Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Báraa89 jeee to je krásný
taky čekáme holčičku ale řekli nám to až ve 20tt na velkém ultrazvuku, doktorka si byla naprosto jistá ale i tak si to chci teď ve čtvrtek nechat potvrdit od svého doktora. No jsem na to zvědavá on to nemá prý rád ![]()
@Erin741 no,.s těma vecma je to vždy takové diskutabilní, někdo říká fusak, někdo zase kombinézu, někdo jen pořádně nabalit a myslím, že stejně se to bude odvíjet od toho co malé/malému vyhovuje nejvíc a v čem se cítí bezpečně..
Spaní, dneska mě naštval doručovatel, píše mi zprávu, že zasilkovna můj balík (právě zmíněný kojící polštář) nepřijala a já mi to jako má doručit..obratem jsem mu napsala jestli by mi to doručil na adresu k nám domů a hádej co..jasně že nic nedoručil..a přitom jsem mu napsala do minuty co mi od něj přišla SMS..tak doufám, že si neužívá doma můj kojící polštář ![]()
@Skaiqy vidím to stejně
prostě nechám maličkou vybrat co jí bude nejpohodlnější ![]()
Tak tam dneska zavolej
určitě ti ho odvezli někam na depo ![]()
@Erin741 jestli jo tak to už teď budu skákat stětím
depo někde na druhé straně města ale tak co už..ještě se mi nestalo, že by něco nemohli nechat na zásilkovne
nová situace ![]()
Joo, mrně si řekne, z toho nemám strach
pokud bude takovej paličák po mně tak se máme na co těšit ![]()
@Skaiqy no to mi rozhodně tajy
dnes ráno řádila jak černá ruka ale jakmile sem vzala telefon že to natocim tak byl klid jako by tam ani nebyla
myslím že mi nic zadarmo nedá
![]()
Ahoj holky
tak já mám vybavicku pořád někde v pytlích ve sklepě 😂ještě chceme jet na dovolenou tak nevím kdy to pak mám všecko stihnout vyndat vyprat a tak ale tak pořád si říkám času dost
na velkých ultrazvukach nám řekli že to bude další kluk a můj gynekolog mi pokazdy řekl že vidí holčičku tak jsem z toho už jelen ale i tak počítám s klukem 😂jinak téma kojící polštář já mám 4 😂protože se v minulém těhotenství všichni zbláznili a každý mi dal jeden mamka babička sousedka sestra a sestra mi dala takový ten velký a já bych bez něj snad ani neusla jsem do něj celá zamotana a tak jsem si na něj zvykla no úplně ho miluju
jinak mi ani nějak trasy a tak jako chodit nevadí spíš to vedro je hrozný ale malýmu je rok a půl a je pěkně živý takže venku za ním furt běhám a tak takže asi mám tréning zatím mám nahoře asi 8 kg ale připadám si celá nějaká obří no asi to bude tím že jsem okolí mi tvrdí že musím čekat snad dvojčátka břicho mám fakt veliké kam až ještě poroste to nevím
a pak asi poslední věc test na těhu cukrovku negativní tak mám radost ![]()
@Skaiqy ani mi nemluv
blbe sem se včera vyspala a k tomu to nesnesitelný vedro. A návic sem měla odpoledne kontrolu:D to bylo poprvé co se mi tam opravdu nechtělo
![]()
@Skaiqy doufám že dnes bude lepe
přítel má angínu takže je nepoužitelný a já potřebuju trochu fungovat ![]()
@Erin741 píše:
@Skaiqy ani mi nemluvblbe sem se včera vyspala a k tomu to nesnesitelný vedro. A návic sem měla odpoledne kontrolu:D to bylo poprvé co se mi tam opravdu nechtělo
![]()
Vedro je šílené
modlím se za déšť..celkově nejsem člověk který miluje 30tky a nejezdím ani k moři na dovolenou
takže toto počasí je pro mě totální smrt..
Vše oka jinak?
kde prosím tě drahá polovička přišla k angine?
@Skaiqy taky ty vedra nesnáším
říkám že ideál je 25 a sluníčko, ve stínu je ti dobře a když chceš do vody stačí si sednout chvilku na sluníčko ![]()
Jo jo všechno v pořádku
malička je opravdu holčička a zatím se nikam nechystá tak jsem zas na 4txdny v Klidu
![]()
Těžko říct ale asi ze střechy. V Hodkovicích Nad Mohelkou se teď na letišti dělá nová střecha a jelikož je přítel pilot tak přiložil ruku k dílu. Je strašný pracantů a když se do něčeho pustí tak neskončí dokud to není, takže bych řekla že to má z přehřátí a následného prutkeho ochlazování..
@Erin741 achjaj tak to máte dobré trápení
přeji brzké uzdravení..
Jojo, přesně tak
do stínu, hezky pěkně s něčím dobrým v ruce a udělat si leháro ![]()
@Erin741 píše:
@Skaiqy no snad už dneska zaprsizatím zas padám na hubu
Tady hřmí ale žádná kapka
děs bes..hlava mi třeští jedna radost z toho tlaku venku..grrr..koukala jsem na radar a mělo by něco spadnout tak snad..jinak budu vyvolávat déšť ![]()