TP Listopad/Prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
20.8.20 10:00

@Tinamarie pozadu nejsi :) některé maminky to řeší až po 30tt. Ha osobně sem si řekla že začnu pomaličku ve 24tt, ale bohužel mi nebyl čas dopřán :mrgreen: na druhou stranu jsem ráda že většinu věcí mám a nemusím to honit na poslední chvili. ( Malička mi dává docela zabrat a to jsem teprve ve 26+6tt) teď už to jen vyprat, vyžehlit a vytřídit :lol: ještě samozřejmě nemám věci jako kosmetiku, kočárek, přebalovací pult a zimní kombinézu. Ale na radu doktora chci mít to nezbytně nutné koupené a připravené doma a stejně tak i tu tašku do porodnice.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.8.20 10:29

@Tinamarie Já jsem ve 28. týdnu a nachystáno nemám vůbec nic. Jen mám postýlky, rozložené a bez matrace a to ještě na půdě u babičky. A oblečky jsem ještě shánět ani nezačala, mám strach, že něco zakřiknu. Ale už by to asi fakt chtělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.8.20 12:35

Ahoj, muzu se pridat? Jsem momentalne v 23. tydnu, od 18. tydne musim lezet kvuli kratkemu cipku a uz se zacinam silene nudit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.20 13:08

@Laroche ahoj, jasně že můžeš :) s tou nudou ti rozumím, jsem doma taky už dlouho a nudím se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.8.20 13:26
@Ajrad1981 píše:
@Tinamarie Já jsem ve 28. týdnu a nachystáno nemám vůbec nic. Jen mám postýlky, rozložené a bez matrace a to ještě na půdě u babičky. A oblečky jsem ještě shánět ani nezačala, mám strach, že něco zakřiknu. Ale už by to asi fakt chtělo. :)

Já se právě taky obávám, u syna to přitom bylo jiné. Kočárek jsem měla už ve 4 měsíci, a každou chvíli jsem mu koupila nějakou tu hračku, bodička. Tašku do porodné i jsem měla tři měsíců dopředu sbalenou. Teď mám jenom spoustu plánu, ale žádná akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.20 13:42

@Tinamarie já bych právě řekla že ta připravena taška do porodnice je spíš prevence :mrgreen: víte jak to je… Když si deštník nevezmu bude pršet, když si ho vezmu nespadne ani kapka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.8.20 13:51

@Erin741
Nn s tou taškou máte pravdu, o víkendu se konečně do toho pustím. První trimestr jsem běžela po doktorech, druhý byl úžasný a klid, ale přece jenom teď finále může být náročnější a bůh ví co se může stát.
Už zase jedu magnesium :( kvůli křeče v břiše, a časté tvrdnuti břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.20 14:29

@Tinamarie mě zatím zlobí jen maličká.. když déle jak půl hodiny něco dělám ( úklid, procházka se psem, nákup nebo i pitomá myčka) nebo když déle jak hodinu stojím tak se začne malá vrtet až to bolí, její pohyby jsou agresivní až mě to kolikrát zkroutí bolestí. Když si neodpocinu tak se sesune dolů až mám pocit že mi každou chvilku zamava :roll: magnesium beru asi měsíc ale na křeče v lýtkách, teď sem k tomu začala pít ještě malou skleničku až dvě Vincentky a od té doby mě to tolik netrápí a zlepsilo se pálení žáhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.20 14:30

@Tinamarie mě zatím zlobí jen maličká.. když déle jak půl hodiny něco dělám ( úklid, procházka se psem, nákup nebo i pitomá myčka) nebo když déle jak hodinu stojím tak se začne malá vrtet až to bolí, její pohyby jsou agresivní až mě to kolikrát zkroutí bolestí. Když si neodpocinu tak se sesune dolů až mám pocit že mi každou chvilku zamava :roll: magnesium beru asi měsíc ale na křeče v lýtkách, teď sem k tomu začala pít ještě malou skleničku až dvě Vincentky a od té doby mě to tolik netrápí a zlepsilo se pálení žáhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.8.20 14:51

Ja mam od toho 18. tydne nachystany batoh, kde mam pyzamo, rucnik a zakladni kosmetiku, kdybych nahodou musela jit lezet do nemocnice.
A vybavicku uz tak nejak postupne porizuju. Kupuju postupne oblecky, hlavne hm, lindex, f&f a next. Next byva rychle vyprodany, je lepsi to sledovat a kupovat postupne. Jakou znacku doporucujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.20 14:56

@Laroche já mám většinu z krámu pro děti a pár věcí z c&a. Nějak mi na značce nezáleží ale koukám aby všechno to první ( to co bude přímo na kůži) oblečení bylo že 100% bavlny. Ale látkové pleny mám na doporučení švagrové i nějaké bambusové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.8.20 15:20

Já žádnou značku nemám, u takhle malých dětí buď beru z druhé ruky nebo pepco či Lidlu. Upřímně ty děti z toho strašně rychle rostou. Až teď jak jsou synovi tři roky, tak kupují už dražší aby vydrželo díl. Jinak lro malou už mám domluvené od ségry která má tři holky (jednu sedmiletou, před loni chtěli druhého prcka místo toho je doktor překvapil s tím, že to budou dvojčata ) :lol: potom mám od švagrove a svojí kamarádky. Jenom musím najít sílu ty věci někdy vyzvednout a začít je třídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.8.20 14:59

Ja jsem mela slibene od dvou kamaradek, ze mi oblecky pujci, ale jsou obe taky tehotne :lol: samozrejme nebude cela vybavicka znackova, zatim kupuju jen to, co se mi libi. Blbe je, ze si nemuzu oblecky “osahat” a musim objednavat jen pres net. Kocarek, postylku atd taky budu muset kupovat bez toho, abych se na to sla podivat. Budu muset lezet pry do 34. tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.8.20 15:39

@Laroche tak to ti nezávidím, ale hlavně ať je prcek v pořádku :) :srdce: my máme kočárek už vybraný i sme se na něj byli podívat, ale budem ho objednávat az později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.20 19:13

Holky jak zvládáte poslední trimestr, já už to fakt nedávám :zed:. Z ničeho nic pociťuje neuvěřitelnou únavu, k večeru zimnice, bolest zády, pocit na zvracení. Jsem ráda, že málej včera nastoupil do školky, vyzvedávam po obědě s tím že dopoledne aspoň můžu ležet nebo na chvilku spát. Ale i tak jsem přes odpoledne vyřízená. A to musím začít, prát věci pro malou a připravit její pokoj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí