Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
28.10.15 16:48

@Petulka1234 :hug:
@Adis89 to je šikulka :dance: Nelča se bojí pustit, za ruky by chodila ale nechci ji ničit ramínka a sobě záda, není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.10.15 16:54

Jinak je už týden bez průjmu, rozjedla se a plná energie. Včera jsme byly na stěry ani jsem ji položit nemohla řvala jak ďas, od té doby co ji měnili náušnice tak hrůza, ty jsem byla v pondělí přimknout a zas histerický řev,12.11 jdem zas na odběry roční prohlídka a očkování, mám z toho hrůzu co bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
28.10.15 23:19

Čáu holky, tak naše malá se taky bojí pustit, párkrát to zkusila a bum na zadek, tak teď je opatrná a pořád ručkuje, několikrát obejde byt, sedne si, pohraje a zas frčí na obhlídku. Naučila jsem jí jak dělá kravička, tak ona říká půůůů, jenže když jí říkám ať ukáže kde má nosánek (co už krásně uměla), tak ona na to půůůů, když říkám jak je veliká, tak ona na to půůůů, když chci pusinku tak ona půůůů, tak je s ní docela sranda :D Má už dvě stoličky. No a teda z roční prohlídky mám už taky pupínky, to je vždycky cirkus u doktorky… a ta naše je dost protivná.

• Citovat
  • Upravit
149
29.10.15 13:56
@Adis89 píše:
Holky musím se po hlubit náš malý dnes začal chodit sám :palec: tak mám radost :)

Taky už ťapeme bez držení… Šlo to hrozně rychle, od dvou tří samostatných krůčků po přejití celého pokoje to bylo tak 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
29.10.15 14:46

@Oldotter přesně tak :) Jaké jsi koupila botky na ven, když už chodíte? jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.10.15 18:02

Ahoj holky, mala jeste nechodi, ale porad stoji, takze na ven uz taky mame boty aby mohla byt venku z kocarku-mame protetiky kotnickove na dva suchace vel.20
ale podel nabytku uz chodi pekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
29.10.15 20:39

Já jsem nakonec do botek investovala a koupila jsem superfity kotníčkové. Malý má hrozný problém s botkama má vysoký nárt a málo co prozje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.10.15 21:15

@Adis89
taky mame vysoky nart-superfitky mame pak c.21 uz taky nachystane-jedny zavazovaci kotnickove a druhe jakoby snehule-dostali jsme je od kamaradky a jsou skoro nepouzite :palec:-mozna jen v kocarku-jeji chlapecek je mel v pul roce a to rozhodne nechodil ;)¨
a fotka je z dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.11.15 17:01

Zdravím, tak naše malá také stojí a vydává různé srandovní zvuky, také ještě nechodí, ale už se mi stalo, že stála například u stolu, držela v ruce jablíčko a když si ho přendávala do druhé ruky, tak se zapomněla a stála pár vteřin bez opěry, ničeho na nohou, takže umíte si představit jak jsme všichni doma jásaly radostí a malé tleskali jak už je moc šikovná :D
Tak chudák z toho byla v šoku proč tak všichni jásáme, ale líbilo se ji to, tak hned začala to své úúúúúúúúúúúú s úsměvem na tváři :mrgreen: :)
Mimochodem, máte je ale krásné ty dětičky :* :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.11.15 19:33

@Papia :) náš mladý pán dnes objevil jaká je sranda v listí :mrgreen: maminka ho hrabala a on mi ho úspěšně rozhazoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.11.15 14:41
@Adis89 píše:
Jaké jsi koupila botky na ven, když už chodíte? jestli se můžu zeptat

Ono toho venku zatím zas tak moc nenachodíme, takže zatím vystačíme s botkami po starším bráchovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.11.15 20:14

Dneska Nelinka slaví prví rok :dance: Bohužel mě ráno umřela babička :,( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.11.15 20:21

Drž se, vím že to moooc bolí. Ber to tak že aspoň malou viděla, to je nejvíc…mě umřela babička 14 dni před narozenim Elišky :'( Už to bylo rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.11.15 10:53

@misaly
nelince vse nej a babicce do nebicka pozdrav-to je mrzute :(
ja mam jeste obe babicky-ale obe jsou na tom uz celkem spatne-takze jsme byli radi ze ta jedna stihla narozeni sveho pravnuka co se narodil ted 2.11.2015 ;) -jeste aby ho aspon stihla i videt-snad ji ho brzo dovezou ukazat…babi chodi na dializu 3× tydne a nevypada to moc dobre, no :(
@misaly ale aspon videla malou a i si ji uzila :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
6.11.15 23:55

@misaly Ahoj, to mě mrzí, přeju hodně sil. Moje Nelinka taky dnes slaví rok, tak je máme stejně pojmenované a i stejný den rozené. V kolik se narodila? Moje vyvolávaně v 14:23. Oslava bude s dortem v neděli, tak se moc těším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex