Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Skaiqy píše:
No, ono je do diagnóza právě na císaře ale někde tady holky psaly, že se jim posunula i v tomto stádiu těhotenství takže by to mohlo být ještě v pohodě.. rozhodne se stejně v porodnici když budou dělat UTZ..jinak já bych fotku ani neměla ale byla jsem ještě do včera vedená na rizikové ambulanci a tak jsme si s doktorkou dobře popovídaly, že se hecla a fotku vytisklana což muž řekl „miláčku, to naše dítě má obrovský 👃“.. mu na to říkám "ty teda umíš povzbudit
" fakt..
ale jinak jsem taky měla poslední z 22tydne, z velkého UTZ
Holčička chtěla dokázat, že je skutečně holčička hehe
a obličej bude překvapení!
Nechtěl dělat závěry ale říkal že se uvidí v tom 36tt jak s porodem. Začínám se psychicky připravovat i na tuhle variantu ale jen na to pomyslim mám divný pocit v místě kde by mě měli řezat
snad to dopadne dobře ![]()
Tak to já musím říct že nosík má na poslední fotce úžasný
celá je úžasná ale teda zrovna dnes mi dává pěkně zabrat ![]()
Je pravda že tím že je to holka jsou si všichni doktoři naprosto jistý
![]()
Já ještě nemám nachystaný nic, tašku do porodnice vůbec a věci na mimčo potřebuju vyprat, vyžehlit, srovnat. Ale hodlám ještě 2 týdny chodit do práce, paní doktorka zatím žádný problém nehlásila a na další kontrolu jdu ve středu. Spíš mám strach, že nestihnu všechny preventivky, včera se mi zubní posunula až na začátek listopadu, že paní doktorka celý říjen nebude ordinovat.
@Skaiqy píše:
@Tess96 lehce se natáhl na 2,7cm což je dobré, je stabilní, tvrdý a cesty zavřenévčera jsme byli na UTZ a doktorka nám vytiskla fotku, tak se tu kocham jak doktor z Vesničko má středisková
Vájo jsme pořídili tento týden, zlatá švagrová nám dala hodně věcí po synovci, tak tím jsem zjistila, že mi fakt chybělo hodně věcí
a tašku do porodnice nějak řešíš nebo ještě ne? Mě právě doktorka upozornila, že tím, že jsem riziková bych měla mít už teď sbaleno a realita? Ani náhodou
řeším spíš tašku na kočár..nevím se rozhodnout..
Tak to je super že se natáhl, hlavně se šetři. 🙂To mě se zkrátil už na 1,9 cm a to opravdu ležím. 😏 Dnes sem 31+4 tt a fotečku mám z úterní poradny, to se malá po druhé za celou dobu ukázala obličejem. 😁Jinak tašku ještě nemám sbalenou, ale objednala sem nějaké poslední věci co potřebuji do porodnice, tak pak začnu pomalu balit. 🙂
@Erin741 píše:
Nechtěl dělat závěry ale říkal že se uvidí v tom 36tt jak s porodem. Začínám se psychicky připravovat i na tuhle variantu ale jen na to pomyslim mám divný pocit v místě kde by mě měli řezatsnad to dopadne dobře
![]()
Tak to já musím říct že nosík má na poslední fotce úžasný
Je pravda že tím že je to holka jsou si všichni doktoři naprosto jistýcelá je úžasná ale teda zrovna dnes mi dává pěkně zabrat
![]()
No z 22.tt UTZ mam fotku kde je malý fakt jak andílek..nos mel boží ale právě jak roste a už má hlavu dolů chudák, zkrcenou, tak je celý nějaký.. pomačkaný
ale já ho stejně miluji ![]()
Císař je sice zásah do těla, chápu strach ale neboj, placenta se vytáhne
vidím to v budoucnosti!
Mně dneska řekli, že TP posouvají na 6.12.
tak to jsme zase na něco zadělali
už teď má přítel mizerere, že se narodí v prosinci a všechno bude slavit v jednom měsíci..
@Skaiqy Náš si všechny oslavy odbyde ve dvou měsících. Taky žádná výhra pro malý dítě.
@Tess96 píše:
Tak to je super že se natáhl, hlavně se šetři. 🙂To mě se zkrátil už na 1,9 cm a to opravdu ležím. 😏 Dnes sem 31+4 tt a fotečku mám z úterní poradny, to se malá po druhé za celou dobu ukázala obličejem. 😁Jinak tašku ještě nemám sbalenou, ale objednala sem nějaké poslední věci co potřebuji do porodnice, tak pak začnu pomalu balit. 🙂
Musím ale mám blokla záda takže to není vůbec jednoduché..chci se objednat na tu tehotenskou masáž tak snad v tom nebude problém, jinak mě už fakt trefí..nedám to..
Taška mě děsí
to je takové to uvědomění, že už se všechno blíží..a hlavně..nemám ještě přebalovak takže další panika..
To se nám ty děti ale hezky ukazují
hehe..fotogenicti už od mala ![]()
@Ajrad1981 píše:
@Skaiqy Náš si všechny oslavy odbyde ve dvou měsících. Taky žádná výhra pro malý dítě.
Nj, datum narození ovlivnit moc nelze..my vybrali aspoň jméno které je v polovině roku ![]()
Holky, mě mrskne. Schválně jsem si naplánovala mateřskou jen na 6 týdnů před porodem, protože trčet na vesnici, kde nikoho neznám a odkud do mého rodného města je to veřejnou dopravou 2 hodiny, se mi fakt chce co nejkratší dobu. No, fakt jsem si pomohla. Tchýni vyšel pozitivní test na covid, já jsem to zodpovědně okamžitě nahlásila svojí doktorce, takže jsem samozřejmě v karanténě - stejně jako přítel s tchánem. Jenže já jsem ještě navíc v naprosté izolaci, protože jako jediná nemám příznaky. Vězeň na Bezdězu hadra. A protože jsem z toho už úplně zblblá, ani ten čas nevyužiju k přípravám, mám strach na ty věci pro miminko byť jen sáhnout, dokud nebudu mít jistotu, že jsem negativní.
Holky, mě mrskne. Schválně jsem si naplánovala mateřskou jen na 6 týdnů před porodem, protože trčet na vesnici, kde nikoho neznám a odkud do mého rodného města je to veřejnou dopravou 2 hodiny, se mi fakt chce co nejkratší dobu. No, fakt jsem si pomohla. Tchýni vyšel pozitivní test na covid, já jsem to zodpovědně okamžitě nahlásila svojí doktorce, takže jsem samozřejmě v karanténě - stejně jako přítel s tchánem. Jenže já jsem ještě navíc v naprosté izolaci, protože jako jediná nemám příznaky. Vězeň na Bezdězu hadra. A protože jsem z toho už úplně zblblá, ani ten čas nevyužiju k přípravám, mám strach na ty věci pro miminko byť jen sáhnout, dokud nebudu mít jistotu, že jsem negativní.
Ježíš tak to ti nezávidím, hlavně aby testy dopadly negativní
my sme se „nastěhovali“ taky mimo město a domů jezdíme jen krmit myši ( osmáky a potkany) a můžu říct že už mi taky pěkně hrabě
sme tu zhruba měsíc ale furt si říkám že to musím vydržet že je tu bezpečněji ( ne že bych se bála že to chytím ale spíš mi jde o to aby mohl být přítel semnou u porodu ) zatím sem se zabavila tím že jsem hledala zákony kterýma se ohánět kdyby měli keci že nás bude přítel navštěvovat v porodnici a bude u porodu i přes zákaz Nemocnice. ![]()
Ježíš tak to ti nezávidím, hlavně aby testy dopadly negativní
my sme se „nastěhovali“ taky mimo město a domů jezdíme jen krmit myši ( osmáky a potkany) a můžu říct že už mi taky pěkně hrabě
sme tu zhruba měsíc ale furt si říkám že to musím vydržet že je tu bezpečněji ( ne že bych se bála že to chytím ale spíš mi jde o to aby mohl být přítel semnou u porodu ) zatím sem se zabavila tím že jsem hledala zákony kterýma se ohánět kdyby měli keci že nás bude přítel navštěvovat v porodnici a bude u porodu i přes zákaz Nemocnice. ![]()
@Nicol-8 ahoj
určitě můžeš
já mám termín 21.11 a čekáme holčičku, ale vypadá to že madam půjde plánovaně dřív ![]()
@Erin741 Samotný venkov by mi nevadil, kdybych mohla být s přítelem a vyrazit aspoň na procházku. Takhle je to na provaz.