí. Jinak s tím uspáváním, to mám tak i proto, že neustále kojím a taky proto, že spíme pořád spolu (nevadí mě to).
Všimla jsem si poslední dvě noci, že se mi v noci ze spaní otáčí na bříško a pak ji musím vrátit zpátky, když je na ručičkách déle, aby se neprobudila.
Od babičky jsme dostali přesnídávku z jahod ze zahrádky a s piškoty, to ji také chutná.
Jinak toho libečku do jídla dávám opravdu malinko, třeba jen dva malinké lístečky, malé to náramně chutná… ![]()
Neboj se malé uvařit i nějaké masíčko s více se zeleninou, uvidíš jak si bude šmakovat ![]()
@Papia ............ ještě mě napadlo, že ti teď tak usíná za dlouho, že je tak moc vedro…my taky teď špatně spíme, co je vedro v noci ![]()
No je to ted i tim vedrem, trochu, no
ted spi tedy uz v pytly- ale bojim se ze ji v nem je asi i docela teplo
-ale zase se neodkope…ale uz ma zase dra drapance od usinani
jak si mne ta ocicka
no uvidim- diky holky za vase rady- snad nam to pujde taky brzo trosku lip-ona je jinak vazne strasne hodna- vlastne i u toho usinani vubec nikdy nebreci, jen nekdy huci, a bohuzel ji to trva no…
![]()
Ahojte holky, Nelca začíná lézt, minulí víkend začala perovat na čtyřech a teď se plazi snaží se šikulka, asistuje mě v kuchyni
už jsem musela poskovavat věci z dosahu. A v postýlce se zvedá z lehu do sedu trochu přes bok ale přitahuje se po spruslich strašnou radost z toho měla a v kočáře to samozřejmě dělá furt. A zvědavě kouká.
@misaly
tak nam zatim neleze v parvem slova smyslu, ale i tak se pohybuje celkem rychle…taky zacina pruzit, zveda zadecek a tak…hodne pouziva rucicky a preruckovava ze strany na stranu strasne rychle, pak se prekuli a trochu couva a je hnedka uplne nekde jinde
zatim stiham
sezeni ji hrozne bavi, ale sama to zatim neumi vubec…dost povida-bababa-to ji jde nejlip
jinak uz se i mazli, kdyz je unavena
a natahuje rucicky, kdyz chce k nekomu…na velkou chodi skoro vzdy na kyblik-ted s prikrmama uz mame tuzsi stolici…jo a zatim ji vse a rada a ji dokud davam ![]()
Zdravím, zde zasílám pár fotek ze dne, kdy si jdeme pro vysvědční, druhá fotka ze zoo a ta třetí s Amélkou na zahradě) ![]()
Holky, máte ty dětičky krásné
Taky posílám jednu fotečku našeho smíška ![]()
My dneska byly na posledním očkování, málá váží 8,81 a měří 69 cm. Jinak Eli též neleze, ale na kolínka se snaží. Myslím, že není kam spěchat. S náma v je v plavání chlapeček, půl roku, a lozí…jsem ho dneska u MUDr chválila a ona že to není moc dobré tak brzo, že mají dětičky pak v háji klouby a různé jiné potíže.
Krásné holky, nacancane, k sežrání
a naše princezna od neděle sedí
@misaly No paráda
jsou to naše krásné holky šikovné, jen tak dále ![]()
@misaly Můžu jen vědět, kolik už máte měsíců a dní? jinak my máme 7 měsíců a týden a máme dole 3 zuby a nahoře se ji klubou 2 špičáky a mám pocit, že zároven i ty hlavní, tak ted dosti trpívá na bolesti, chudatko moje ![]()
Jak vám spinkaji? Nelca v noci pořád řádí, vzbudí se o půlnoci a chce si hrát pořád si seda pak se vzteká že nemá cucek, někdy to trvá i pět hodin už jsem s toho unavená. Týden byl klid sice vstávala o 6ale v noci dostala flašku a spala dal tak jsem byla ráda, dneska zas o půlnoci v jednu jsem si ji dala do postele to se vztekala nechtěla ležet. Ve dvě usnula a půl 4 se vzbudila dostala mléko pak nějak usnula s medvědem. K postýlce vstávám i 20krát za noc ![]()
7měsíců 20dní. Chudato a měla ty dásně červené? Malá tam nemá nic.
@misaly píše:
Krásné holky, nacancane, k sežránía naše princezna od neděle sedí
No tedaaaa, šikulka. A to si sedne když je na čtyřech nebo jak? Vůbec nevím, jak ten vývoj postupuje.
Jinak u nás se vždy usínalo v pohodě, ale poslední týden se malá v postýlce pořád převrací na bříško, dojdu do ložnice a ona se mi začne smát a tak min půl hodiny. Nevím co to má znamenat
Včera dokonce poprvé na bříšku usla, ale přetočili jsem ji na záda, bojím se aby se neudusila. Ale asi to je blbost, co?
A jinak dole má Eliška 3 zuby a na hoře ji rostou obě dvě jedničky. Ale je celkem v pohodě.