Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
28.6.15 07:24

@Papia Ahojky, tak my to máme se spaním podobné, také se mi v noci často budí (zuby, spracovávání zážitků…), já s malou od narození spím v posteli, takže když se začne budit, tak ji hned strčím prso do pusy, ona se napije, udundá, já se odpojím a spíme dál…
Dala bych dudlík místo prsa, ale od narození dudlajs odmítá, takže jen prsíčko prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.6.15 13:32

Tak to vás holky lituji. Eliška usne v 7-8 a spí celou noc. Nad ránem sebou šije, což mě probudí, ale oči má otevřené. Pohladím a je klid. A s doktorkou jsi to @Papia řešila? :roll: Asi bych si šla pro radu k ní… :nevim:

Jinak malá už začíná lozit, beze už i na kolínkách hračku a směruje jako by k sedu. Kromě mama říká i baba. :pankac: Naše šikulka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.6.15 13:41

@Petulka1234 tak to jsem ráda že nejsem jediná, dneska i včera byl klid konečně. Musíme vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.6.15 13:48

@Irisek83 taky to závidím že ti tak spí, šikula nedávno ležely a už lasujou. Nelca mě popucuje celý byt, to někdy každý den umyvam a je jak čune :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.7.15 21:38

Eli už též sedí, šikulka naše :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.7.15 12:18

@Irisek83 šikovná princezna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.7.15 12:26

A jak zvládáte horko chodíte na koupak nebo doma v bazénu? my jsme byli na koupališti strašně se jí to líbilo cakala kopala, holčičky ji tam obletovali. Dneska v noci dost pobrekavala, bylo dusno horko.Byla na 8měsíc. prohlídce měří 69cm a váží 8,25kg. měnili se jí náušnice minulí týden ji vypadla já jsem ji to tam vůbec nemohla dat ani doktorce to nešlo, chudato brečela, zmitala se krev ji tekla :,( má tlustý lalucek a ta náušnice nešla víc roztáhnout, parado trp. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.7.15 14:56

@Irisek83
:srdce: :palec:
nase jeste nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.7.15 14:58

@misaly
udelali nam na namesti koupaci vodotrysky, tak chodime tam, lezime na dece ve stinu pod stromy- je to super-vcera doma bylo 32 stupnu- je to mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.7.15 15:48

Díky holky.
My máme doma bazén a je to bomba. Bez něho bysme asi ven nevylezly. Na veřejný bazén mi doktorka nedoporučovala chodit skrz rotaviry. :think: Ale tak pokud bych už šla, tak malou asi hodím jen pod sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.7.15 00:40

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale koukám, že dětičky nám rostou všem podobně… musím se podělit, co se děje u nás, před týdnem (přesně v 8 měsících) se nám malá poprvé postavila, teď je jak blázínek, jak se má čeho chytit, pořád stojí, dneska prostála a proskákala celý den, je to vtipné, ale já už jsem z toho na prášky, protože občas se kolínko podlomí a je pád :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
20.7.15 16:34

@Alie Tak to je šikulka :-) U nás je to jen otázka času… :lol:

Holky jede z vás někdo s prckem k moři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.15 21:23

Nelca už týden stojí i ve vaně, sice vangluje ale strašně se jí to líbí. K moři ne, můj názor na to je že dospělí je z toho unaveny natož miminko, tím myslím náročnost cesty. Na koupak taky nejsem celý den na dvě hodky a v chládku, nebo se cakame ve vaně, nebo u rodičů v bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.15 21:30

Mám na vás dotaz ohledně sporťák,, vytáhla jsem ho teď o víkendu. Máme trojkombinaci, u sporťáku boudička jde strašně lehko dolů (až k nohám) že si to nelca stáhne sama nebo přijedu hrb a pomalu to sjíždí, a ještě jsou ty cupliky ve vnitr tak se tam blbě leze(na hlubokém je to z venku). Jak to máte vy? asi jsem se měla víc dívat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
20.7.15 22:04

My máme též trojkombinaci http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…pulse-35692/ , když to prolistujes, dopatras se i sportaku. U tebe to bude možná vada ne? Přece se to nemůže samo sundavat.

K moři (Chorvatsko) valime za měsíc. Cesta přes noc, tam samozřejmě ve stínu. Každý má jiný názor…s malou jsme denně u bazénu, vodu miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí