TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
6.11.20 18:17

@Ajrad1981 na narozeniny by to bylo fajn :D já mám ty své 17.11 tak třeba taky ještě malá vyčkává :mrgreen: o vínu už sem taky četla, jestli mi v úterý řeknou nález 0 tak si ho taky koupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.11.20 18:48

@Erin741 Tak si pak připijeme na dálku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.11.20 19:15

@Ajrad1981 však taky jak jinak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.11.20 21:09

Ahoj holky
chci se zeptat na to, zda když mám za sebou císaře:Malá měla 4590 g tak zda bude i teď:
Jsem 35+1 a malý má 3100 g takže opět žádný drobek.Ale v porodnici kde jsem byla na kontrole mi řekli, ze se uvidí:Ze jizva není ztencena atd.Ale já když mi řekli tu váhu, jsem teď hotova a raději byvh šla na plánovaný císař než pak potom třeba na akutní nevím no.
Myslíte, ze jim to mužu na další kontrole říct? Ze mám strach a i vzhledem k veku je mi 40 a k velikosti první dcerky bych raději císaře? Aby mi neřekli, ze si nebudu vybírat a rozhodnou si to oni.
Jsem z toho úplně na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.11.20 21:29

@Nicol-8 říct jim to určitě můžeš, hlavu ti za to nikdo neutrhne ;) vysvetli svému lékaři své obavy a strach a popros ho jestli by ti mohl změřit panev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.11.20 12:08

39tt něco je jinak

Ahoj holky :D tak sem dneska 38+2tt a něco je jinak. Poslední 3dny se mi vratila energie, malá se místo neřízeného řádění jen line prevaluje ( ale pravidelně tak dobrý) přes den mi nic není, jako bych těhotná nebyla jen v noci mě bolí stydká spona když se převalují. Nemám problémy se spánkem a na WC jdu max jednou za noc a 2 dny sem nesla vůbec 8) na nějakou velkou akci to teda stejně není protože si každou chvilku musím odpočinout ale za pár minut zas dobrý :mrgreen: cítím se v podstatě skvěle. Upřímně doufám že je to předzvěstí blížícího se konce, ale kdo ví :nevim: zítra jdu na kontrolu tak doufám že mě Doktor potěší :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.11.20 12:27

Dnes 37 tt

@Erin741 tak to už je miminko možná na světě že? :lol: :kytka:

Už se nám to krátí holky :D já už mám jen tři týdny do termínu už se nemůžu dočkat, hlavně aby malá vydržela do prosince :dance: 🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.11.20 12:37

@Meleys Mně zbývají týdny dva a vůbec bych se nezlobila, kdyby malý vykoukl dřív. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.11.20 12:37

@Meleys leda velký prd :mrgreen: malá si že mě stříli.. za 3 dny se vše vrátilo do normálu a bylo po náladě :D ted už mám 4ty den kazdorani průjem tak usilovně piju maliník, každý večer horká sprcha, cpu se kořeněným jídlem a už sem zkusila i červené víno :pocitac: a furt ani náznak.. 2× sem měla něco jako poslíčky ale jen lehounce a za cca hoďku s půl to přešlo :zed: zítra mam další kontrolu a jestli řekla že je nález 0 tak se půjdu snad oběsit :mrgreen: malá vždycky ráno trochu pozlobi ale pak je zbytek dne klídek :mrgreen: jediná co se zatím změnilo je že mám větry :mrgreen: :lol: hold to malé na moje narozeniny nevyšlo jak všichni tvrdili :mrgreen: jinak termín mám v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.11.20 16:22

@Erin741 :lol: ten prujem to bude asi z toho korenenyho jidla :lol: no alespon nebudes potrebovat klystyr 😂jee tak v sobotu to uz je za par asi se ji u tebe libi a nechce se ji ven :srdce: jo jinak vetry / to znam asi to k tomu patri :lol: tak hodne stesti preji at to dopadne tenhle tyden :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.11.20 16:27

@Meleys ikdyz jsem ráda že se jí u mě líbí tak už by mohla mazat :mrgreen: začínám mít pocit že to nebude nikdy :zed: děkuju za přání snad už to do konce týdne budem mít za sebou, nedokážu si představit že by to mělo trvat ještě déle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.11.20 17:16

@Ajrad1981 tak to uz to mas taky za pár :srdce: :palec: :lol: asi to vsechny citime stejne ke konci uz si prejeme aby byli uz venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.11.20 12:09

