Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
15.1.16 19:43

Nase zacala chodit presne ve 13ti mesicich-ted uz doma krasne slape-na hristi potvora leze vetsinou po ctyrech-jo to trosku v kopci, tak asi proto. Zubu mame 6-2 nahore a 4dole…
jinak ja ji varim zvlast-ikdyz rada ujida z naseho-jeji vubec nesolim…
my hodne znakujeme-to uz umi-pracka, jeste, jidlo, piskot, sampon, prase, boty, knizka…
ted nove rika-děti a děda-uz ji to jde pekne, pak balon…
na nocnik to ted zase trosku jde-pak ukazuje hotovo-alestejne bez plen ani ranu…jinak je to strasnej zrout-musim jist tajne-jinak by me snedla vse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.2.16 16:59

Ahoj holky, tak jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.2.16 21:32

Ahojky, my dobře :-) Eliška je čím dál větší drak. Snaží se opakovat slova, myslím, že bude za chvilku už i mluvit. Třeba se jí zeptám, jak se jmenuje, fakt mi odpoví Eli a teď kolik má roků a na obou ručičkách ukáže ukazováčkem jako že jeden. Nově mi řekne jak volá na kočičku…no sranda. Začaly jsem chodit do cvičení, ať jsem mezi lidma a tak taky dobré. Zubů už má 15 + 3 špičáky prosvítají…dávají si ty její tuby na čas :nevim: Jinak nočník jak kdy…jednou si řekne aa a chce na nočník, z toho nic a dneska si řekla aa před dospěláckým záchodem, tak jsem ji na něj dala a vyčurala se. Někdy je to ale boj, třeba když se vyčurá do nočníků, dám ji novou plenku a ona se do ní vykaká ;) No a hodně zkouší co vydržím… :roll: :roll: :roll: Ale je to boží a neměnila bych. Jak vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.2.16 21:34

Chodíte taky někam třeba pařit? Daly jste už i prcky na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.2.16 11:15

Ahojky, tak u nás malá je taky takový divoch :) Teď jsme všichni nemocní, ale už naštěstí skoro z toho všeho nejhoršího venku. Malá už taky něco málo řekne : co to je? (to bylo jako první, co kdy řekla) a pak na kočičku řekne: čičí, na pejska řekne: haf a když něco dává, tak řekne: na. Ale to „na“ řekne i na to, když něco někomu podává. Ale slovo dej se naučí časem, přece slovo „na“ slyší skoro na všechno, tak proto se to rychleji naučí než slovo dej. A jinak si něco žvatlá, ale nejvíc je pecka a to se hodně usmívám, když pustím písničku a řeknu „tany, tany“ a malá začne na to tancovat :lol: :mrgreen:
No prostě sranda s dětičkama.
Nočník pořád máme ještě na parádu vystavený v obýváku. Dnes, ale šla za mnou a ukazovala si mezi nohy a říkala aaaa, tak jsem ji posadila a nic, ale nijak ji do toho netlačím. Kakat a čůrat umět bude do nočníku nebo na záchodě a už se těším na léto, až budeme jezdit na zahradu a tam bude létat bez pleny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.2.16 11:17

A pařit jsem ještě nikde nebyla, jsem ten typ, co mě to ani neláká, ale máme v plánu už s mojim, že až bude větší, tak někdy za rok, dva, tak si někam vyjedem na víkend bez dětí.
Jinak můj oraz vidím v tom, že jednou týdně jdu na hodinu a půl na kurz angličtiny a manžel hlídá, tak aspoň tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
21.2.16 16:51

Čau holky, já taky malou ještě neměla hlídanou, jednou byla u babičky na hodinu, a občas je s tatínkem když si chci nějak vyjet na nákupy, ale to je vše. Jinak u nás nočník už od roka funguje dobře, sem tam si i řekne že „kaka“ ale většinou je z toho jen prdík :D Na velkou dávám pravidelně po obědě a to se vybobkuje téměř vždy. Miluje listovat v knížkách, říká „tetek, jejek, méma, myma“ atd, což je krktek, ježek, méďa, myška, umí asi 10 zvířátek jak dělají, máma, táta, babi, děda, papat a ještě pár slovíček. Už krásně chodí, ale trvalo nám to, začla až na konci 14m. Krade mi šminky a pořád se pudruje a maže se krémem a natírá si pusinku jakože leskem, to jí baví moc. Jídlu moc nedá, zato pěkně začíná rošťačit a někdy i schválně zlobí. Spí mi po obědě vždycky cca 2 hodinky a pak chodí v půl 9 večer a spí cca do osmi a jednou za noc stále krmíme :zed:

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
21.2.16 16:53

Tady foto našeho pokladu :D [* *]

• Citovat
  • Upravit
442
21.2.16 17:11

@Pifinka Pekné fotečky :-)

My se byly i s tátou fotit v roce :-) Nooo, tak to jsem asi jediná, která tady chodí… táta se postarat umí a když si může zajít on, tak co by nee i já. Potřebuji prostě vypnout. No a za měsíc letím na 4 dny pryč :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
21.2.16 17:55

Ahoj holky, tak nase taky pekne radi, leze vsude, otvira skrinky v kuchyni, chce vse zkouset, kdyz tam neco varim soupne si ke me zidli a chce se koukat, ale to jde spatne, ona nepostoji, porad chce neco brat-no je to akorat pekny stres ji tam mit…jinak ma 6zubu a dnes jsem vyhmatla dalsi 4 stolicky-nejdou videt, jen prsten jsem je nasla…bavi ji cvicit s tatou, masiruje ho ;), je to sranda-chodime i do sokola-to ma moc rada…slova ji jdou je prvi slabiky-zatim to neumi propojit-takze skoro vse je „bo“pa"ba" a tak ale zvani porad :mrgreen:
uz tedy rika tato, ale mamo ji nejde
miluje boty, jak reknu ze jdeme ven, tak hnedka hlasi ze si vezme boty :srdce:
Porad kojim-umi si uz o to sama rikat, a bohuzel si zacala zase rikat i v noci a to jsem zrusila nocni kojeni v 11 mesicich…no uvidime
ve stredu ji vecer poprve bude hlidat a uspavat babicka, jdeme poprve do divadla…jak kojim, tak ji na moc dlouho dat nekomu na hlidani nemuzu…tak uvidime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
21.2.16 19:13

@Papia Pěkná holčička :*

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.2.16 07:55

Chystáme se na procházku)

Zdravím děvčata, tak já taky přidám nějakou fotečku, ať vidíte jak jsme také vyrostli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.2.16 07:58

…a tady jsme v herně v DDM…čekáme na starší dítko až skončí kroužek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.2.16 15:16

Ahoj holky, máte krásné dětičky. My jsme taky pěkně vyrostli, malej už má 12kg :-D Jinak teď se mu prorazila první stolička a druhá mu leze. Teď poprvé od narození měl rýmu, že jsem musela odsávat, ale jinak jsme zdraví, ťuk ťuk. Jinak Honzík se docela rozmluvil, říká auto, teta, táta, máma, bába, paní, pán, dům, Dan, dem, čaj, papů, pápá, pití, tak tak :D a taková jednoduchá slovíčka. Docela už se naučil rozumět pokynům. Takže donese co po něm chceme a tak. Také přidávám fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
2.3.16 22:00

Krásný dětičky! Holky, vím že je to ještě daleko, ale už jste přemýšlely kdy dáte prcky do školky, oni tím že jsou v listopadu, tak to je takový blbý. Třeba u nás berou děti nejpozději říjnový, takže já mám rodičovskou na tři roky, ale asi si jí budu muset protáhnout na čtyři… jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex