Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla dneska na kontrole a maličké má 7cm a bylo slyšet srdíčko ![]()
Zatím vůbec nepřibírám, naopak jsem kilo ubrala, ale to snad až takový problém není… Furt bych spala a mám problém do sebe něco dostat :/ Tak snad to bude vše v pohodě… ![]()
Ahoj holky, poradíte?
Jsem v 9 tt. Ma přijet Bracha a chce jet na kola. Jeste to nechceme rikat, tak nevím co delat. Na kole jezdím jen v lete a to jen občas, takze na sportování nejsem moc zvykla. Myslíte, ze kolo tomu drobeckovi neublizi? Dik ![]()
@Atouš Pokud se nebudeš přepínat a budeš opatrná a nespadneš z kola, já bych strach neměla. Hlavně asi to se nepřepínat, když nemůžeš, nemůžeš.
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, protože nevolnosti mi to nedovolily. Dnes po delší době je mi dobře, tak snad už to bude dobré, i když tomu uvěřím, až skončí první trimestr. ![]()
Ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak se to malé ve mne má.
Pak jdu i ke své praktické doktorce na kontrolu tlaku, tak snad už to bude dobré.
@Anonymní píše:
Ono, mozna slo jen o hematom, treba Ti jen o nem nerekli. Mi to MuDr. rekl jako posledni vec mezi dverma „Jo jen tak mimochodem, mate hematom tak se nedivte kdyz budete spinit nebo lehce krvacet, zadnou paniku“. Skocila bych si k lekari pokud mozno.. Drzim palce, treti ditko, waaaauto by bylo neco
Ahoj, vcera jsem byla na gynde na kontrole. deloha cista… na revizi nemusim super. 3 dni to bylo docela hodne krve a ruznych cucku..dnes už jsem zvladla s tamponem..za týden si mám jeste udelat pro sicher tehotenstky test a pokud by byl stale pozitivni mám jeste zajit na ultrazvuk pro sicher.. pokud už nebude tak už chodit nemusim. Tak ted si dam tak rok klidek… chci jeste aby dcerka byla samostatnejsi a možna za ten rok bych to zkusila jeste
ale radeji bych rodila zas na jaře…deti se mi tak narodili obe avyhovovalo mi to. cili otehotnet v srpnu nebo zaří. ![]()
@Báraa89 ahojda
ja jsem dneska 9+1 a termin 15.12.
Tak to jsme na tom hodne podobně
jak se citis? ![]()
Na kontrolu jdu po 4 týdnech v pondeli, tak snad bude vse v pořádku!
Uz se nemuzu dočkat…
@Atouš
Ahoj. Já byla včera a vše v pořádku.
U nás se chodí každý týden, takze už mám plno obrázku. ![]()
Jinak se posledni týden cítím dobře. Nevolnosti ustoupily a už je mi dobře.
Jak se cítíš ty?
@Báraa89 ty se mas… u nas se chodi az po měsíci
takze jsem videla naposled prdolku v 5+6, ale srdicko bylo krasne videt, tak z toho důvodu, asi nema cenu kontrolovat driv. Dostala jsem utrogestan a beru letrox a vitaminky
tak doufam, ze bude v pondeli vse v pořádku! ![]()
Jinak mi je dobre
občas žaludek na vodě, a malo toho sním a jsem desne unavena
takze porad spim
chlap je ze me hotovej
a občas boli prsa, ale nic hrozného ![]()
@Atouš
Tak to je paráda.
Ja byla prvně 6+2 a také srdíčko. Teď už jsme 2,6 cm a ačkoliv moc nejím a celkově jsem hubená, mám už 2,5 kg nahoře a břicho už znát.
Utrogestan beru taky ![]()
Prsa strašně moc citlivá, už aspoň o 1 c. větší. ![]()
Tak napiš po prohlídce ![]()
@Báraa89 ja hubena nejsem
takze na mne zatím nic videt neni, což je dobre
nechceme to zatím rikat
mne prijde, ze kazdej den mam prsa jiny
jasne
dam vedet! Tak se opatruj ![]()
Závidím holky, já 9+1 a zvracim jak..no radši ani nemluvit
jinak pořád termín porodu 15.12. tak doufám, že přenášet nebudu
dítko se vyvíjí přesně jak má ale popadl mě strach z Downa ikdyz žádného v rodině nemáme..
Ahoj
buď v klidu, taky jsem mela období, kdy jsem furt o tom premyslela a taky v rodine neni… to je normalni…
bude to vse v pořádku
ja jsem dneska taky 9+1 a termin 15.12.
Tak uvidime, kdo bude rychlejší
ja uz se nemuzu dočkat pondeli
tesim se a mam strach zároveň… jsem po jednom missed abortion a tak se i bojim. Ale tentokrat verim, ze je vse v pořádku! Myslete na me holcicky ![]()
@Anonymní píše:
Závidím holky, já 9+1 a zvracim jak..no radši ani nemluvit![]()
jinak pořád termín porodu 15.12. tak doufám, že přenášet nebudu
dítko se vyvíjí přesně jak má ale popadl mě strach z Downa ikdyz žádného v rodině nemáme..
Ahoj.
Neboj se.
Me popadají nějaké strachy jednou za čas neustále. Ale musíme věřit a já verim, že to bude v pořádku ![]()
Ono, mozna slo jen o hematom, treba Ti jen o nem nerekli. Mi to MuDr. rekl jako posledni vec mezi dverma „Jo jen tak mimochodem, mate hematom tak se nedivte kdyz budete spinit nebo lehce krvacet, zadnou paniku“. Skocila bych si k lekari pokud mozno.. Drzim palce, treti ditko, waaaau
to by bylo neco