TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
23.7.20 09:01

Tak muzu říct že po týdnu a půl (nepravidelného) používání toho krému za mě super :) první vlna strii už krásně vybledla a druhá vlna není tak strašna. Sice se mi strie dělají vesele dál ale jsou kratší a nejsou tak silné :) já mohu doporučit 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.8.20 12:21

Ahojte Maminky :mavam:
je tu nejaka maminka z Brna? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
10.8.20 22:30
@sbaruška píše:
Ahojte Maminky :mavam:
je tu nejaka maminka z Brna? :)

Jaaaaaaaa :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 10:15

Jak ste na tom?

Holky jak se cítíte? :D já jsem teď 25+3tt a cítím se dobře jen neujdu víc jak 300m bez zastávky, dvě patra schodů jsou jako očistec a moc nedávám ty vedra. Jinak malička se pořád mrská takže bude asi vše v pořádku ( na kontrolu jdu ve čtvrtek)
Vybavicku už mám prakticky nakoupenenou až na kosmetiku, plenky a věci co porodnice :D. Babičky se scvokli a všechno nakoupili tuhle neděli :zed: :D takže už nic nemusím jen se chci mrknout po přebalovací komodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.8.20 10:25

@Erin741 Ty jo :) závidím..já se patlam ve vybavicce a už mi z toho jde hlava kolem :mrgreen: a tím chozením to mám taky stejně, na to že druhý trimestr tak toho teda moc neujdu a spím daleko hůř než v tom prvním se mi zda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 14:29

@Skaiqy no já se v tom taky placala :mrgreen: čekám první dítě a vím o tom kulový jen sem tam stála a koukala jak to přibývá :D ještě teda chybí kočárek a samozřejmě vyprat.
Mě se spí hůř asi tak 14 dni. Pořád se budím a opravdu brzy vstávám aniž bych chtela. Dostala sem ten kojící polštář se slovy že to švagrové zachránilo spánek ale mě osobně spíš překáží :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.8.20 14:37

@Erin741 my také čekáme první a taky hlava v pejru.. o vyprání ani radši nemluvím, nemám ještě ani prášek koupený :mrgreen: nic..snažím se nepanikařit s tou výbavou a jsem děsný detailista takže neustále analyzuji jestli je mi kombinéza potřeba a jestli nestačí jen fusak, jestli je těch dek dost (teď se mi ty „nakradené“ deky z letadel docela hodí :mrgreen: )..

S tím spánkem to máme stejně a hlavně mam hrozně lehký spánek když už náhodou zaberu..takže polštář ti nepomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 14:46

@Skaiqy tak fusaky se nafasovala 2 a přemýšlela sem tě mi letos budou v podstatě na houby :lol: malou standardně teplé obleču, vrznu ji do rychlozavinovacky, soupnu ji do kočárku, prikreju ji teplou chlupatou dekou a nakonec dám přes kočárek tu poslední vrstvu… No a kam jako nacpu ten fusak? :nevim: :lol:

Na spaní mi rozhodně nepomohl ale třeba si musím zvyknout a najít tu správnou polohu. Musím ale uznat že na odpočinek a na bolest zad je teda perfektní. Dám si ho pod hlavu a kraje pod ramena a za chvilku cítím úlevu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.8.20 21:27

Vy už nakupujete výbavičku? Já mám strach, že něco zakřiknu… Mám teda odloženou postýlku a slíbenou vaničku, ale to je tak všechno. Plus jedno bodyčko, co dostal tatínek k narozeninám, ale jinak se chystám shánět až tak v říjnu. Termín mám 1.12., řekla bych, že zatím je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.8.20 21:35

Ahoj. Já tedy také mám vcelku vše nakoupené, az na nějaké maličkosti.
Jinak se snažím držet ve formě. Každý den 5 km chůze, 1 týdne jóga, tehu masáže a musím říct, že se cítím naprosto to formě.
Doufam, že to vydrží, co nejdéle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 21:35

@Ajrad1981 já sem si řekla že od 24tt začnu pomalinku koukat ale babičky jsou natesene takze mi to neprošlo :lol: navíc mi můj doktor řekl ať mám ve 30tt už všechno připravené včetně tašky do porodnice :nevim: tak sem to začla řešit trochu dřív. Z velkých věcí mi chybí jen ta komoda, kočárek a autosedačka ale to pořeším až později, přeci jen to není nezbytně nutné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 21:39

@Báraa89 tak to ti teda závidím :potlesk: já jsem úplně nemožná. Už ve 14tt mi řekli že mám 1:85 riziko předčasného porodu ve 34tt takže mam hodně odpočívat a nic moc nedělat :zed: holky kolik máte nahoře? Já zatím 12kg. Hodně sem přibrala na začátku a cca od 16tt si držím půl kg týdně :think: doktor ale říkal že je to úplně v pořádku.. jestli to tak půjde dál tak porodim předškoláka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.8.20 21:41

@Erin741
Aha. Tak to je jasné, že se musíš šetřit.
Ja mám 7 kg nahoře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.20 21:44

@Báraa89 a v kolikátém jsi týdnů? :) Už víte co čekáte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.8.20 21:45