TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
2.11.20 17:00

@Ajrad1981 tak to já už od 32tt nepribiram 8) za to sem přibrala asi 13 kg během 4 měsíců takže mi hrozně popraskaly nohy, zadek a boky :zed: teď už mi praska je břicho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.11.20 18:02

@Erin741 Já přibírám po troškách, takže naštěstí žádné strie zatím nemám. Ale mažeme bříško, máme z toho takový rituál před spaním. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.11.20 18:07

@Ajrad1981 jak to ti závidím.. ja mazala tak vzteklá a bylo mi to prd platný :zed: moje spodní půlka těla vypadá jak kdybych ji nacpala do drtiče odpadu :poblion: doufám že alespoň polovina zmizí a ani tak už si nevezmu nic co končí nad koleny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.11.20 11:48

@Erin741 Já se divím, že žádný praskliny nemám - teda tam, kde si vidím. A to mám všechnu - nebo většinu - nabrané hmotnosti v břiše, je napjatý tak, že mám občas pocit, jako kdyby se miminko chtělo vyvalit ven. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.11.20 12:43

@Ajrad1981 já sem na začátku přibrala dost s nalilo se mi to všude, ale byla sem dost hubená.. popraskaly mi hlavně ty nohy, zadek a boky.. zhruba od 30tt začalo i břicho směrem k pupíku a za poslední týden mi to začíná i kolem ale to není zatím tolik vidět.. stím vyvalenim máme stejný pocit, přijde mi že mám bříško celkem máme na to že mám 16dni do termínu :D dá se krásně odhadnout co zrovna maličká vystrkuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.11.20 15:44

@Erin741 A máš nějaký porodní plán? Já dost nevím, co bych tam psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.11.20 15:49

@Ajrad1981 porodní plán sepsaný nemám, ale chci od nich hlavně to aby pokud to půjde do mě necpali žádné léky… Stím už sem je ale seznamovala, má paničkou hrůzu z jehel a pokud možno bez nastrihu. Jinak mám sepsané poporodní přání ( jak se mají chovat k malé a co od nich chci) když mi pošleš e-mail tak ti to mohu poslat.. řekla bych že tam mám krásně napsané v podstatě všechno.. jediné co sem tam nepsala je to že chci odejít dřív z porodnice pokud budem já i malá v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.11.20 15:57

@Ajrad1981 po porodního plánu můžes napsat třeba že si přeješ aby ti pustili tvou hudbu ( když si ji přineseš), že chceš v první době porodní využívat sprchu, že si chceš vybrat polohu ve které chceš rodit, tě nechceš aby miminku vykopali ocicka, že chceš nechat dotepat pupečník, neměřit miminko hled po poporodu, že chceš aby v první době porodní zhasli světlo nebo třeba že chceš nebo nechceš VV.. spoustu vzorů na porodní plán najdeš na internetu :)… Já třeba moc požadavků nemám, chci hlavně porodit :lol: a co chci si prostě na místě vyrvu nebo to vyrve přítel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.11.20 10:05

@Erin741 Já jsem nějaké plány četla, asi si z nich vyberu. V podstatě bych ráda rodila pokud možno přirozeně, bez epiduralu a podobných věcí. Jediný, co fakt vyžaduji - žádný kleště. I když teď se to prý skoro nedělá…
Jinak jsem si právě domluvila pediatra, takže další starost za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.11.20 10:32

@Ajrad1981 hlavně si ten plán uprav podle svého.. je lepší napsat hned na začátku že si infirmovana o všech rizicích a bla bla bla… S těma kleštěma je to těžké asi bych to napsala tak že si přeju bez zásahový porod ( pokud nebudeš ty nebo maličké v ohrožení života)
Já to psala ve formě žádosti aby si nemysleli že jsem nějaká podezirava hysterka :mrgreen: váhu to má stejnou, jen to podle mě lépe vypadá :D
Pediatra už mám taky, jen sem zavolala že nějakého sháním ona řekla že nabírá a ať zavolám až budem z porodnice doma :D takovou rychlost sem teda nečekala :) už mám za sebou i matriku, porodopis a vyskrtane příjmové papíry do porodnice :) teď už jen čekám až se madam rozhoupe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.11.20 10:46

@Erin741 Na matriku jsem přítele hnala už před 2 týdny, kdy mě vyděsila informace, že se začínám otvírat. :-) Ve středu na ozvách se mnou něco vyplňovali, jestli porodopis, to nevím, tenhle termín jsem od tebe slyšela poprvé. :-) Ale tak snad mám papíry všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.11.20 10:58

@Ajrad1981 tak to bylo asi ono.. v podstatě si opsali tehotenskou průkazku, napsali kdo je otec, naše vzdělání a rodné čísla.. je to v podstatě registrace co porodnice kde predpokladas že budeš rodit :) teď v úterý na další kontrolu ponesu i to poporodní přání aby to měli v dopředu v dokumentaci a nedošlo k nedorozumění. Snad už mi na té kontrole řeknou že se něco děje :mrgreen: už 2 dny mě trošku občas poboliva v podbřišku a malá protestuje při každe delší činnosti :mrgreen: piju maliník se skořicí tak snad to k něčemu bude :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.11.20 14:49

@Erin741 Tak tyhle stavy mám už asi 2 týdny. Dnes teda podbřišek pobolívá jaksi víc, doufám, že tam malý ještě chvilku zůstane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.11.20 14:54

@Ajrad1981 ty jsi teď 36tt viď? Tak to už by nebyla žádná tragédie :) já v neděli začínám 39tt. V úterý mi řekli že se stále vůbec nic neděje, jen že mám neuvěřitelně aktivní miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.11.20 16:29

@Erin741 Já vím, že teď už by to bylo v pohodě. Jen bych byla ráda, aby se narodil na narozeniny mojí babičky - 20. 11. Je chudák už rok po LDNkách, teď za ní navíc ani nemůžeme, a ten zákaz návštěv je dost znát, už na jaře udělal svoje a teď tím spíš. Doufám, že miminko pomůže, a kdyby se fakt zadařilo na její narozeniny, možná by to pomohlo tím víc.
Prý kromě maliníku pomáhá i červený víno, samozřejmě decentně, měla bych si nějaký pořídit. Tohle mi přítel nekoupí, protože ještě nemá postavený posed, aby měl kam zdrhat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí