Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
9.9.15 13:34

Jak kdy ji zabavuji někdy papa pěkně ale když mě vyleza ze židle tak ji jednu dám. Telka taky nehraje protože by se na ni dívala, ale dneska si ji dvakrát zapla sama ovladač je totiž na stolku tak na něj dosáhne odešla do obýváku a já vařila v kuchyni(tam máme taky telku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.9.15 13:43

@Pifinka my jsme chodili v půl roce paráda malá si to užívala chodily jsme do Hodonína pak kvůli rekonstrukci fasády do Uherského Hradiště cože je hodina cesty a to už se jí nelíbilo, no a asijských to ještě nemají hotové tak až po novém roce což je škoda tak si zajezdem občas sami ať to nezapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
9.9.15 22:08
@Irisek83 píše:
@Papia no tak pokud se mi malá po lžičce, kterou ji krmím natahuje, nevidím nic špatného na tom, když ji dám do ruky druhou a drží si svoji a snaží se jakoby jídlo nabrat sama… :jazyk: a pokud kukne občas na tv, no a co? :nevim: Celý den někde lašuje, není to jako že by se dívala na telku celý den. :roll: :roll: :roll:

Taky někdy půjčuju druhou lžičku, dokonce jsem to i četla v nějakym chytrym článku že se to doporučuje, aby se dítko jakoby učilo s tou lžičkou pracovat, napodobovat maminku. U nás teda televize jede občas přes den, ale bez zvuku, jen jako kulisa, máme ji zavěšenou na zdi. Malou tv vůbec nezajímá, jen když je tam počasí, tak na to zírá a tleská, asi se jí líbí jak je to modrý, nebo nevim, no a asi dvakrát jsem jí viděla, jak je úplně zkoprnělá a civí na bednu a vždycky tam šel AZ kvíz, tak nevim co si o tom myslet :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3224
10.9.15 21:21
@Irisek83 píše:
@Papia no tak pokud se mi malá po lžičce, kterou ji krmím natahuje, nevidím nic špatného na tom, když ji dám do ruky druhou a drží si svoji a snaží se jakoby jídlo nabrat sama… :jazyk: a pokud kukne občas na tv, no a co? :nevim: Celý den někde lašuje, není to jako že by se dívala na telku celý den. :roll: :roll: :roll:

Delej to jak chces- ja jen psala jak to delame my :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.9.15 21:22

@Pifinka
AZ kviz :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.9.15 13:53

Jejda jsem si po sobě přečetla úryvek"vyleza ze židle tak ji jednu dám" tím jsem měla namysli hračku, lžičku, ne že ji dám na zadek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
28.9.15 14:17

Čau holky, co děláte, že nikdo nepíšete :D Tak co ty vaši drobečci, jak jste dopadli na 10m prohlídkách? My šli pozdě, takže mudr říkala, že děláme teda už 11ti měsíční. No a máme teda 77cm, vím že je to na holčičku hodně, ale doktorka nic neříkala, na tu výšku ale prej máme malou váhu a to 8,6kg. Ale hubenou jí nemám, tak nevím. Prej má mít v roce 10kg, ale myslim že každý mimi je jiný. Jinak asi nic zvláštního na prohlídce, jen teda malá řvala jak tur. Má teď strašný období, podle netu separační úzkost, pořád mě honí po bytě, plápolá mi na nohách a řve a chce chovat, sama si vůbec nechce už hrát, to dřív dělávala ráda a v pohodě, ani k tátovi moc nechce, pořád mě kontroluje kde jsem. A co mě teda zlobí, tak nechce sama už usínat, s tím jsme nikdy neměli problé, když jí dám do postýlky tak tam vyvádí jak kdyby jí vraždili. Chodím jí položit, dát dudlíčka, pohladit, ale max 3× a pak už nejdu a nechám řvát. Je teda fakt, že nejdýl to vydržela 7 minut a pak si lehla, tleskala si a pak usnula. No a v noci po mlíku to samý, řev, takže jí beru kolem tý pátý k nám do postele a spí u nás do rána. Nevim jestli dělám dobře, ale nechci aby vzbudila celej barák. No a co vy…?

• Citovat
  • Upravit
485
28.9.15 19:35

@Pifinka Ahojky, my jsme měli v 10 měsících 9,6kg a 77cm, ale je to kluk. Jinak taky spí se mnou v posteli, když v noci nechce už po mlíku chrnět. Teď má vztekací období, začne řvát, když něco vezmu, zakážu a nebo zavřu dveře od ložnice :mrgreen: Usíná teda v postýlce po mlíku, někdy se zvedá a hopsá u postýlky, jindy usne hned :) Jinak už s oporou ťapká, tak mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.9.15 16:20

@Pifinka @Adis89
tak nase mela na te 10mesicni prohlidce 10,10kg :mrgreen: -delku nemeri :roll:, tak nevim…taky se trosku vzteka kdyz neco zakazuju, ale jinak je to porad zlaticko, hraje si i dost sama, tak jsem rada. porad spi vetsinou 2× denne, nekdy i 3×. vetsinou vstava okolo 7 a v 9 uz jde spat a poo jde vetsinou oklo 14hod zase znovu.
v noci porad 1× kojim a k ranu vetsinou oklo 6-6:30 kdyz uz se zacina budit, tak ji take beru do postele a spi nekdy az do pul8-ale dost se teda u toho vrti-takze ja uz pak moc nespim, no :think:…usina v postylce, ale ne sama-to nam porad nejde…ale lehne si, kdyz reknu haji, tak uz lezi a pak bvetsinou me musi drzet za ruku-zkousim ji to odnaucit, zatim nic moc…
jinak sama zatim nechodi, ale po ctyrech je hrozne rychla a vsude stoji a leze. umi paci, paci, jak je velika a hopsahopsa-ve stoje i v sede zacne hopsat a taky tancuje kdyz hraje nejaka pisnicka-to se naucila sama :srdce:
zuby ma porad jen 2 dole uprosted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.9.15 12:02

Ahojte.

My byly na kontrole dneska a malá váží 9,95 kg a měří 74 cm. Dle Mudr prospívá ukázkově.

Kolem nábytku Eliška valí jak drak, nebojí se už ani přechytnout ze stolu a valit zase kolem sedačky. Za ruky taky jde, ale pokud se drží jen jedné, tak se bojí. Prozatím všude lozí. Jinak umí paci paci, jak je veliká, jak se má, pa pa a někdy taky komolí vše dohromady :lol: Taky dělá tany tany :dance: Spinkat chodi 7-7,30 a vstává jak kdy…dneska v 7, včera 7,45. Někdy třeba v 5 dám mlíko a ještě spinka. V noci se budí jak kdy. Dneska 2×, ale většinou ji pohladím, dám na ni peřinu a spinká dál. To donedávna spinkala celou noc, tak snad se to zase vrátí. Spinká sama v postýlce. S usínáním problém nemá, jsem ráda, že jsem si ji tak naučila. Papá taky všechno, na snídani jsem ji dala už i šunku, kiri, med, marmeládu atd. Za chvilku mají ti naši prcci rok, tak co jim odpírat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.9.15 12:05

JO a koupila jsem první botičky, sice ještě nechodí, ale nevím, jak bych ji dávala ven bez botek, když už ji jsou ty miminkovské malé. Už je zima aby byla bez nic a předpokládám, že v nich i pár prvních krůčků udělá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.9.15 16:26

Tak jsem malou merila ma take 77cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
30.9.15 21:38

Tak to máte krásný váhy holky, to závidíme, přitom malá dlabe moc pěkně. Ale taky se celej den nezastaví krom hoďky po obědě, kdy si schrupne. Jinak je jak na klíček, taky je pořád splavená. Začíná povídat, říká a dělá hááíííí - hají, když ukazuje jak je veliká tak říká táááá, jako ták, cáky cáky říká táty táty, jinak táta máma když chce, pápá říká krásně a když dělám jídlo tak huláká mam mam jako mňam. Ukazuje kde má pupík a kde nosánek. Už se ve stoje pouští, ale neudrží se ani vteřinu. Naučila se dávat kostky do kyblíku, hračky do krabice kam se uklízejí a taky už umí skládat do sebe kelímky, snaží se dávat tvary do vkládačky, samozřejmě se jí vůbec nedaří, ale poctivě trénuje. No a u nás už měsíc frčí sluneční brýle. Koupila jsem jí dětský v DM ve výprdeji za 49Kč a jsou k nezaplacení. Od rána do večera nasazuje, sundavá, nasazuje, sundavá :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
442
1.10.15 12:36

@Pifinka Sikulka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
1.10.15 13:49

Holky a co k narozkám, už máte plány? Já už mám dokonce dárky doma :lol: pořídila jsem odstrkovadlo, takový to menší enduro a nafukovací hopsací krávu, asi ještě koupím lego, ale uvidím. Už máme krámů až až.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex