TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
2.10.20 11:18
@Skaiqy píše:
No, ono je do diagnóza právě na císaře ale někde tady holky psaly, že se jim posunula i v tomto stádiu těhotenství takže by to mohlo být ještě v pohodě.. rozhodne se stejně v porodnici když budou dělat UTZ..jinak já bych fotku ani neměla ale byla jsem ještě do včera vedená na rizikové ambulanci a tak jsme si s doktorkou dobře popovídaly, že se hecla a fotku vytiskla :) na což muž řekl „miláčku, to naše dítě má obrovský 👃“.. mu na to říkám "ty teda umíš povzbudit :mrgreen: " fakt.. :lol: ale jinak jsem taky měla poslední z 22tydne, z velkého UTZ :mrgreen:Holčička chtěla dokázat, že je skutečně holčička hehe :) a obličej bude překvapení! :mrgreen:

Nechtěl dělat závěry ale říkal že se uvidí v tom 36tt jak s porodem. Začínám se psychicky připravovat i na tuhle variantu ale jen na to pomyslim mám divný pocit v místě kde by mě měli řezat :zed: snad to dopadne dobře :)

Tak to já musím říct že nosík má na poslední fotce úžasný :srdce: celá je úžasná ale teda zrovna dnes mi dává pěkně zabrat :mrgreen:

Je pravda že tím že je to holka jsou si všichni doktoři naprosto jistý :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.10.20 11:32

Já ještě nemám nachystaný nic, tašku do porodnice vůbec a věci na mimčo potřebuju vyprat, vyžehlit, srovnat. Ale hodlám ještě 2 týdny chodit do práce, paní doktorka zatím žádný problém nehlásila a na další kontrolu jdu ve středu. Spíš mám strach, že nestihnu všechny preventivky, včera se mi zubní posunula až na začátek listopadu, že paní doktorka celý říjen nebude ordinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.10.20 12:06

@Ajrad1981 tak to mě nikam ani neposílal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.10.20 13:31
@Skaiqy píše:
@Tess96 lehce se natáhl na 2,7cm což je dobré, je stabilní, tvrdý a cesty zavřené :) včera jsme byli na UTZ a doktorka nám vytiskla fotku, tak se tu kocham jak doktor z Vesničko má středisková :mrgreen:Vájo jsme pořídili tento týden, zlatá švagrová nám dala hodně věcí po synovci, tak tím jsem zjistila, že mi fakt chybělo hodně věcí :mrgreen: a tašku do porodnice nějak řešíš nebo ještě ne? Mě právě doktorka upozornila, že tím, že jsem riziková bych měla mít už teď sbaleno a realita? Ani náhodou :lol: řeším spíš tašku na kočár..nevím se rozhodnout..

Tak to je super že se natáhl, hlavně se šetři. 🙂To mě se zkrátil už na 1,9 cm a to opravdu ležím. 😏 Dnes sem 31+4 tt a fotečku mám z úterní poradny, to se malá po druhé za celou dobu ukázala obličejem. 😁Jinak tašku ještě nemám sbalenou, ale objednala sem nějaké poslední věci co potřebuji do porodnice, tak pak začnu pomalu balit. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.10.20 16:08
@Erin741 píše:
Nechtěl dělat závěry ale říkal že se uvidí v tom 36tt jak s porodem. Začínám se psychicky připravovat i na tuhle variantu ale jen na to pomyslim mám divný pocit v místě kde by mě měli řezat :zed: snad to dopadne dobře :)

Tak to já musím říct že nosík má na poslední fotce úžasný :srdce: celá je úžasná ale teda zrovna dnes mi dává pěkně zabrat :mrgreen:

Je pravda že tím že je to holka jsou si všichni doktoři naprosto jistý :mrgreen: :lol:

No z 22.tt UTZ mam fotku kde je malý fakt jak andílek..nos mel boží ale právě jak roste a už má hlavu dolů chudák, zkrcenou, tak je celý nějaký.. pomačkaný :) ale já ho stejně miluji :)

Císař je sice zásah do těla, chápu strach ale neboj, placenta se vytáhne :) vidím to v budoucnosti!

Mně dneska řekli, že TP posouvají na 6.12. :) tak to jsme zase na něco zadělali :lol: už teď má přítel mizerere, že se narodí v prosinci a všechno bude slavit v jednom měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.10.20 17:53

@Skaiqy Náš si všechny oslavy odbyde ve dvou měsících. Taky žádná výhra pro malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.10.20 18:27
@Tess96 píše:
Tak to je super že se natáhl, hlavně se šetři. 🙂To mě se zkrátil už na 1,9 cm a to opravdu ležím. 😏 Dnes sem 31+4 tt a fotečku mám z úterní poradny, to se malá po druhé za celou dobu ukázala obličejem. 😁Jinak tašku ještě nemám sbalenou, ale objednala sem nějaké poslední věci co potřebuji do porodnice, tak pak začnu pomalu balit. 🙂

Musím ale mám blokla záda takže to není vůbec jednoduché..chci se objednat na tu tehotenskou masáž tak snad v tom nebude problém, jinak mě už fakt trefí..nedám to..

Taška mě děsí :lol: to je takové to uvědomění, že už se všechno blíží..a hlavně..nemám ještě přebalovak takže další panika..

To se nám ty děti ale hezky ukazují :mrgreen: hehe..fotogenicti už od mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.10.20 18:28
@Ajrad1981 píše:
@Skaiqy Náš si všechny oslavy odbyde ve dvou měsících. Taky žádná výhra pro malý dítě.

Nj, datum narození ovlivnit moc nelze..my vybrali aspoň jméno které je v polovině roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.10.20 13:43

Holky, mě mrskne. Schválně jsem si naplánovala mateřskou jen na 6 týdnů před porodem, protože trčet na vesnici, kde nikoho neznám a odkud do mého rodného města je to veřejnou dopravou 2 hodiny, se mi fakt chce co nejkratší dobu. No, fakt jsem si pomohla. Tchýni vyšel pozitivní test na covid, já jsem to zodpovědně okamžitě nahlásila svojí doktorce, takže jsem samozřejmě v karanténě - stejně jako přítel s tchánem. Jenže já jsem ještě navíc v naprosté izolaci, protože jako jediná nemám příznaky. Vězeň na Bezdězu hadra. A protože jsem z toho už úplně zblblá, ani ten čas nevyužiju k přípravám, mám strach na ty věci pro miminko byť jen sáhnout, dokud nebudu mít jistotu, že jsem negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.10.20 13:43

Holky, mě mrskne. Schválně jsem si naplánovala mateřskou jen na 6 týdnů před porodem, protože trčet na vesnici, kde nikoho neznám a odkud do mého rodného města je to veřejnou dopravou 2 hodiny, se mi fakt chce co nejkratší dobu. No, fakt jsem si pomohla. Tchýni vyšel pozitivní test na covid, já jsem to zodpovědně okamžitě nahlásila svojí doktorce, takže jsem samozřejmě v karanténě - stejně jako přítel s tchánem. Jenže já jsem ještě navíc v naprosté izolaci, protože jako jediná nemám příznaky. Vězeň na Bezdězu hadra. A protože jsem z toho už úplně zblblá, ani ten čas nevyužiju k přípravám, mám strach na ty věci pro miminko byť jen sáhnout, dokud nebudu mít jistotu, že jsem negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.10.20 14:05

Ježíš tak to ti nezávidím, hlavně aby testy dopadly negativní 8o my sme se „nastěhovali“ taky mimo město a domů jezdíme jen krmit myši ( osmáky a potkany) a můžu říct že už mi taky pěkně hrabě :roll: sme tu zhruba měsíc ale furt si říkám že to musím vydržet že je tu bezpečněji ( ne že bych se bála že to chytím ale spíš mi jde o to aby mohl být přítel semnou u porodu ) zatím sem se zabavila tím že jsem hledala zákony kterýma se ohánět kdyby měli keci že nás bude přítel navštěvovat v porodnici a bude u porodu i přes zákaz Nemocnice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.10.20 14:05

Ježíš tak to ti nezávidím, hlavně aby testy dopadly negativní 8o my sme se „nastěhovali“ taky mimo město a domů jezdíme jen krmit myši ( osmáky a potkany) a můžu říct že už mi taky pěkně hrabě :roll: sme tu zhruba měsíc ale furt si říkám že to musím vydržet že je tu bezpečněji ( ne že bych se bála že to chytím ale spíš mi jde o to aby mohl být přítel semnou u porodu ) zatím sem se zabavila tím že jsem hledala zákony kterýma se ohánět kdyby měli keci že nás bude přítel navštěvovat v porodnici a bude u porodu i přes zákaz Nemocnice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
8.10.20 14:24

Ahoj, můžu se přidat!
:)
Termín máme 10.12 a čekáme chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.10.20 15:06

@Nicol-8 ahoj :) určitě můžeš :D já mám termín 21.11 a čekáme holčičku, ale vypadá to že madam půjde plánovaně dřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.10.20 19:43

@Erin741 Samotný venkov by mi nevadil, kdybych mohla být s přítelem a vyrazit aspoň na procházku. Takhle je to na provaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí