TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
16.9.20 12:10

@Theburnette super moc děkuju, mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.9.20 12:11
@Theburnette píše:
@Skaiqy no mě zajistili až teď v pondělí do té doby bylo všechno v pořádku i pohyby právě byli dost intenzivnější než teď. Ale měla jsem od srpna problémy s tvrdnutí břicha poslední týdny mám k tomu i silný křeče. V podělí jdu znovu na kontrolu, tak uvidím. Ale už jsme s manželem smíření s tím že malá určitě půjde ven než v termínu. Zítra mi končí 30tt tak jsem teď ráda za každý den.

Možná ne, při dodržování klidového režimu holky porodí normálně, max.par dnů před ale co jsem tak četla tak všechno vždy bylo oka..mne tvrdne břicho zhruba od 17tt nebo možná i dřív ale i přes magnezko..tak zvyšují dávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.9.20 13:44

@Erin741
Já jsem byla na kontrole dnes, jsem 29+1, a jen mi brali krev na krevní obraz. Na ultrazvuk bych měla jít při příští kontrole za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.20 17:02

Ahoj,

dlouho jsem tu nebyla. Moc nechodím na tyto stránky.

Jsem 29+6tt a čekáme chlapečka a termín máme kolem 25.11.-26.11. z původního 5.12.Máme se dobře, tak snad vydržíme až do konce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.9.20 18:14

Ahoj, tak mě se taky zkracuje čípek. Před 3 týdny 3,1 a včera na kontrole 2,5. Jsem 29+2. Mám nařízený klidový režim, za týden kontrola. Tak snad bude vše v pohodě a nebudeme muset příští týden do nemocnice ležet. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.9.20 21:28
@Tess96 píše:
Ahoj, tak mě se taky zkracuje čípek. Před 3 týdny 3,1 a včera na kontrole 2,5. Jsem 29+2. Mám nařízený klidový režim, za týden kontrola. Tak snad bude vše v pohodě a nebudeme muset příští týden do nemocnice ležet. 🙂

Tak to ležíme spolem :) nohy nahoře dodrzujes? :) Já teda moc ne :mrgreen: stačí že ležím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.9.20 09:20

@Skaiqy jo ležíme spolu 🙂 nohy nahoru moc nedodržuji, pouze ležím (ale to už nevím jak si mám lehnout a to jsou to teprve 2 dny) 😁 musíme to vydržet 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.9.20 10:20

Tak holky já už jsem poslána k Apolinaři včera odtok část plodové vody, takže uvidíme jak dlouho budou se snažít malou udržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.9.20 11:28
@Tess96 píše:
@Skaiqy jo ležíme spolu 🙂 nohy nahoru moc nedodržuji, pouze ležím (ale to už nevím jak si mám lehnout a to jsou to teprve 2 dny) 😁 musíme to vydržet 🙂

Taky nemám nohy nahoře :mrgreen: a víš co je zajímavé? Už taky nevím jak si mám lehnout..záda mě začala bolet a začínám být lehce protivná na celý svět, nevylezla jsem z baráku už předtím moc natož ještě teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
17.9.20 12:20

Ahoj holky :dance: :mavam: už se nám to pěkně krátí :hug: sice mě chvílemi přepadá hrůza z porodu ale jinak se cítím dobře jen jsem stejně jako při prvním tehu strašně přibrala už mám navrh přes 25kg asi mě z toho klepne :zed: koukám že jste probírali vybavicku :) já se na to už taky vrhla jsem 31tt tak už to byla potřeba postýlka složená připravená už mi přišel i monitor dechu :) všechny věci pro miminko je vyprané vyzehlene a připravené :))) a asi jen vybrat co dát do tašky až půjdeme z porodnice domů aby to měl muzicek připravené :) jediné co zatím nemáme a neřešili jsme je kočárek přemýšlím o nějakém z druhé ruky stejně bude v létě mimi už v golfkach hezky sedět… A pro jistotu jsem koupila i UM pro novorozence a antikolikovou eventku kdyby byl problém s kojením jako s prvním synem ať jsem připravena :) ještě vyplnit papíry a připravit tašku do porodnice hrozně mi vyhovovali věci od firmy canpol tehu vložky a tak a nějak je v kamennych obchodech nemůžu sehnat tak asi budu objednávat na netu… Pak jste řešili UZ ve 30 tt mě ho gynekolog normálně udělal miminko prohlédl srdeční činnost premeril odhad váhy mi řekl vše je v pořádku :srdce: jen mě maličko vyděsil tím že je miminko maličko větší a má ve 30tt přes kilo a půl no to budu mít v porodnici co dělat už se těšíme že letošní vánoce budeme ve čtyřech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.9.20 13:01
@Skaiqy píše:
Taky nemám nohy nahoře :mrgreen: a víš co je zajímavé? Už taky nevím jak si mám lehnout..záda mě začala bolet a začínám být lehce protivná na celý svět, nevylezla jsem z baráku už předtím moc natož ještě teď..

Jo protivná jsem na manžela taky, chudák teď je vše na něm a ještě s protivnou ženskou doma, ale je zlatý. 🙂 Já chodila ven hodně, teď mi to chybí. Už se těším až půjdu v úterý na kontrolu a vylezu ven. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.9.20 13:02
@Theburnette píše:
Tak holky já už jsem poslána k Apolinaři včera odtok část plodové vody, takže uvidíme jak dlouho budou se snažít malou udržet

To je mi líto. Tak snad malička vydrží co nejdéle. Držím palce. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.9.20 13:24
@Tess96 píše:
Jo protivná jsem na manžela taky, chudák teď je vše na něm a ještě s protivnou ženskou doma, ale je zlatý. 🙂 Já chodila ven hodně, teď mi to chybí. Už se těším až půjdu v úterý na kontrolu a vylezu ven. 😁

Ježíš dobře synchro :mrgreen: taky jdu v úterý :) těším se na procházku.. neskutečně..ale jsou lidi co se neustále tlačí mi pomoct a chtějí mě mermomocí odvézt, přivézt a já chci jediné..KLID.. neustále klid..a chudák můj muž taky, nemá to se mnou teď jednoduché.. :( až mě to mrzí a jsem smutná z toho, že někdy vyjedu kvůli totální blbosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.20 19:59

Dneska jsme objednali kočárek a koupili vaničku. Jinak mi chybí už jen pár drobností, teda snad drobností, ale to asi objednám přes net, mě tak nebaví nakupovat! Prát, žehlit a rovnat oblečky budu asi až na mateřské, zatím mi přítel neudělal do skříně police. A bude to lepší, teď ještě chodím do práce, tak ať mám pak nějakou náplň dne, tady v tom zapadákově bych asi pošla nudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.9.20 20:04
@Skaiqy píše:
Ježíš dobře synchro :mrgreen: taky jdu v úterý :) těším se na procházku.. neskutečně..ale jsou lidi co se neustále tlačí mi pomoct a chtějí mě mermomocí odvézt, přivézt a já chci jediné..KLID.. neustále klid..a chudák můj muž taky, nemá to se mnou teď jednoduché.. :( až mě to mrzí a jsem smutná z toho, že někdy vyjedu kvůli totální blbosti..

Jo máme to fakt stejně 🙂 musí to ti chlapy s námi vydržet i když to nemají lehké. 😁 🙂 A kdy máš termín? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí