Poradna duly
Jana Čurdová
@Papia Ahojky, tak my to máme se spaním podobné, také se mi v noci často budí (zuby, spracovávání zážitků…), já s malou od narození spím v posteli, takže když se začne budit, tak ji hned strčím prso do pusy, ona se napije, udundá, já se odpojím a spíme dál…
Dala bych dudlík místo prsa, ale od narození dudlajs odmítá, takže jen prsíčko prosím ![]()
Tak to vás holky lituji. Eliška usne v 7-8 a spí celou noc. Nad ránem sebou šije, což mě probudí, ale oči má otevřené. Pohladím a je klid. A s doktorkou jsi to @Papia řešila?
Asi bych si šla pro radu k ní… ![]()
Jinak malá už začíná lozit, beze už i na kolínkách hračku a směruje jako by k sedu. Kromě mama říká i baba.
Naše šikulka ![]()
@Petulka1234 tak to jsem ráda že nejsem jediná, dneska i včera byl klid konečně. Musíme vydržet ![]()
@Irisek83 taky to závidím že ti tak spí, šikula nedávno ležely a už lasujou. Nelca mě popucuje celý byt, to někdy každý den umyvam a je jak čune ![]()
A jak zvládáte horko chodíte na koupak nebo doma v bazénu? my jsme byli na koupališti strašně se jí to líbilo cakala kopala, holčičky ji tam obletovali. Dneska v noci dost pobrekavala, bylo dusno horko.Byla na 8měsíc. prohlídce měří 69cm a váží 8,25kg. měnili se jí náušnice minulí týden ji vypadla já jsem ji to tam vůbec nemohla dat ani doktorce to nešlo, chudato brečela, zmitala se krev ji tekla
má tlustý lalucek a ta náušnice nešla víc roztáhnout, parado trp. ![]()
@misaly
udelali nam na namesti koupaci vodotrysky, tak chodime tam, lezime na dece ve stinu pod stromy- je to super-vcera doma bylo 32 stupnu- je to mazec ![]()
Díky holky.
My máme doma bazén a je to bomba. Bez něho bysme asi ven nevylezly. Na veřejný bazén mi doktorka nedoporučovala chodit skrz rotaviry.
Ale tak pokud bych už šla, tak malou asi hodím jen pod sprchu.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale koukám, že dětičky nám rostou všem podobně… musím se podělit, co se děje u nás, před týdnem (přesně v 8 měsících) se nám malá poprvé postavila, teď je jak blázínek, jak se má čeho chytit, pořád stojí, dneska prostála a proskákala celý den, je to vtipné, ale já už jsem z toho na prášky, protože občas se kolínko podlomí a je pád :/
@Alie Tak to je šikulka
U nás je to jen otázka času… ![]()
Holky jede z vás někdo s prckem k moři?
Nelca už týden stojí i ve vaně, sice vangluje ale strašně se jí to líbí. K moři ne, můj názor na to je že dospělí je z toho unaveny natož miminko, tím myslím náročnost cesty. Na koupak taky nejsem celý den na dvě hodky a v chládku, nebo se cakame ve vaně, nebo u rodičů v bazénu.
Mám na vás dotaz ohledně sporťák,, vytáhla jsem ho teď o víkendu. Máme trojkombinaci, u sporťáku boudička jde strašně lehko dolů (až k nohám) že si to nelca stáhne sama nebo přijedu hrb a pomalu to sjíždí, a ještě jsou ty cupliky ve vnitr tak se tam blbě leze(na hlubokém je to z venku). Jak to máte vy? asi jsem se měla víc dívat. ![]()
My máme též trojkombinaci http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…pulse-35692/ , když to prolistujes, dopatras se i sportaku. U tebe to bude možná vada ne? Přece se to nemůže samo sundavat.
K moři (Chorvatsko) valime za měsíc. Cesta přes noc, tam samozřejmě ve stínu. Každý má jiný názor…s malou jsme denně u bazénu, vodu miluje.