Poradna duly
Jana Čurdová
@misaly jeeeee to je pěkný dort, naše malá měla dort kočičky a to proto, že se jí líbí moc kočičky
![]()
Ahojte, oslavy prvního roku jsou za námi…od kámošek dostala Eliška sedačku, kterou tady někdo doporučoval, tak jsme chtěly poděkovat, je super a malé se líbí ![]()
@Irisek83 Nad křesílkem jsem pořád spekulovala já, tak když ji vidím jak je tam vysmátá, tak je rozhodnuto, kupujem pod stromeček. Jinak teda holky my jdem z jedný nemoci do druhý, tři týdny rýma, pak dva týdny kašel, z toho jsme se ještě nevyhrabaly a už máme od včerejška ATB na angínu a dnes ráno malá celá kropenatá, tak znovu k mudr a je to syndrom ruka-noha-ústa. Vůbec nejí, nepije, pusinku má plnou puchýřků i zevnitř, chuděrka moje ![]()
@Irisek83
krasne
@Pifinka
teda /chudatko, snad bude uz brzo ok/my meli ted rymu a kasel/nesla 2× na plavani, tak uvidime zitra, snad uz to bude ok a po plavani seji nic nevrati/drzelo se ji to kaslani pekne dlouho…jinak zatim mela jen tu 6tou nemoc a to celkem slo.
jinak nase jeste porad nechodi sama/lita tedy po byte, treba se zidli a nebo preruckovava vsude mozne, celkem rychle, chvilkama se vubec nedrzi/ale jeste nevi ze stoji uplne sama
,jeste ji nedoslo, ze uz to zvladne
/treba neco drzi a nemuze se dobre podpirat o nabytek, tak vlastne ruckuje jen trosku a kdyz nevi co, tak sup na kolena/ale ma svuj cas, neresim to ![]()
Nelča už chodí, po bytě léta jak drak, ale venku na krivem padá a nezdvihne se a mává rukama jak andelicek ![]()
Už měla jeden test negativní měla jsem si dneska volat na výsledky, ale jak chodíme do klubiku tak jsem na to zapomněla doufáme že už to bude ok. ať mužem chodit na plavání.
@Papia Moc gratulujeme, já jsem úplně vám zapomněla také chodit, že už chodíme. Začali jsme ofiko 25.11, ale bylo to takové to začáteční, stála a zničeho nic udělala sama asi 5 kroků, no to jsme vytřeštili oči a začali jásat jako kdybychom vyhráli sportku
![]()
Chci se zeptat, vy jste taky začali tak chodit, stylem pár kroků z ničeho nic sama, pak zase po čtyřech (protože je to stále nejjistější
) a nebo už jenom chodíte?
Holky musím se pochlubit, náš malý si už týden říká sám, že chce dělat ee ![]()
@Petulka1234
zatim je to tak ze kde ji staci tri kroky, tak chodi, kdyz chce byt nekde rychle tak sup na 4 a meteli
tazke zatim jde jen od sedacky ke knihovne, od lednice k zidli a tak ![]()
@Adis89 tak to je sikula- my chodime na nocnik uz dlouho, ale rika jen obacs a nekdy se ji zeptam a ona rychle bezi po 4 k nocniku a pak stejne nic neudela…obcas udela „a“vytresti oci a ukaze rukou ke stropu
na velkou ji vetsinou chytne, ze vidim, ze se chysta, tak pak rychle bezime
jinak mame 5 zubu, ukazuje hodiny, svetlo, pracku(tu miluje)-dava pradlo do pracky, z pracky a i mi podava kdyz vesim
,ukazuje jak si mydli brisko kdyz se meje, trosku prosim, ale to zatim nic moc
uz jsme 4 tydny porad nemocny, tak snad uz budem ok-nejdriv ryma, pak kasel, pak dutiny-to chudak strasne chrapala a chroptila ted zase kasel-ale uz snad konci
Naše malá vždy udělala jen krůček a pak bác, ale minulý týden bylo pár kroků a dneska už chodí krásně. Jak ji tak sleduji, tak už převážně chodí než lozí. Sradna je že když spadne na zadek, řekne „au“. Jinak umí toho hodně - třeba ze zvířátek pejska, prasátko, koníčka, kočičku
Na narozky jsem ji koupili v Ikea houpacího soba, tak to si na něj i vyleze a houpe se, pak dostala hrací stůl a je tak i telefon, tak to si dává k uchu a volá
Taky nás hrozně napodobuje a začíná opakovat slova. No je toho hodně a každým dnem nás něčím překvapí.
Chtěla jsem se zeptat těch, které kupovaly zimní botičky. Kupovaly jste velikost nožičky co Váš brouček má nebo o číslo větší? Já právě nevím, protože teď má malá kotníkové, ale bez kožíšku, ale už jí jsou tak tak…ale pokud koupím zimní, tak pochybuji, že by jí vydržela stejná velikost celou zimu. Ale zase na druhou stranu ať pak špatně nechodí…poradíte? ![]()