Tak dneska to byl opravdu zážitek… V 8 jsem byla v porodnici a teprve v půl 9te sem se dostala na monitor i přes to že byla čekárna prázdná. monitor trval půl hodiny protože byla malá hodná. Během monitoru přišla velmi nepříjemná sestra která se semnou začala hádat že jsem mám jiný termín nez mám napsaný v prukazce co stím má jako delat :nevim: potom jsem se jí slušně s úsměvem zeptala komu mám dát k podpisu písemné přání pro neonatologa a dětské.. papír mi v podstatě vytrhla z ruky stím že rozhodně nic podepisovat nebudou ale ze to založí do karty s argumentem že od vedení mají nařízeno hlavně nic nepodepisoval. To už jsem byla celkem dost naštvaná a řekla sem ji ať se pak nediví když přijde stížnost. Po monitoru jsem šla dolů na gynekologii na předem domluvenou poradnu a vyšetření.. po chvilce přišla další velmi protivná sestra s otázkou co tam sak ra dělám že těhotné tu dnes nemají co dělat.. když sem ji řekla že jsem na dnešek objednaná primarem tak si vzala průkazku stím že to těžko a že si to musí ověřit.. za celých krásných 25 minut v přetopené čekárně mi přišla oznámit že můj doktor dneska v ordinaci není, že na mě nemá čas ať jdu z5 do porodnice že mě nemají kde vyšetřit :think: když jsem přišla nahoru tak už tam seděli 4 další tehule a jedna přišla s prasklou Vodou.. z ordinace vykoukla ta první příjemná sestra která na mě vyjela co tady zas chci že na mě nemá čas ať jdu dolů.. tak už sem byla rozčilená do nepříčetnosti takže sem ji poslala do zadele ať si zavolá primáři že já jí nic říkat nebudu! Mezitím šli predemnou 2 ženský i přes slib že půjdu hned ( no nevadí) potom co znovu vylezla z ordinace mi jako Milouš s úsměvem řekla že můžu že už je paní doktorka připravena :D

Doktorky tam byli dvě a mezi sebou si šuškali co mají dělat když jsem primarova pacientka že by mě nejraději nevyšetřili :zed: tak sem jim vysvětlila celou dnešní situaci a když už sem mě jedna asi po 4 zeptala jestli mě mohou vyšetřit a já souhlasila tak se do toho ta mladší pustila.. no to sem neměla dělat :pocitac: nikdy v životě mě VV nebolelo jako dneska od téhle doktorky. Potom co jsem bolesti vylezla až na opěradlo me poprosila ať jdu co nejblíže kni že se potřebuje dostat k čípku. Na to sem ji poprosila ať je trochu citlivější že to opravdu bolí s sesunula se já kra va dolů.. přidala další prsty k ten stávajícím dvoum :pocitac: :zed: řekla dobrý a díky bohu byl konec..
Utz mi dělala ta starší doktorka která se divila že mám malička stejný odhad jako posledně 2771g.. prohlédla vše co bylo třeba dokončení mi malou i ukázala a ta zrovna zivala :srdce: na další kontrolu jdu v pondělí a už budu chodit 2× týdně protože budu mít po termínu :zed:
Doufám že si to malá ale rozmyslí a na další vyšetření už nepůjdu nebo alespoň ne k tomu samému personálu jako dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.11.20 13:18

@Erin741 teda ty byli ale osklive :? Baby jagy, to me mrzi ze se k tobe chovali takhle…snad prijde brzo porod a uz tam nebudes muset jit budu drzet pesti, to vysetreni cipku chce trochu citu to maas pravdu me ho kontrolovala doktroka dvakrat uz a pokazdy v pohode bezbolestny nastesti :) jinak mas vahu holcicky prekvapivou co bych za to dala ja si myslim ze budu rodit asi 4kg macka ptz ted na 27 tt mame 3100 :lol: to nebude asi zadny drobek jako tvuj :srdce: :lol: tak se drz zatim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.11.20 13:33

No co sem si psala tak psala se švagrovou tak mi asi udělala hemiltona :pocitac: Hrabala se ve mě pěkně dlouho a dost to bolelo, od té doby ne bolí v podbřišku, malá je neklidná několikrát mi i tvrdlo břicho, dopiju maliník a zkusím asi sprchu.. bolí to celkem dost :zed:
Tak to teda potěš koště to bude Macek :mrgreen: :srdce: zas na druhou stranu to neber tak vážně, minulý týden mi doktor řekl že má malá přes 3kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí